Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 410, 411, 412 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj mam ho už připravenej od posledně
Bombay

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě, že se každý týden těším, jaký zajímavý protein bude v eshopu v akci.
A pokaždé jsem zklamaný, protože je tam neustále něco od Extrifitu. Ok, jednou za 4 týdny tam je něco jiného
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedávno tam byla myslím PhD Pharma Whey H+ a předtím snad i Pharma Blend - jmenuje se to tak? - od PhD

Jinak je logický, že budou akce českejch firem...
Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera mě při čelním dřepu píchlo v zádech, když jsem byl s činkou dole, ale za hodinku to bylo skoro dobrý (říkal jsem si že se mi povolil blok). Jenže dnes ráno jsem nemohl vstát z postele, je to jako bych vůbec neměl vzpřimovače a břicho mam najednou povolený. Každým krokem mě to píchne ... nádhera.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pak napis, co s tim mas, to by me vazne zajimalo.
Jinak teda vitej do klubu mrzaku
elrubio

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

když už jste u těch mrzáků..

poslední 3 týdny, když je čas, trénuji dvoufázově, za 20 dní jsem odjel 35 tréninků (aerob i činky). Včera ráno při box dřepech mne kurevsky píchlo v zádech, pak to přešlo, odjel jsem ještě overhead squat a večer i aerobku (hodina cross + 100 shybů).. kolem 23té hodiny už to ale slušně bolelo, spolknul jsem brufeny a šel spát.. ráno jsem skoro nevstal, takže dnes volno..

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted by me zajimalo, jestli je tu aktualne na foru vic tech zdravej nebo tech dojebanejch
Pavelcb

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ted by me zajimalo, jestli je tu aktualne na foru vic tech zdravej nebo tech dojebanejch

přesně todle me taky napadlo
Diana

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je věkem pánové Já jako "stará paštika" bych vám o zubu času a o kloubech mohla vyprávět romány
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
secret78

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslel som si, že ťaží z rýchlosti ale on je ešte aj silný jak sviňa
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela borec takhle zkoušet sám maximálku a mít tam zarážky, to bych chtěl vidět, co by dělal, kdyby ho to zarazilo. Asi se spolíhá na adrenalin.
Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Pak napis, co s tim mas, to by me vazne zajimalo.
Jinak teda vitej do klubu mrzaku

To samé co se mi s tím stalo na Slovensku a to samé co se mi stává tak dvakrát do roka už 3 roky v kuse... neznám anatomii tak dobře, takže to posíšu lajcky :) blokne se mi to, do svalu se v určitém pohybu opře nerv a sval se stáhne - asi je v nějaké křeči. Pak jsem jak bez spodních zad s povoleným pupkem... je to svalový blok, který se mi stane, když v blbej okamžik povolím břicho a nejčastěji když mam přetrénovaná spodní záda. Plotna to není na rentgenu jsem s tím byl tuším předloni a je to stále ta samá bolest... kdyby to byla plotna, tak tu asi ani nepíšu :)...
Jediný řešení jak tomu předejít je pravidelně protahovat a každý den cvičit střed těla. Hlavně nitrobřišní svaly. A asi mam taky slabší svaly na spodních zádech vzhledem ke zbytku a k tomu, že jsem jezdil špatně mrtvolu. (nebo je to genetika a má na to vliv i bederní lordóza) :)
Vezmu si nějakej oblbovák a budu doufat že to povolí co nejdřív a budu to moct protáhnout (resp. křupnout), levou půlu jsem už křupl včera a je dobrá, teď mě jen píchá ta pravá. Ještě se mi po zádech projde přítelkyně
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2011 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pes mi zničil moje kazety z roku 89- 95 . Kdyby někdo měl ORLÍK , BRANÍK ,kRÁTKÝ PROCES byl bych rád
madball

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 6:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

levneelektro.cz

Vcera jsem jim posilal e-mail, tak jsem zvedav, co noveho se dovim.

citace:
Dobrý den,

dne 11.10.2011, jsem si u Vás vytvořil objednávku, ve které byla později provedena změna ve výběru dřezu. Celou objednávku jsem u Vás vytvořil hlavně kvůli troubě AKZM 657 IX, která v té době byla skladem. Alespoň podle informace na Vašich stránkách http://www.levneelektro.cz. Jediné zboží, které skladem nebylo byla mikrovlnná trouba AMW 834 IX, kterou již mám doma, narozdíl od vestavné trouby.
Uběhl již více jak měsíc a stále nemám info, kdy bude trouba doručena. V průběhu této doby, zmíněné zboží ze stránek zmizelo a nyní je na nich opět s informací, že je skladem u dodavatele s informací, že jej zákazník může mít 22.11.2011 doma. V pátek bylo datum 18.11.2011 a já stále nemám informaci, kdy ke mně zboží dorazí.
Cituji z Vašich obchodních podmínek: "...Pokud prodávající není schopen dodržet termín předpokládaného dodání zboží, je povinen na tuto skutečnost kupujícího vhodnou formou upozornit a to např. telefonicky, elektronickou poštou a současně >>>určit náhradní termín<<< předání předmětu koupě k přepravě. ..." Vzhledem k tomu, že jsem za zboží zaplatil v pár následujících dnech po objednání a domluvili jsme se na doplatku vzniklého rozdílu kvůli výměně dřezu při převzetí zboží, bych považoval za férové, alespoň sdělení závazného datumu, kdy zboží dorazí.
Vzhledem k tomu, že za dobu, za kterou jste nestihli zboží dodat, dokázal stolař vyrobit kuchyňskou linku považuji Váš internetový obchod za velmi neprofesionální.
Velmi přemýšlím o tom, že tento e-mail i s Vaší odpovědí uveřejním na nějakých serverech.

S pozdravem...

Tak dlouho mi snad ani nikdy netrvalo doruceni zasilky z USA. Kkti, kdybych to vedel, tak svoje penize utratim jinde.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 410, 411, 412 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: