Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 413, 414, 415 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2011 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však já ti rozumím :)

Furt se nemůžu zbavit těch zad, chvíli je to dobrý, pak dám dva tréninky a v prdeli... Běhat nemůžu, protože se mi zase ozval nějakej úpon buď prdele nebo hamstringu (jednou vyběhnu a pak dva tejdny šmajdám, čili nemá smysl to lámat přes koleno), a dneska ráno při sehnutí se pro fusekle se mi něco brutálně zablokovalo někde pod křížovou kostí, tak tu jen sedím a koulím očima. Samozřejmě jsem měl na zítra naplánovanej trénink s Cizem. Prostě když se něco mrdá tak pořádně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2011 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy máte problémy
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2011 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Primitiv

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2011 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
http://www.washingtonpost.com/lifestyle/kidspost/ultimate-fighting-is-too-brutal-to-be-considered-a-sport-even-if-its-on-tv/2011/11/15/gIQAfPwFSN_story.html

další nevzdělanej člověk píšící články pro velkej web... tyhle lidi vyhodit a nakopat...

Takže jedinej, kdo může vyjádřit svůj názor, jsi ty?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2011 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

On to ale neprezentuje v novinách, kde je teoreticky možný ovlivnit masy lidí :)
Primitiv

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2011 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
On to ale neprezentuje v novinách, kde je teoreticky možný ovlivnit masy lidí :)

To je argument? Co je na tom, že někdo subjektivně vyjádří svůj názor?
Chtěl bych vidět, jak bys napsal třeba úvahu bez svýho názoru.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2011 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Primitiv napsal:
guruhonza napsal:
http://www.washingtonpost.com/lifestyle/kidspost/ultimate-fighting-is-too-brutal-to-be-considered-a-sport-even-if-its-on-tv/2011/11/15/gIQAfPwFSN_story.html

další nevzdělanej člověk píšící články pro velkej web... tyhle lidi vyhodit a nakopat...

Jedinej, kdo NEMŮŽE vyjádřit názor, je lhář jeho typu... ten, kdo o tom nic neví, tak tomu uvěří...

Nejdřív si přečti, co napsal...
Primitiv

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2011 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Primitiv napsal:
guruhonza napsal:

Jedinej, kdo NEMŮŽE vyjádřit názor, je lhář jeho typu... ten, kdo o tom nic neví, tak tomu uvěří...

Co konkrétně tě v tom článku tak trápí? Že shrnuje pravidla? Nebo co?
ygg

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2011 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napsal bych, že mi leze na nervy jak mizí z pod článků posty, které, ač zcela slušné, korektní i konkrétní, se někomu "nehodí", ale s ohledem na to, že to není poprvé, bude moudřejší si na zdejší cenzuru zvykat.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2011 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Primitiv napsal:
guruhonza napsal:

A co napsal tak špatnýho? Píše že je to brutální sport, kde je cílem seřezat soupeře. A nemá snad pravdu? Snad to není fake fight jako třeba wrestling?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co mi vadí?
Název článku
V tom článku dělá z MMA zlo, protože můžou narozdíl od boxu a wrestlingu fajteři kopat a nedej bože někoho taky mlátit na zemi (proč nezmíní rozhodčí).
Pak ta maličkost s 15 koly v boxu =) to o autorovi taky něco říká
Jeho KECY o bezpečnosti v tomhle sportu, když evidentně vůbec neví...
"violence presented as entertainment" - to sem nepobral totálně, co tím myslel..
"The speed and danger of these sports is part of the fun. But in those games, you are trying to win, not to hurt your opponent. Injuries happen, but they are usually accidents." -což je možná ještě horší, protože to tam nikdo nečeká...
"By showing fights on Fox, UFC is trying to turn ultimate fighting into a regular sport and to make kicking someone in the face as normal as shooting a free throw. " - bezvadný, tady to zkouší snad úplně nejprimitivnějším způsobem...
"Ultimate fighting is trying to get kids to be fans, too. There are ultimate fighting toy action figures." - MMA je sport, každej sport chce mít fandy... d'oh!

Je to jeho názor, tak ať si to píše do blogíshku.... pokud chce psát článek do internetovýho vydání novin, tak ať se vzdělá. Já sleduju MMA rok a vím toho evidentně víc, než on
Primitiv

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2011 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, to, co píše, mě osobně nijak netrápí, ale to ti neberu. Beru ti tvůj pohled na subjektivitu publicistiky.
Subjektivita do některých publicistických útvarů přece patří. Docela mě rozesmálo tvoje rozdělení, že subjektivní názory patří do blogísku. Což je nesmysl.
Přijde mi, že ti vůbec nejde o objektivitu, jen ti dělá problém cizí názor.
Mimochodem - ten článek mi přijde jako komentář. Komentář snad ani nejde napsat bez vlastního názoru. A jestli je to názor dobrej, nebo špatnej, nech na čtenáři.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2011 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Primitiv napsal:
No, to, co píše, mě osobně nijak netrápí, ale to ti neberu. Beru ti tvůj pohled na subjektivitu publicistiky.
Subjektivita do některých publicistických útvarů přece patří. Docela mě rozesmálo tvoje rozdělení, že subjektivní názory patří do blogísku. Což je nesmysl.
Mimochodem - ten článek mi přijde jako komentář. Komentář snad ani nejde napsat bez vlastního názoru. A jestli je to názor dobrej, nebo špatnej, nech na čtenáři.

ať si názor píše, ale ať se nejdřív vzdělá proboha...

nikdo nemůže bejt dobrej ve všem, ale pokud něco píšu do médií, tak ať to je pravda... pravda ve faktech. To, že je 15 kol v boxu není subjektivní názor - lež.. to je objektivně blbost a nezná fakta.

Já si třeba díky blbým médiím nějakou dobu myslel, že USA nebo ČR můžou zbankrotovat... ale oba státy zbankrotovat nemůžou, což neví nikdo na novinkach, idnesu a co já vím, kde ještě vyhrožujou bankrotem...
Gohan

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chápu na co guru naráží a to na to, že když o tom ten autor ví hovno, tak ať o tom nepíše a s tím sen edá nesouhlasit.
cipinek

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2011 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Primitiv napsal:

ať si názor píše, ale ať se nejdřív vzdělá proboha...

nikdo nemůže bejt dobrej ve všem, ale pokud něco píšu do médií, tak ať to je pravda... pravda ve faktech. To, že je 15 kol v boxu není subjektivní názor - lež.. to je objektivně blbost a nezná fakta.

Já si třeba díky blbým médiím nějakou dobu myslel, že USA nebo ČR můžou zbankrotovat... ale oba státy zbankrotovat nemůžou, což neví nikdo na novinkach, idnesu a co já vím, kde ještě vyhrožujou bankrotem...

ale oba tyto státy můžou zbanktrotovat!!!, samozřejmě to nebude hned, Řecko taky nemohlo zbanktrotovat, ani Itálie, co? počkej do jara, uvidíš co se bude dít!!!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 413, 414, 415 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: