Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2011 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8/11 AEROBKA

kolo
120 minut (85,10km 42,55km/h)

-dnes o 70% lepsi nez vcera, vcera jsem to proste nedaval, nestacil jsem s dechem a nohy to kolo vubec nestihaly, dnes uplny opak, jelo to jak po masle, plno energie, krasne a bavilo me to, i kdyz chvilema pri tech HI pasazim opet pocit na zvraceni. Od 8. minuty 1-1, pak 2-1 a cca od 25. minuty az do konce 5-1 (5 minut max zatez, 1 minuta o stupen mene), obcas jsem si ty pasaze na max zatez o neco prodlouzil, takze celkovy cas na HI+ byl delsi, typuju okolo 90 minut. Dnes opravdu prijemne destruktivni dvouhodinovka
-zitra mozna fitko? Asi spis ne :), ale pro jistotu si to sem napisu. Uz bych ale kua mel jit *a10*Rameno ovsem posledni 2 dny boli o neco vic nez predtim, takze mam krome lenosti alespon padny duvod, proc nejit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2011 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsi míň přetrénovanej ... Jestli se dostanu do toho Brna, tak si koupím popcorn a půjdu se podívat na tvůj trénink. Tak mě očekávej.
Soukromnik

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2011 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere co ty to máš vůbec za to kolo? Já měl dříve nějakej cyklotrenažer od housefit ale stál za prd ted chci kupovat novej tak nevím po čem koukat ale ten co máš ty musí vydržet hodně :-)
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2011 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam taky cyklotrenazer od Hausfitu, neni to nic extra, stal ale 5 litru nebo tak nejak, ale naprosto mne vyhovuje, zadne special funkce tam nepotrebuji, staci mne magneticky odpor, 9 stupnu prevodu, kdy ten 9. je uz tak akorat a to mne staci a zatim nastesti drzi pohromade.

edit: hlavne mne tu prosimvas nikdo nepiste, ze tyhle stroje jsou na nic, at si jdu radeji zajezdit ven nebo zabehat do parku, o tyhle rady fakt nestojim
Lunreal

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2011 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoda, ze nejsou nejaky centra, kde by byly kola nebo vesla pripojeny ke generatoru el. a provozovatel by vam podle toho kolik byste najezdili vzdy zaplatil a sli byste domu s nejakou kackou v ruce. To by pro drapera byla idealni brigada, delat to co ho bavi..:)
Mablung

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2011 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Skoda, ze nejsou nejaky centra, kde by byly kola nebo vesla pripojeny ke generatoru el. a provozovatel by vam podle toho kolik byste najezdili vzdy zaplatil a sli byste domu s nejakou kackou v ruce. To by pro drapera byla idealni brigada, delat to co ho bavi..:)

To už se z prdele zkoušelo. Jestli jsi měl na kole dynamo, asi si dokážeš představit jako prd se takhle vyprodukuje. Draper by měl cenu jen pro Kocoura aby mu při výpadku elektriky poháněl kulmu :-)
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2011 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Lunreal napsal:

To už se z prdele zkoušelo. Jestli jsi měl na kole dynamo, asi si dokážeš představit jako prd se takhle vyprodukuje. Draper by měl cenu jen pro Kocoura aby mu při výpadku elektriky poháněl kulmu :-)

Taky dynamo je dělaný tak, abys na tom kole mohl jet a ne na výrobu el energie, kdyby ta magnetická zátěž nebyla, respektive by magnetická zátěž byla skrze generátor, tak si myslím, že něco málo by z toho mohlo být.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2011 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba by tím mohl nabíjet mobil nebo tak :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Seva98

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2011 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim ze draper by s tim jeho tempem dal i 1kW, kdyz se podivam na vysledky prumernych lidi

http://scienceshareware.com/bicycle-generator-faq.htm

http://www.pedalpowergenerator.com/how-to-build-a-bicyle-generator-free-power.html#much

A drapere, pokud hodlas zalozit rodinu tak mozna budete i konkurenci pro CEZ

https://www.zonetraininglog.com
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9/11 AEROBKA

kolo
120 minut (85,04km 42,52km/h)

-prvnich 30 minut silena krize, takovou na zacatku dlouho nepomatuji, vubec jsem nemohl chytit tempo a byl to boj, jestli se na to vykaslat nebo to zkusit, takze jsem tech prvnich 30 minut jel prevazne na 8, pak najednou nejaky zlom, nevim co to bylo, mozna pozdni najezd spalovace , ale najednou to zacalo jit a vicemene od nejake 35. minuty az do konce na HI+ jen s malym mnozstvim volnejsich pasazi. Nakonec opravdu paradni intenzita a jsem rad, ze jsem to na zacatku nevzal.
Bohuzel mam ale problem s levou nohou, uz par dni me boli cela holen od kolena az ke kotniku a to tak, ze skoro nemuzu chodit, vcera a dnes je to jeste mnohem horsi a i mirne natekle. Doufam, ze je to jen pretizeny a ze to neni zacinajici zanet slach, protoze ta bolest je opravdu nesnesitelna a je to tak na to, abych vytahl franc. hole. Pomatuji si, ze jsem to mel i letos na jare, kdy jsem take hodne jezdil na kole. (predem diky za rady typu at to nepretezuji a dam si oraz, presne to s nejvetsi pravdepodobnosti zitra udelam, pokud se bolest bude stupnovat )

Naposledy upravil Draper dne st listopad 09, 2011 1:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rameno v piči..ted ti upadne noha..co to bude za aerobku teď?

Ne..doufám,že to bude v cajku
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
rameno v piči..ted ti upadne noha..co to bude za aerobku teď?

Ne..doufám,že to bude v cajku

Tak noha je to ta mrzacka, takze tam je to vicemene jedno Ale neboj takovyhle bebinka mam porad. Vzdycky to vypada tak dramaticky a za 2-3 dny o tom nevim.
lamice27

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

edit: hlavne mne tu prosimvas nikdo nepiste, ze tyhle stroje jsou na nic, at si jdu radeji zajezdit ven nebo zabehat do parku, o tyhle rady fakt nestojim

ale na to kolo venku fakt neni jeste takova zima
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz vcera mne bylo divny, ze jsi se neozval, jsem myslel, ze sis tuhle poznamku vzal moc osobne

Ja uz radeji pisu tyhle veci preventivne, at tu porad dokola nemusim nekomu neco vysvetlovat. Tim si vytvarim obranne latky proti nekterym mistnim "virum" a "bakteriim"
lamice27

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to vcera nestih,ale chtel sem
Ja treba ted byl dopol dat krasny venkovni sprinty v lese a ten krasnej vzduch,to by ti prospelo i kdyz je pravda,ze ja s tema sprintama nemam moc na vyber,v byt to nejde :D

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: