Cesta k metě číslo 75

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cesta k metě číslo 75  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Cesta k metě číslo 75
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelito

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes po dlouhé době plnohodnotný trénink postnu déle i s informacemi co se dělo
nestiik

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

me by jen zajímalo, proč pořád jezdíš 15 a více opakování, teda co jsem si všiml ty dřepy apod.. vždyť největší svalový růst je prokázaný kolem 8-12 op. a ktomu samozřejmě musíš upravit váhu. Jinak připadá mi, že se tady kvůli tobě pár lidí vč. drapera může roztrhnout, ale ty si stejně většinu děláš podle sebe co ti vyhovuje..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelito

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nestiik napsal:
me by jen zajímalo, proč pořád jezdíš 15 a více opakování, teda co jsem si všiml ty dřepy apod.. vždyť největší svalový růst je prokázaný kolem 8-12 op. a ktomu samozřejmě musíš upravit váhu. Jinak připadá mi, že se tady kvůli tobě pár lidí vč. drapera může roztrhnout, ale ty si stejně většinu děláš podle sebe co ti vyhovuje..

teď jsem dal odpočinek cca 4 dny bez cvičení a začal jinak snad lépe
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co Pavle, jinde radis, co kdo ma jist a sem nic nenapises. Celkem by me zajimaly ty zmeny (v treninku a v jidle). Myslim ze velky kulovy, proto sem uz radeji ani nepises, abysme te nebuzerovali
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Tak co Pavle, jinde radis, co kdo ma jist a sem nic nenapises. Celkem by me zajimaly ty zmeny (v treninku a v jidle). Myslim ze velky kulovy, proto sem uz radeji ani nepises, abysme te nebuzerovali

Dnes jsem šel, že si dám záda, triceps, biceps a při druhé serii kladky mi tak křuplo v zádech, že jsem radši skončil, zkusil jsem ten biceps, ale ty záda mě tak bolí, že jsem se radši sbalil a zkusím to natřít a nechám odpočinout, btw. tvoje buzerace jsou mi fakt upřímně fuč....já jsem spokojenej a když mi tu někdo poradí jsem rád a i kritika potěší, věř mi
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Dnes jsem šel, že si dám záda, triceps, biceps a při druhé serii kladky mi tak křuplo v zádech, že jsem radši skončil, zkusil jsem ten biceps, ale ty záda mě tak bolí, že jsem se radši sbalil a zkusím to natřít a nechám odpočinout, btw. tvoje buzerace jsou mi fakt upřímně fuč....já jsem spokojenej a když mi tu někdo poradí jsem rád a i kritika potěší, věř mi
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me ale nezajima to, ze jsi sel cvicit a co jsi jel, me zajima ta celkova zmena a jestli sis vzal k srdci alespon neco z toho, co jsem ti tu radili. Jenze ty si tu porad meles svoje. Jinak je to samozrejme ale tvoje vec.

Btw kde ti presne kruplo? a jak to vypada ted?
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Me ale nezajima to, ze jsi sel cvicit a co jsi jel, me zajima ta celkova zmena a jestli sis vzal k srdci alespon neco z toho, co jsem ti tu radili. Jenze ty si tu porad meles svoje. Jinak je to samozrejme ale tvoje vec.

Btw kde ti presne kruplo? a jak to vypada ted?

Já jsem teď cvičil jen jednou od té doby, měl jsem dlouho v kadeřnictví...honička

Jakože na lopatce to hrozně bolí, vůbec nevím, co to je.
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice tomu moc nerozumim, ale to muze byt jen svalovy spazmus, coz jsem drive nekolikrat mel a bolest byla tak nesnesitelna, ze jsem musel na injekci a nebo nejaky skriply nerv.
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.bodybuilding.com/fun/ryan-hughes-muscle-building-program.html

to je trenink podle ktereho bych se chtel ridit
nestiik

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já tam žadný sepsaný trénink nevidím, ani v tom videu co jsem rychle proklikal..

hele mi připadá že se v tom všem moc nimreš, základ je strava a jednoduchý a tvrdý trénink, pokud chceš opravdu přibrat tak jedině takhle. Pár stránek zpátky ti někdo napsal jednoduchý trénink, plně s ním souhlasím pokud máš zvládnutou techniku + strava.. nemusíš to tolik hlídat prostě žer několikrát denně kvalitní jídlo + bych ti určitě doporučil gainer.

Vyber si, buď poslechni rady jiných (nebo zkušeného drapera který si kvůli tobě kouše nehty :-D ) nebo se na to vyser a pokud tě baví cvičit jak malá holka tak si tak cvič buď spokojený a nikdo ti už do toho nebude kecat.

Teď se rozhodni pro jednotlivé varianty:

a) chci přibrat, mám nějaké cíle a chci aby mi někdo zkušený poradil..
b) budu si cvičit podle sebe a podle toho co mě baví a seru na vás..

Možná je to trochu tvrdé, ale už se nemůžu dívat na to, jak ti tady všichni pomáhají a ty stejně jedeš to svoje..
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Možná je to trochu tvrdé, ale už se nemůžu dívat na to, jak ti tady všichni pomáhají a ty stejně jedeš to svoje..

Uff jsem rad, ze jsi tohle napsal a potvrdil jsi mi to, protoze jsem si uz nebyl jisty, jestli z neho nemam paranoiu.

Jinak cely tvuj post naprosty souhlas a plne jsi to vystihl.
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli tam žádný trénink nevidíš, tak nevím, čím to je hele........ale buď si slepej ty nebo já fetuju a vidim něco co tam neni...
nestiik

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo sorry už jsem se na tu stránku podíval pořádně.. podle mě to není nic pro tebe, ale ať ti poradí někdo jiný já asi nemám takové vědomosti jak tady někteří, takže ti nechci kazit radost a nechci dělat chytrého. drapere ujmi se toho

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cesta k metě číslo 75 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: