|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 12:15 pm Předmět: |
|
|
8/11 AEROBKA
kolo
120 minut (85,10km 42,55km/h)
-dnes o 70% lepsi nez vcera, vcera jsem to proste nedaval, nestacil jsem s dechem a nohy to kolo vubec nestihaly, dnes uplny opak, jelo to jak po masle, plno energie, krasne a bavilo me to, i kdyz chvilema pri tech HI pasazim opet pocit na zvraceni. Od 8. minuty 1-1, pak 2-1 a cca od 25. minuty az do konce 5-1 (5 minut max zatez, 1 minuta o stupen mene), obcas jsem si ty pasaze na max zatez o neco prodlouzil, takze celkovy cas na HI+ byl delsi, typuju okolo 90 minut. Dnes opravdu prijemne destruktivni dvouhodinovka
-zitra mozna fitko? Asi spis ne :), ale pro jistotu si to sem napisu. Uz bych ale kua mel jit *a10*Rameno ovsem posledni 2 dny boli o neco vic nez predtim, takze mam krome lenosti alespon padny duvod, proc nejit _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 12:38 pm Předmět: |
|
|
Už jsi míň přetrénovanej  ... Jestli se dostanu do toho Brna, tak si koupím popcorn a půjdu se podívat na tvůj trénink. Tak mě očekávej. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Soukromnik

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
Drapere co ty to máš vůbec za to kolo? Já měl dříve nějakej cyklotrenažer od housefit ale stál za prd ted chci kupovat novej tak nevím po čem koukat ale ten co máš ty musí vydržet hodně :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 3:16 pm Předmět: |
|
|
Mam taky cyklotrenazer od Hausfitu, neni to nic extra, stal ale 5 litru nebo tak nejak, ale naprosto mne vyhovuje, zadne special funkce tam nepotrebuji, staci mne magneticky odpor, 9 stupnu prevodu, kdy ten 9. je uz tak akorat a to mne staci a zatim nastesti drzi pohromade.
edit: hlavne mne tu prosimvas nikdo nepiste, ze tyhle stroje jsou na nic, at si jdu radeji zajezdit ven nebo zabehat do parku, o tyhle rady fakt nestojim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 3:35 pm Předmět: |
|
|
Skoda, ze nejsou nejaky centra, kde by byly kola nebo vesla pripojeny ke generatoru el. a provozovatel by vam podle toho kolik byste najezdili vzdy zaplatil a sli byste domu s nejakou kackou v ruce. To by pro drapera byla idealni brigada, delat to co ho bavi..:) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 08, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Skoda, ze nejsou nejaky centra, kde by byly kola nebo vesla pripojeny ke generatoru el. a provozovatel by vam podle toho kolik byste najezdili vzdy zaplatil a sli byste domu s nejakou kackou v ruce. To by pro drapera byla idealni brigada, delat to co ho bavi..:) |
To už se z prdele zkoušelo. Jestli jsi měl na kole dynamo, asi si dokážeš představit jako prd se takhle vyprodukuje. Draper by měl cenu jen pro Kocoura aby mu při výpadku elektriky poháněl kulmu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Lunreal napsal: | | Skoda, ze nejsou nejaky centra, kde by byly kola nebo vesla pripojeny ke generatoru el. a provozovatel by vam podle toho kolik byste najezdili vzdy zaplatil a sli byste domu s nejakou kackou v ruce. To by pro drapera byla idealni brigada, delat to co ho bavi..:) |
To už se z prdele zkoušelo. Jestli jsi měl na kole dynamo, asi si dokážeš představit jako prd se takhle vyprodukuje. Draper by měl cenu jen pro Kocoura aby mu při výpadku elektriky poháněl kulmu :-) |
Taky dynamo je dělaný tak, abys na tom kole mohl jet a ne na výrobu el energie, kdyby ta magnetická zátěž nebyla, respektive by magnetická zátěž byla skrze generátor, tak si myslím, že něco málo by z toho mohlo být. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
Třeba by tím mohl nabíjet mobil nebo tak :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 5:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 12:50 pm Předmět: |
|
|
9/11 AEROBKA
kolo
120 minut (85,04km 42,52km/h)
-prvnich 30 minut silena krize, takovou na zacatku dlouho nepomatuji, vubec jsem nemohl chytit tempo a byl to boj, jestli se na to vykaslat nebo to zkusit, takze jsem tech prvnich 30 minut jel prevazne na 8, pak najednou nejaky zlom, nevim co to bylo, mozna pozdni najezd spalovace  , ale najednou to zacalo jit a vicemene od nejake 35. minuty az do konce na HI+ jen s malym mnozstvim volnejsich pasazi. Nakonec opravdu paradni intenzita a jsem rad, ze jsem to na zacatku nevzal.
Bohuzel mam ale problem s levou nohou, uz par dni me boli cela holen od kolena az ke kotniku a to tak, ze skoro nemuzu chodit, vcera a dnes je to jeste mnohem horsi a i mirne natekle. Doufam, ze je to jen pretizeny a ze to neni zacinajici zanet slach, protoze ta bolest je opravdu nesnesitelna a je to tak na to, abych vytahl franc. hole. Pomatuji si, ze jsem to mel i letos na jare, kdy jsem take hodne jezdil na kole. (predem diky za rady typu at to nepretezuji a dam si oraz, presne to s nejvetsi pravdepodobnosti zitra udelam, pokud se bolest bude stupnovat  ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne st listopad 09, 2011 1:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 1:02 pm Předmět: |
|
|
rameno v piči..ted ti upadne noha..co to bude za aerobku teď?
Ne..doufám,že to bude v cajku _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
lamice27

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 1:14 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
edit: hlavne mne tu prosimvas nikdo nepiste, ze tyhle stroje jsou na nic, at si jdu radeji zajezdit ven nebo zabehat do parku, o tyhle rady fakt nestojim |
ale na to kolo venku fakt neni jeste takova zima
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
Uz vcera mne bylo divny, ze jsi se neozval, jsem myslel, ze sis tuhle poznamku vzal moc osobne
Ja uz radeji pisu tyhle veci preventivne, at tu porad dokola nemusim nekomu neco vysvetlovat. Tim si vytvarim obranne latky proti nekterym mistnim "virum" a "bakteriim" _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
lamice27

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 1:29 pm Předmět: |
|
|
Ja to vcera nestih,ale chtel sem
Ja treba ted byl dopol dat krasny venkovni sprinty v lese a ten krasnej vzduch,to by ti prospelo  i kdyz je pravda,ze ja s tema sprintama nemam moc na vyber,v byt to nejde :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|