Korte

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Korte  Úvodní stránka -> Trénink -> Korte
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ILikeBike

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 6:44 pm    Předmět: Korte Odpovědět s citátem

Co říkáte na trénink korte v 15 letech? Dřep i mrtvý tah už cvičím, problémy s tím nemám, ale kdybyste měli nějáký lepší typ na podobný trénink, který by bylo asi bezbečnější cvičit v patnácti, tak sem s ním. Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
papaya

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě je blbost v patnácti letech cvičit s činkama a už vůbec ne cviky typu mrtvý tah. To, že je cvičíš, neznamená, že dobře.. V tvým věku bys měl cvičit co nejvíce s vlastní vahou a ne si ku*vit tělo činkama.. To je však jen můj názor..
ILikeBike

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je přesně to, co sem fakt slyšet nechtěl. Cvičím půl roku, zlepšení tam nějáký je, dávám do toho všechno ( uplně sem změnil životosprávu, prostě mě to strašně baví) , a pak zjistím, že si kurvím tělo...

Naposledy upravil ILikeBike dne čt listopad 10, 2011 7:11 pm, celkově upraveno 1 krát
papaya

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud jsi to nechtěl slyšet, tak jsi to měl napsat - že rady tohoto typu nechceš.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejde se na to uplně vykašlat, mám určený nějáký cíle, a těch se člověk těžko vzdá. Ale to korte bylo asi hodně unáhlený.
papaya

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neříkám ti, aby ses na to vykašlal, jen jsem se opovážil prezentovat svůj názor, že riskovat zranění nesprávnou technikou provádění cviků v tak útlém věku, jako je ten tvůj, je zybtečné.. Pokud miluješ cvičení, chceš cvičit, dáváš do toho vše, tak to do toho dávej.. Ale určitě to jde i jinou cestou, než cvičením MT.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya napsal:
Podle mě je blbost v patnácti letech cvičit s činkama a už vůbec ne cviky typu mrtvý tah. To, že je cvičíš, neznamená, že dobře.. V tvým věku bys měl cvičit co nejvíce s vlastní vahou a ne si ku*vit tělo činkama.. To je však jen můj názor..

nesmysl
mpvp

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když bude správná technika toho MT tak si myslím že to je bezpečné
papaya

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
nesmysl

Máš pro to nějaký argument? Já to prostě beru z toho úhlu, že MT je co se techniky týče jeden z nejobtížnějších cviků. Myslím si, že v 15ti letech na to má ještě čas.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tvrdíš celkově, že je nesmysl cvičit s činkama - myslíš si že když mě je 16 tak že mě to poznamená nějak že jsem začal cvičit už ve 13 - 14? - a nemyslím si, že mrtvý tah je tak strašně těžkej cvik - já ho taky zvládnu
papaya

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si to mysli dál a sorry že tobě, takovýmu profíkovi co cvičí už 3 roky, do toho kecám Achjo, to mě vždycky pobaví
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vůbec sem nepleť jak dlouho cvičím nebo ne - bavíme se o tom, že tvůj názor na posilování s činkama v mladém věku je takový, že to nepodporuješ a já tvrdím, že to nijak člověka nezmění - jestli začne cvičit s činkama ve 14 nebo v 18 - řekni mi, když začnu cvičit ve 14 s činkama tak zůstanu zakrslej a nevyrostu, že jo?
papaya

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To netvrdím, ale myslím si, že ve věku řekněme do těch 14ti-15ti let by měli děcka spíš plavat, běhat, shybovat, klikovat, stejně jako můžou dělat spoustu jiných cviků - kliky na bradlech, tricepsové kliky, když už tam chceš zařadit ty spodní záda, tak třeba hyperextenze atd.. Činek si člověk, pokud u toho chce vydržet, užije ještě habaděj
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

souhlasím s tebou ve všem ale prostě ty činky tam patřej taky - ano - nemusí tam být mrtvý tah, ale nevidím žádný problém v posilování s činkama
Samec

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si myslím že kluk co má 14- 15 let může v pohodě cvičit s činkama .. dřepy, mrtvé tahy apod. ... samozřejmě správně technicky a přizpůsobit váhy.

Kulturisti začínají ve 12cti či v kolika. :D

Rychle na stránku:

Přejdi na: