|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 9:36 pm Předmět: |
|
|
Sere mě Zounar a serou mě firmy, co se nestydí vytvářet podobné ubohosti http://www.smakoun.cz/ _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
Ty vole design té stránky mě přípravil o chuť žít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 10:27 am Předmět: |
|
|
Ronnie zrovna jsem tu chtěl postnout ten screenshot s tím, že si jejich webmaster všimnul, že jsme to tu začli řešit a strachy to stáhnul.
Fakt to spadlo asi minutu potom co jsem dopsal svůj předchozí post.
Ale už to zase běží.
|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
no ten design je opravdu otřesný..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 11:21 am Předmět: |
|
|
to mi připomíná dobu... hmmm... 10 let zpět, kdy jsem se naučil moooc věcí v HTML a měl jsem svou oblíbenou barvu pozadí "black" a barvu písma "lime" ... a esteticky to bylo oproti tomuhle úžasný =)
Nadruhou stranu je to umění, udělat něco tak... otřesně je docela dobrej výraz no =)
Naposledy upravil guruhonza dne čt listopad 17, 2011 12:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 2:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 4:28 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | dneska jsem se na dalnici kurevsky ale neskutecne kurevsky o fous vyhnul hodne skarede nehode.. doslova sem se podruhe narodil |
To bys mel ale mozna napsat spise do toho druheho topiku ne?
I kdyz jak se to vezme ze, mozna to patri do obou. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
asi tak no ...
ps : problem s nabijeckou sem pak vyresil tak,ze vzadu v aute mam jeste jednu 12v zasuvku a ta jela , kdyby ne tak bych byl asi trosku v hajzlu, protoze se mi mobil vybil asi 3min co sem te hodil domu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 4:57 pm Předmět: |
|
|
furt nějaký zkurvený zdravotní problémy -> množství sportovních aktivit se limitně blíží nule -> množství sádla už začíná být moc i na to, aby sa o tom dalo diskutovať -> jsem nasranej jak svině -> jsem občas hnusnej na ženu -> ze stresu se pořádně nevyspím -> regenerace v píči -> zpět k bodu jedna
FFFFUUUUUU
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
Co zase mas?
Chybi ti endorfiny ze cviceni, tak ses nervni. Pak se nediv, co to pro takoveho zavislaka jako jsem treba ja, je, kdyz ma neco v hajzlu a nemuze cvicit :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|