|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
Už třikrát jsem chtěl něco napsat... ale pffff, to nemá smysl.
Tohle se tu přeci už řešilo mockrát... proč prostě nerespektujete to, že má každej jiný priority? A každej má pro ně i úplně jiný důvody...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nestiik

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
Ustinove.. tak mu prostě řekni, že se ti nelíbí špekatí týpci co zvedají strašné váhy a arnie možná bude spát (nebo možná naopak ne)..
nechápu, proč je zvykem lidem brát jejich názor a tlouct jim do hlavy ten svůj.. přesně jak píše koment nad tím mojim, neumíte respektovat názory jiných a za každou cenu (hádat se jak malé děcka, kdo má hezčí autíčko) se snažíte ten názor změnit.
Naposledy upravil nestiik dne pá listopad 11, 2011 12:20 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 12:19 pm Předmět: |
|
|
nestiik: ty ses dalasi v rade co ?
Nectes to cely, tady slo od zacatku primarne o silu ne o nejaky tuky, co tady placate.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | nestiik: ty ses dalasi v rade co ?
Nectes to cely, tady slo od zacatku primarne o silu ne o nejaky tuky, co tady placate. |
četl jsem to od začátku této debilní diskuze.. ustinov přiznal, že se mu nelíbí špekatí týpci co zvedají tuny, ale ti kteří mají funkční hmotu (ne jen 100 kg sádla) a dokážou zvedat velké váhy. Možná by sis to měl přečíst znovu ty!! Možná si každý melete něco podle sebe, proto máš v tom asi takové zmatky.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 12:40 pm Předmět: |
|
|
ja len za seba doplnim, ze mne sa ziadni týpci vobec nepacia _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 2:40 pm Předmět: |
|
|
Tak aspon ze ve dvou jste to vymysleli, ale trvalo to.
CIZO: muzes me dat houbu a ja ty svoje posty maznu, nez me zastrelis. Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 2:49 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | Tak aspon ze ve dvou jste to vymysleli, ale trvalo to.
CIZO: muzes me dat houbu a ja ty svoje posty maznu, nez me zastrelis. Diky |
Zaslal: čt listopad 10, 2011 18:23 peterustinov:
secret: to delam, ale rikam sam za sebe, ktereho vykonu si vazim vic
ja to tu deklamuju od zacatku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 14, 2011 9:33 am Předmět: |
|
|
14.11.
BP 5x12x90
Sikme tlaky 3x12x32
bradla 3x10xBW+20
pulover 3x12x40
francouzaky 3x12x30
kladka 3x12x5cihlicek
osa 3x10x40
obracena EZ 3x12x30
JC 3x12x14
zvedani nohou 3x10
ABroller 3x10
z******a 4 kombinace 3x
lehky tyden, bench me potesil,a le posledni opakovani uplne na krev s dopomoci _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: po listopad 14, 2011 10:07 am Předmět: |
|
|
Kolik mas max na bench 140 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 14, 2011 10:25 am Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | | Kolik mas max na bench 140 ? |
naposledy jsem zkousel maxko myslim pred 5 lety a bylo to 130
v tezkem tydnu jsem dal 5x8x100
ale u benchce rozhodne nejedu na maxko pro jedno opakovani, tak chci jenom vykon, co se tyce tlaku, chci se dostat dal v tlacich na ramena (JC, MP, PP) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 14, 2011 12:11 pm Předmět: |
|
|
z toho benche mi spadla brada.... zas....
Pamatuju, že jsme měli před nějakou dobou bench přibližně stejnej... já bych teď dal 90kg tak 7x a to by bylo sakra na krev. Jen tak dál =) v tom tréningu drepra zničíš, jestli se bude dál flákat a lenošit doma
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 14, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
Jedes split a jak ti to jde. Pekny!
Tech 5x10x100kg uz brzy padne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 14, 2011 2:34 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Jedes split a jak ti to jde. Pekny!
Tech 5x10x100kg uz brzy padne. |
sve me to, ale asi je o neco lepsi nez fullbody, ovsem jenom za predpokladu, ze ho otocis 2xtydne
ale musim ho prepracovat, jestli v nem chco pokracovat, protze me boli celni delty, nemate nekdo napad? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|