WOD I
For time
15x Spiderman push-ups
10x Squats
15x Mountain climbers
10x Squats
15x Spartan push-ups
10x Squats
15x Hindu push-ups
10x Squats
15x Ring Dips
TIME 0604
-těžší než jsem čekal a i palec moc nebolel
WOD II The Diamond Dave Dose
9-6-3
Power Clean 47,5kg
Thruster 47,5kg
-zbytečně jsem si honil ego, když jsem si tam dal 105liber (oficiální váha pro ženský ), takže jsem odcvičil první sérii po 9op a 1op cleanu, pak jsem to musel vzdát, protože zápěstí nevydrželo,dost bolelo
Pak se to ale u dalších dvou cviků vrátilo do normálu a nebolí, v každym případě budu muset zařazovat thruster častěji a začít na menších vahách, aby si zvyklo
Pull-up
24x
Ring Dips
12x
WOD
-v LA cvičení po měsíci a 3dnech a hned takováhla sebedestrukce zase jsem byl za loosera sakra :D
Bear complex pro ty, kteří neví co to je....jinak měl jsem tam 30kg...ještě že jsem si nedal víc, to bych tam byl ještě teď :D
TIME 2403 (samozřejmě ten nejhorší)
nakonec jsem si dal ještě pár dřepů, protože ty mi dneska nepomohly
Dřep
5x20
5x30
5x40
5x50
-nebyl jsem schopnej skoro dát ani 5dřepů s osou, ale nakonec jsem se hecnul
Já před chvilkou projížděl tvůj log a řikal jsem si, žeš to byl nejspíš ty
Nevadí, tak příště už se bude vědět...já jsem dyžtak Tomáš....jinak by nebylo špatný někdy zopakovat to co dneska, jak jsme cvičili všichni dohromady.....zajímavý srovnání
Příště musíme Davidovi víc zavařit, aby nebyl o tolik lepší než my....teda asi hlavně já :D Ve čtvrtek tam jdu asi v půl osmý, tak jestli tam budeš, vyžádám si stejný cvičení, abych se moh aspoň s někym porovnávat, protože s Davidem to nejde :D
Já věděl o čem mluvim, když jsem včera řikal, že nebudu moc chodit
Přeci jen dřepy se zátěží jsem dělal naposledy 5.října a včera hned asi 80 dřepů se zátěží.....já nemoh vstát z postele
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru