Progress log
26.10.2011
... v podstate od posledneho treningu som cvicil takto:
Rano:
...15-20 minut rotoped
...10-15 minut svihadlo
...15 minut box
Poobede:
...posilka
posledne 2 tyzdne som zmenil ranny trening na:
...15 minut complexes (40kg =>
......10x pritahy
......10x mrtvy tah
......10x uzky bench na podlahe
......5x clean & press
......10x drepy/vypady
......4x biceps
......10x triceps (40kg na kladke)... prestavka stale do konca pesnicky, vychadzalo to priblizne 2:20 praca, cca 1-2 minuty pauza
...15 minut svihadlo
...17 minut p90x ab ripper
Strava
presny jedalnicek nemam ale strava je racionalnejsia ako bola:
prijem sacharidov hlavne zo zeleniny, snazim sa oddelit sacharidy od bielkovin,
rano jogurty, na obed stale maso + zelenina. vecera cottage cheese, medzi tym ako som hladny tak si dam ovocie, musli, ceralie...
Pokrok
od poslednej zapisanej vahy z 23.8.2010: 98.7 sa vaha pohla smerom dole na nieco okolo cca 86-87kg.
Pas siel dole tiez na 84-85, ubytok nieco cez 10 cm
Samozrejme isla dole hmota, a hlavne sila, momentalne sa hram na Bench s 80kg, Drep 100-120. Opakovania sa snazim drzat okolo 8-12
Aj po dvoch mesiacoch to ide stale super, dnes som objednal Lipo-6, mozno pojde este viac super, ak nie nic sa nedeje. Ciel je pas 79-80.5 co je dosiahnutelne aj keby spalovac nezabral.
Vecer:
...Crossfit - Chalsea: iba 21 minut lebo je to kurva makacka
chalsea znamena:
...5 zhybov
...10 klikov
...15 drepov
...pockat kym skonci minut a kolo odznovu
cize 1 kolo = 1 minuta
Progress log
16.11.2011 Rano:
...skola takze bez treningu
Vecer:
Half Barbara
...10 zhybov
...15 klikov
...20 sed-lah
...25 drepov
...3 minuty pauza
. spolu 5 kol, 27 min
v podstate som zacal Barbaru normalne, po prvom kole to bola 2/3 barbara, po druhom az po posledne 1/2. nabuduce iba polovicna, na take zeny som este nedozrel
Hmm tak to se sakra zlevnilo, to je uplne zadarmo, j mam ČB na ramenu a to stalo markantne vic.
iny kraj, ine ceny
u nas na vychodnom slovensku je to celkom bezna cena
rukav alebo keby som chcel lytko uplne dookola tak nieco okolo 500 EUR (13000 Kc)
Progress log
17.11.2011 Rano:
.kola opakovani 1,2,3,4,5,4,3,2,1
...Pritahy v predklone
...Clean
...Front Squat
...Push Press
...Deadlift
...Svihadlo 5*pocet opakovani v kole
...potom som sa este ponatahoval na hrazde par krat, kliky, nic z coho by som sa zadychal, ale od zaciatku mi trebalo strasne srat tak bol trening kratky
Progress log
18.11.2011 Rano:
...24" box jump, 30 op
...50kg Push-Press 20 op
...zhyby 30 op
-CAS: 09:30
...svihadlo 400 preskokov
...biceps
...triceps
...ramena
...strihy na kladke - na vyplnenie casu
--nemal som na co skakat tak som skakal na stojan na drepy. sice to nebolo 60cm ale asi iba 30-40, prvu cast som chcel dokoncit do 10 minut co sa aj podarilo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru