Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 411, 412, 413 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdykoliv jsem mel nejaky takovy nebo podobny problem, tak jsem z toho ve vysledku vzdy vytezil, protoze mne jako omluvu obvykle poslali nejaky dar a nekdy i celkem slusne veci. Zalezi na serioznosti obchodu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BackyW

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
pes mi zničil moje kazety z roku 89- 95 . Kdyby někdo měl ORLÍK , BRANÍK ,kRÁTKÝ PROCES byl bych rád

Pes zničil kazety, ty znič psa....
Bombay

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Serou mě neustálé platby za hudbu.
Ted byl u nás ve firmě maník, že je od Integram. A že jestli platíme. Šéf na to, že přece platí za rozhlas, za OSA...a maník s úsměvem, že ho to nezajímá, že se platí i Integram.
Takže za jednu věc platíme třikrát.
jir.ka

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacina zima a vsichni si najednou rekli ze zacnou chodit do posilky... takze uplne narvano. A navic nesnasim, kdyz v satne nekdo zacne vydechovat stylem hlasitym Eeh kazdejch 10 vterin.
Turakam

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mať tak tvoje problémy...
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

Preci jen ale ten topik tu je od toho, abychom si postezovali a kdyz ho sere tohle, tak proc to sem nenapsat :) Me kolikrat serou takove veci, ze tenhle Jirkuv problem je oproti tomu skoro narodni tragedie
madball

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Kdykoliv jsem mel nejaky takovy nebo podobny problem, tak jsem z toho ve vysledku vzdy vytezil, protoze mne jako omluvu obvykle poslali nejaky dar a nekdy i celkem slusne veci. Zalezi na serioznosti obchodu.

Tak to mas dobry. Mne se to stava v posledni dobe nejak casto a omluvy nikde, spis jen vymluvy, takze zacinam byt cim dal vic nastvanej, obvzlast kdyz si uvedomim, jak u nas ve firme zakazniky rozmazlujem...
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebud zlej, budou Vanoce, tak toho maji kluci hodne

Jednou jsem si treba objednal 3kg proteinu, poslali mne jinou prichut nez jsem chtel, nevadilo mne to, ale jen tak z principu jsem jim to napsal a oni mne okamzite volali a jako omluvu poslali dalsi 3kg onoho proteinu v te prichuti, kterou jsem si objednal puvodne a tam tu "spatnou" prichut jsem si mohl samozrejme nechat.

Podobne jsem mel nedavno problem pri nakupu lednicky, neco tam zvorali, cimz se to o 10 dni protahlo a jako omluvu jsem dostal mikrovlnku Sice uplne obycejnou za par stovek, ale preci.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D mě přijde, že v zimě do posilky chodí o dost lidí míň... teda v každý posilce, do který chodím, tenhle trend pozoruju..

a mě štve ta zima = ( letos poprvé sem měl i přes den venku kalhoty... ale už se to v kraťasech prostě nedá. Sice jsem pak spocenej jak d*f*a, ale co nadělám
Poman

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D mě přijde, že v zimě do posilky chodí o dost lidí míň... teda v každý posilce, do který chodím, tenhle trend pozoruju..

a mě štve ta zima = ( letos poprvé sem měl i přes den venku kalhoty... ale už se to v kraťasech prostě nedá. Sice jsem pak spocenej jak d*f*a, ale co nadělám

Tak dneska jsem měl poloviční volno,takže dojdu do ústřice v 10.33 a kurva jako nebyl klíček. uplně narváno bych se z toho pokakal.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ústřice... modrá ústřice... blue gym? dobře odvozuju?:D jako jestli zejtra nebude klíček, tak se já určitě pokadím
Poman

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jasně. Co jinýho by to bylo Zas jsem byl překvapen co se tam dá vidět nedávno
jir.ka

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

presne jak psal Draper, tady je to abysme si mohli verejne poplakat, co nas momentalne sere. Samozrejme kazdej to ma jinak, jednomu vadi to, druhymu zas tohle. A predevsim zalezi na nalade
Bernhard

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čeští fotbalisté zatím proti Drulákovi dokázali absolutní hovno.
Spazik

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

U nás teda v zimě určitě víc lidí v posilce, v létě když je hezky tak je spousta lidí venku, na kolech atd.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 411, 412, 413 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: