Vzduch v břiše

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vzduch v břiše  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Vzduch v břiše
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Doorn

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 2:41 pm    Předmět: Vzduch v břiše Odpovědět s citátem

Zdravím, nedávno jsem byl doktorky na kontrole kvůli potrav. průkazu. Řekla mi, že mám docela dost vzduchu v břiše a mě vola nenapadlo se zeptat co s tím. Nevíte jak se toho zbavit. Podkožního tuku moc nemám, takže to nevypadá zrovna nejlépe.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejspis to bude stravou.
jir.ka

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poradne se vyprdet jinak netusim
grogy

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vem si dlouhou jehlu, nebo menší hřebík, a v oblasti břicha propíchni....nebo si dej pořádnou porci fazolí, uvidíš co to udělá

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Mablung

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 5:32 pm    Předmět: Re: Vzduch v břiše Odpovědět s citátem

Doorn napsal:
Zdravím, nedávno jsem byl doktorky na kontrole kvůli potrav. průkazu. Řekla mi, že mám docela dost vzduchu v břiše a mě vola nenapadlo se zeptat co s tím. Nevíte jak se toho zbavit. Podkožního tuku moc nemám, takže to nevypadá zrovna nejlépe.

http://obchod.heapco.cz/trokar-pro-skot-9mmx22cm-460060022.htm?of=4
Sonnyx

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud ti řekne, že máš dost vzduchu v břiše a neporadí ti bez zeptání, co s tím, doporučuju změnu doktora.

Břichem máš na mysli žaludek nebo střeva? Nebo oboje?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung to neskutečně zabil :-D :-D

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Doorn

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sonnyx napsal:
Pokud ti řekne, že máš dost vzduchu v břiše a neporadí ti bez zeptání, co s tím, doporučuju změnu doktora.

Břichem máš na mysli žaludek nebo střeva? Nebo oboje?

Uvažuju o změně, když jsem tam byl naposled, tak mě nechala hnít v čekárně 4 hodiny s tím, že nejsem objednaný a na takové velké vyšetření (Potravinářský průkaz, který ti dá každý normální doktor po změření tlaku) prostě objednaný být musím. Nakonec mi řekla, že ji nefunguje počítač, ať příjdu zítra.

Nevím co to bude, je to spíše spodní část břicha. Lehl jsem si ona mi tam parkrát zaklepala, slyšeli jsme dutý zvuk, řekla, že tam mám dost vzduchu, jestli nemám problém se stolicí, řekl jsem, že ne a to bylo vše.

Ostatní: Vyprdění, ani fazole nejspíš nepomůžou, pozoruju to už delší dobu, někdy to je míň, někdy víc. Teď jsem týden necvičil kvůli brigády a zdá se mi, že to je o něco horší.

A těm co mi chtějí probodnout břicho nemám co říct.
Sonnyx

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak stačí obyčejný ultrazvuk střev a zjistí ti, jestli je máš nafouklá. Pokud ne, nejspíše to bude žaludek. Zajdi tam a zjistíš víc.

Nebral jsi v poslední době nějaká antibiotika nebo jiný sajrajt?

Zkus jíst víc jídel denně po menších dávkách, vynechat nadýmavá jídla, šíleně tučná jídla, uzeniny a podobné sra*ky, jestli to teda už neděláš.

Může to být hodně věcí, ale tím, že trochu upravíš jídelák a budeš jíst menší porce trávícímu ústrojí trochu ulehčíš.

Jinak přeju hodně štěstí s verdiktem doktorů, nedávno jsem řešil enormně nafouklá střeva, která nikoho nezajímala a vždy mi předepsali jen nějakou sra*ku, která stejně nezabrala. Táhlo se to půl roku, pak jsem zašel k chlapíkovi, co dělá čínskou medicínu a za měsíc to bylo úplně v pořádku.
Cením si chirurgů a jiných, ale co se obyčejných oborů týče, tak pokud ten doktor není soukromý, pomálu pokaždé to nestojí za nic.
Doofy

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

espumisan... A je po vsem vlastni zkusenost :D

EDIT: meteorismus je sv**e
Prasopes.

PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2011 3:38 pm    Předmět: Re: Vzduch v břiše Odpovědět s citátem

Doorn napsal:

Co s tím -> jít za doktorkou znovu a zeptat se jí nebo jí napsat mail nebo jí zavolat.

Rychle na stránku:

Přejdi na: