|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelito

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 9:21 am Předmět: |
|
|
Tak dnes po dlouhé době plnohodnotný trénink postnu déle i s informacemi co se dělo _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nestiik

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 8:38 am Předmět: |
|
|
Tak co Pavle, jinde radis, co kdo ma jist a sem nic nenapises. Celkem by me zajimaly ty zmeny (v treninku a v jidle). Myslim ze velky kulovy, proto sem uz radeji ani nepises, abysme te nebuzerovali _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 10:36 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Tak co Pavle, jinde radis, co kdo ma jist a sem nic nenapises. Celkem by me zajimaly ty zmeny (v treninku a v jidle). Myslim ze velky kulovy, proto sem uz radeji ani nepises, abysme te nebuzerovali |
Dnes jsem šel, že si dám záda, triceps, biceps a při druhé serii kladky mi tak křuplo v zádech, že jsem radši skončil, zkusil jsem ten biceps, ale ty záda mě tak bolí, že jsem se radši sbalil a zkusím to natřít a nechám odpočinout, btw. tvoje buzerace jsou mi fakt upřímně fuč....já jsem spokojenej a když mi tu někdo poradí jsem rád a i kritika potěší, věř mi _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Tak co Pavle, jinde radis, co kdo ma jist a sem nic nenapises. Celkem by me zajimaly ty zmeny (v treninku a v jidle). Myslim ze velky kulovy, proto sem uz radeji ani nepises, abysme te nebuzerovali |
Dnes jsem šel, že si dám záda, triceps, biceps a při druhé serii kladky mi tak křuplo v zádech, že jsem radši skončil, zkusil jsem ten biceps, ale ty záda mě tak bolí, že jsem se radši sbalil a zkusím to natřít a nechám odpočinout, btw. tvoje buzerace jsou mi fakt upřímně fuč....já jsem spokojenej a když mi tu někdo poradí jsem rád a i kritika potěší, věř mi _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 10:41 am Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
Me ale nezajima to, ze jsi sel cvicit a co jsi jel, me zajima ta celkova zmena a jestli sis vzal k srdci alespon neco z toho, co jsem ti tu radili. Jenze ty si tu porad meles svoje. Jinak je to samozrejme ale tvoje vec.
Btw kde ti presne kruplo? a jak to vypada ted? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Me ale nezajima to, ze jsi sel cvicit a co jsi jel, me zajima ta celkova zmena a jestli sis vzal k srdci alespon neco z toho, co jsem ti tu radili. Jenze ty si tu porad meles svoje. Jinak je to samozrejme ale tvoje vec.
Btw kde ti presne kruplo? a jak to vypada ted? |
Já jsem teď cvičil jen jednou od té doby, měl jsem dlouho v kadeřnictví...honička
Jakože na lopatce to hrozně bolí, vůbec nevím, co to je. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
Sice tomu moc nerozumim, ale to muze byt jen svalovy spazmus, coz jsem drive nekolikrat mel a bolest byla tak nesnesitelna, ze jsem musel na injekci a nebo nejaky skriply nerv. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 4:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 4:43 pm Předmět: |
|
|
já tam žadný sepsaný trénink nevidím, ani v tom videu co jsem rychle proklikal..
hele mi připadá že se v tom všem moc nimreš, základ je strava a jednoduchý a tvrdý trénink, pokud chceš opravdu přibrat tak jedině takhle. Pár stránek zpátky ti někdo napsal jednoduchý trénink, plně s ním souhlasím pokud máš zvládnutou techniku + strava.. nemusíš to tolik hlídat prostě žer několikrát denně kvalitní jídlo + bych ti určitě doporučil gainer.
Vyber si, buď poslechni rady jiných (nebo zkušeného drapera který si kvůli tobě kouše nehty :-D ) nebo se na to vyser a pokud tě baví cvičit jak malá holka tak si tak cvič buď spokojený a nikdo ti už do toho nebude kecat.
Teď se rozhodni pro jednotlivé varianty:
a) chci přibrat, mám nějaké cíle a chci aby mi někdo zkušený poradil..
b) budu si cvičit podle sebe a podle toho co mě baví a seru na vás..
Možná je to trochu tvrdé, ale už se nemůžu dívat na to, jak ti tady všichni pomáhají a ty stejně jedeš to svoje..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Možná je to trochu tvrdé, ale už se nemůžu dívat na to, jak ti tady všichni pomáhají a ty stejně jedeš to svoje.. |
Uff jsem rad, ze jsi tohle napsal a potvrdil jsi mi to, protoze jsem si uz nebyl jisty, jestli z neho nemam paranoiu.
Jinak cely tvuj post naprosty souhlas a plne jsi to vystihl. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 4:54 pm Předmět: |
|
|
jestli tam žádný trénink nevidíš, tak nevím, čím to je hele........ale buď si slepej ty nebo já fetuju a vidim něco co tam neni... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|