|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
KOTO
|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 11:44 am Předmět: |
|
|
Čau,
Nepřemýšlíš to zatím nějak rozvolnit?
Těch tvrdých cyklů máš za sebou několik.
Nebylo by od věci zkusit třeba pro oddychnutí na nějaký čas menší intenzitu? _________________ Hoo-ah!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spekounP
|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
Zdar MORICO
já měl podobný problémy na konci BULHARA, když jsem kombinoval těžký (teda na mě těžký) overheady + těžký mrtvoly.
Občas mě jakoby píchalo v podbřišku nebo skoro v tříslech.
Odešlo to, když jsem vynechal ty overheady a najel na novej cyklus a tím pádem i celkově snížil intenzitu.
Jeden můj známej mě dokonce strašil s tříselnou kýlou, ale tak daleko to naštěstí nedospělo.
Dal bych na nějaký čas voraz a zařadil nějaký klasický kulturistický trénink bez těžkejch základních cviků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 1:01 pm Předmět: |
|
|
| KOTO napsal: | Čau,
Nepřemýšlíš to zatím nějak rozvolnit?
Těch tvrdých cyklů máš za sebou několik.
Nebylo by od věci zkusit třeba pro oddychnutí na nějaký čas menší intenzitu? |
Čau, taky jsem nad tim teďka přemýšlel, asi vyměním na 4 nebo 8 týdnů intenzitu za objem a uvidíme, co to udělá. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 1:03 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Zdar MORICO
já měl podobný problémy na konci BULHARA, když jsem kombinoval těžký (teda na mě těžký) overheady + těžký mrtvoly.
Občas mě jakoby píchalo v podbřišku nebo skoro v tříslech.
Odešlo to, když jsem vynechal ty overheady a najel na novej cyklus a tím pádem i celkově snížil intenzitu.
Jeden můj známej mě dokonce strašil s tříselnou kýlou, ale tak daleko to naštěstí nedospělo.
Dal bych na nějaký čas voraz a zařadil nějaký klasický kulturistický trénink bez těžkejch základních cviků. |
Dík za info, ... jak už jsem psal Kotovi asi zařadím teď něco ve stylu bear routine, prostě objem kde se budu pohybovat tak kolem 65% ... _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 3:53 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se rozhod, že dám na rady a naperu tam teď minimálně na 4 týdny objem ať si tělo trochu od tý intenzity odpočně ... vybral jsem pro to osvědčenej bear routine od Ciza a mírně ho poupravil, vzhledem k mýmu vybavení v garage gymu a taky jsem nechtěl vyřadit úplně přemístění s tlustou osou, protože to mi moc nejde, tak jsem to tam nějak zakomponoval:
DEN 1:
BENCH PRESS 2 x 5 x 80 %, 10 - 15 x 5 x 70 %
PENDLAY ROWS 2 x 5 x 80 %, 10 - 15 x 5 x 70 %
FACE PULLS 3-5 sérií
BICEPSOVÝ ZDVIH S VČ 3-5 sérií
TRX TRICEPSOVÉ EXTENZE 3-5 sérií
DEN 2:
volno
DEN 3:
MRTVÝ TAH 2x5x75%, 6-10x65%
DŘEP V PŘEDU 3-5 x 10-15
OBRÁCENÉ HYPEREXTENZE 3 x 8-12
BŘICHO
DEN 4:
volno
DEN 5:
AXLE POWER CLEAN + PUSH PRESS 2 x 5 x 75 %, 6 - 10 x 5 x 65 %
KLIKY NA BRADLECH S BANDEM 2x5x (purple-small), 10-15x5x (green-medium)
SHYBY S BANDEM 3-5 sérií
KRČENÍ RAMEN S KUFRY 3-5 sérií
DEN 6:
DŘEP 2 x 5 x 75 %, 6 - 10 x 5 x 65 %
ZAKOPÁVÁNÍ S BANDEM 3-5 sérií
VÝPONY S VČ 3-5 sérií
BŘICHO
DEN 7:
volno
Uvidíme co to se mnou udělá, objem jsem nejel přes rok, tak třeba naberu i nějaký nový maso, což se hodí vždycky :) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 4:00 pm Předmět: |
|
|
hura, konecne nekdo, kdo se pusti do meho oblibeneho Beara poradne, zadne smrdlani
budu te sledovat a kochat se! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
koukám že si se dopracoval k podobnýmu řešení jako já dát jinej styl tréninku, já se rozhodoval mezi bearem a kortem, ale korte se mi zdá lepší _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 9:37 pm Předmět: |
|
|
já ho právě dojel, takže čerstvé zkušenosti a dojmy =)
Jsem zajímavej na ty tvoje čelňáky a push pressy, protože tyhle dva cviky dát do bearu, to chce kuráž... snad ti tenhle tréning přinese pěkný výsledky
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 9:57 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | já ho právě dojel, takže čerstvé zkušenosti a dojmy =)
Jsem zajímavej na ty tvoje čelňáky a push pressy, protože tyhle dva cviky dát do bearu, to chce kuráž... snad ti tenhle tréning přinese pěkný výsledky |
Já sem taky zvědavej, ty čelní dřepy jsem dal jenom místo legpressu na Cizovo rozpisu, takže ty pojedu jenom těch 3-5 sérií po cca 10 opak. což by nemuselo bejt tak strašný ... horší bude to přemístění a výraz, dam šanci tomu, abych to pokaždé přemístil a vyrazil, ale pochybuju že bych to zvládnul odjet nějakých 10 sérií, takže možná skončim u jednoho výrazu a pak pushpressy - u těch se budu snažit dávat co nejmenší drive z nohou aby to braly ramena, ale čistý tlaky to nebudou, takže proto jsem to nazval pushpressy, no uvidíme :) Tenhle tejden si to pár deload tréninkama osaham a příští tejden to rozjedu na plno. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 21, 2011 10:19 am Předmět: |
|
|
hlavně u těch push pressů fakt podsekní váhu... tyhle cviky o dynamice jdou pár sérií v pohodě, ale pak to je už vážně peklo... já to měl u shybů, první série pohoda a pak už to dynamicky nešlo a byl to boj
Goldeny aby se síla zvýšila, ale bear série fakt dole
Teď koukám na ty čelňáky =) Já si to chtěl pořádně osolit no... ale podle mě změna legpress -> čelní dřepy je dobrá věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 10:34 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | hlavně u těch push pressů fakt podsekní váhu... tyhle cviky o dynamice jdou pár sérií v pohodě, ale pak to je už vážně peklo... já to měl u shybů, první série pohoda a pak už to dynamicky nešlo a byl to boj
Goldeny aby se síla zvýšila, ale bear série fakt dole
Teď koukám na ty čelňáky =) Já si to chtěl pořádně osolit no... ale podle mě změna legpress -> čelní dřepy je dobrá věc. |
Jako abych řek pravdu, tak jsem tam původně čelní dřepy jako hlavní měl, ale pak jsem se zesral :D a dal jsem radši klasický, ale hlavně taky, oni čelní dřepy jsou po mrtvolách naprosto super i jako kompenzace, to už mam ozkoušený. Push pressy mam nastavený určitě dost podseknutý, protože jsem vycházel z maxka při přemístění tlustou osou, což je tak 15kg pod maxkem na čistej pushpress. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
24. listopadu 2011 - Čtvrtek - DELOAD
Warm-Up:
◇ švihadlo
◇ krátký statický a dynamický strečink
Bench Press :
☞ 5x20kg
☞ 5x40kg
☞ 5x60kg
☞ 5x60kg
☞ 5x60kg
☞ 5x60kg
☞ 5x60kg
Pendlay Rows :
☞ 5x60kg
☞ 5x60kg
☞ 5x60kg
☞ 5x60kg
☞ 5x60kg
Mrtvý tah :
☞ 5x130kg
☞ 5x130kg
☞ 5x130kg
☞ 5x130kg
☞ 5x130kg
I'm back! :) První trénink po pauze, deload příprava na beara, všechno nechutně lehký, pauzu všude tak 30 vteřin... už mi ten trénink sakra chyběl. Jsem na toho beara zvědavej, jenom nevim, jestli mi to bude bavit ... uvidíme.
Strečing _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|