Tak jsem vyzkoušel CF podle rady Reibena a nevim nevim, nic moc. (ale díky Rei, jenom jsem čekal, že to bude větší záhul)
Pak jsem z vlastní iniciativy vyzkoušel WOD bear complex, to bylo opravdu velmi těžké a navíc s takovou směšnou vahou chtěl jsem to tam narvat (jakože pár kotoučů) ale fakt to nešlo.
Nohy - tak jsem chtěl vyzkoušet, jestli dám 1x100x100kg (jako osobní výzvu) a myslel jsem, že jsem si sáhl na dno. Skutečné dno jsem ale nalezl až při příštích sériích, které jsem ovšem jel jenom proto, že mě nejdřív sledovala dřepující slečna, která se následně i přidala sice dávala míň opáček, ale už měla na nohy něco odjeto a získala si můj veliký respekt.
A hlavně mi udělalo radost, jak se mě pak kluci chodili ptát, co sme to sakra na tom legpressu vyváděli a když jsem jim to líčil, tak na mě koukali jak na magora :D (ego ve výši mrakodrapu)
PRSA
Benchpress 5x5 [70kg], zkouška PR 1x[82,5kg]
BICEPS
Zdvih EZ 5x5 [35kg]
Zdvihy JC vsedě 5x8 [14kg]
Bicepsostroj 5x5 [33kg]
Protisměrky na bic 8x do selhání [20kg]
BŘICHO
Sed-lehy hlavou dolu, Zdvihy nohou ve visu 15x10
Dnešní trénink stál za hovno. Měl už bych si najít něco stálého. Nevim, jak mě napadlo zkoušet PR v BP po pěti těžkých sériích a taky nevim, proč jsem se dnes tak ochotně připojil k pumpovačům bicepsů a honičům buchtiček.
Ale zase se musim obhájit, že jedinný důvod, proč jsem nejel dřepy byl, že mam pořád rozprcaný nohy z minula.
NOHY
Dřep 5x5 [80kg]
PRSA
Benchpress 5x5 [65kg]
ZÁDA
Mrtvý tah 5x5 [80kg]
BŘICHO
Sed-lehy hlavou dolu 10x10 [5kg nad hlavou]
TRX 5x15
ZÁDA
Shyby se závažím 5x5 [Moochakg+10kg]
Spodní záda domrdána na dřepech, proto jsem nepřidal na mrtvole
slabost na benchi + trénink techniky
mrtvola - cítim obrovskou rezervu ale spodní záda mě nepustí dál
břicho fajne
shyby FAJNE!
Po včerejší pitce jsem zhubl 2 kila, ale dneska to doháním pitným režimem.
Krásně mě překvapil Ronnie. Přišla mi obědnávka 3x (jeden z toho pro mě) animal flex a balení sušeného masa. K tomu zdarma 3x proteinová tyčinka 3x sáček s proteinem 1x whey core 55 (teď ho jdu zkoušet), z tohoto mám opravdu radost.
Dál takovej dotaz. Co dělat, když u jištění na benči chytám záchvaty smíchu? Když totiž kámoš tlačí, tak mu jdou oči šejdrem a to se opravdu nedá vydržet se nesmát.
Také teď pojedu trénink zábavnější formou. Co miluju je velká trojka 5x5 a shyby se závažím 5x5 + břicho. Takový trénink mě ještě nezklamal. To se ale nedá jet v kuse a tak pojedu stylem
1.den: Dřep 5x5, BP 5x5, MT 5x5 Shyby se závažím 5x5 + břicho
2.den: Biceps, Triceps // Ramena, Biceps // Ramena, Triceps + POSILOVÁNÍ CORE v každém z těchto tréninků
a takhle dokola
Takže se budu bavit u tréninku 5x5 a zároveň posílím v druhém dni ruce/ramena, což jsou mé zaostávající partie a hlavně slabý střed těla, který mi nedovolí v dřepech a MT dosáhnout nějakých lepších výsledků.
Takže takhle by se to teď mělo mít.
Akorát mě trošičku znervózňuje, že ve dni 2 nemám žádnou velkou partii, která by nastartovala anabolické procesy, co doporučujete?
Naposledy upravil Moocha dne so listopad 12, 2011 3:39 pm, celkově upraveno 1 krát
Dál takovej dotaz. Co dělat, když u jištění na benči chytám záchvaty smíchu? Když totiž kámoš tlačí, tak mu jdou oči šejdrem a to se opravdu nedá vydržet, se nesmát.
Pokud bys to posilovani bral alespon trochu vazne, coz si myslim podle tveho logu, ze beres, tak by ses na takovou hovadinu neptal a vubec by jsi takovy problem neresil a pokud to mela byt jen vtipna vlozka tveho reportu tak teda ha ha ha....
citace:
Akorát mě trošičku znervózňuje, že ve dni 2 nemám žádnou velkou partii, která by nastartovala anabolické procesy, co doporučujete?
Zkus diazepam :)
Prosimte, timhle bych se vubec nestresoval a jestli te to uklidni, tak budes mit jeste nastartovane anabolicke procesy z 1. dne, pokud bude trenink dostatecne intenzivni. Pripadne si dej obcas na ramena nejaky narocnejsi cvik jako treba push press nebo military press a budes mit klid na dusi :)
(tohle je typicky priklad mirne zblblosti z tohoto fora, nastesti ses jeste ve fazi, kdy to jde lecit )
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne so listopad 12, 2011 3:36 pm, celkově upraveno 1 krát
A dík za radu. Ale ono to není jenom fórem. To je i tunami článků na MW a na jiných webech, co mam pročtených. Vím, že je hlavní makat, ale trocha té informovanosti určitě neuškodí.
Jasne, nemam nic proti teorii, ale musi se to brat trochu s rezervou. V prubehu casu prijdes sam na to, ze praxe je nekdy trochu jina.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
A vubec, proc si treba nedas drep nebo MT do druheho treninku? Pokud pojedes drep a MT v jeden den, tak se to na tom cviku, co pojedes jako druhy v poradi vzdy trochu projevi, proto bych ho daval samostatne. Ja vim v korte se to tak cvici , ale zase je tam tomu podrizena intenzita a takhle to nikdy nebudes moct trochu "osolit"
Je to divný, ale velkou trojku rozdělit do dvou tréninků mě opravdu nenapadlo. Opravdu by to řešilo mnohé. Ale mám strach, aby to nebylo moc, jet třeba MT nebo Dřep a pak dát 30sérií na core. Na záda jsem odjakživa chabrus, tak si s tím moc nechci zahrávat.
RAMENA
Tlaky v multipressu 5x8 [45kg]
Upažování ve stoji 5x10 [7kg]
Předpažování ve stoji 5x8 [9kg]
TRICEPS
Benchpress úzkým úchopem 4x8 [40kg], 1x8 [50kg]
Stahování kladky jednoruč 2x10 [12kg], 3x10 [16kg]
Francouzský tlak 5x8 [25kg]
CORE
Sed-lehy hlavou dolu 5x8 [Moochakg+15kg]
Zdvihy nohou ve visu 5x15
Plank 5x15
Hyperextenze 5x8 [Moochakg+10kg]
Sed-lehy hlavou dolu - koleno loket 5x15
Nepopsatelný cvik 5x15
Výborný trénink - až na čas (2,5 hodiny) nevim kde jsem to nabral
Upažování ve stoji - trénink techniky, dokonalý podtrženo a tučně
Benchpress na úzko - další příjemné překvapení, příště jedu s 50kg
CORE - inu, musím si najít lepší cviky
Tuhle jsem te zjebal, ze mne do toho kecas, takze mne klidne taky zjebej, ze ti sem pisu , ale proc v kazdem treninku zbytecne tolik cviku na core? To bych rekl ze bude minimalne k nicemu nebo mozna i mirne kontraproduktivni. Tam je to predevsim o technice. Myslim, ze by sis vystacil se 2 kvalitne provedenymi cviky, pokud to chces tedy zarazovat v kazdem treninku.
Jinak zkus misto tech blbejch sedu lehu se zavazim treba toto celkem brutalni cvik, kdyz se dela dobre
nebo treba tohle, to jsem drive cvicival a take to nebylo spatny
Svicka dalsi dobry cvik a nebo se nauc swing, coz je na core vyborny cvik na core. Jeste jsem jednou nekoho videl cvicit takovy celkem dobre bricho berouci cvik a to ze si lehl na hodne nagativne naklonenou lavicku, vzal si do ruky 2 lehke jednorucky (nejake 2ky 3ky uz nevim), mirne zvedl trup a v teto poloze s nima jakoby boxoval do prazdna (co nejdynamicteji)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru