|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Doorn
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 2:41 pm Předmět: Vzduch v břiše |
|
|
Zdravím, nedávno jsem byl doktorky na kontrole kvůli potrav. průkazu. Řekla mi, že mám docela dost vzduchu v břiše a mě vola nenapadlo se zeptat co s tím.  Nevíte jak se toho zbavit. Podkožního tuku moc nemám, takže to nevypadá zrovna nejlépe.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út listopad 22, 2011 2:46 pm Předmět: |
|
|
Nejspis to bude stravou. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
poradne se vyprdet  jinak netusim
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 5:32 pm Předmět: Re: Vzduch v břiše |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonnyx
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 5:46 pm Předmět: |
|
|
Pokud ti řekne, že máš dost vzduchu v břiše a neporadí ti bez zeptání, co s tím, doporučuju změnu doktora.
Břichem máš na mysli žaludek nebo střeva? Nebo oboje?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 22, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
Mablung to neskutečně zabil :-D :-D _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Doorn
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Sonnyx napsal: | Pokud ti řekne, že máš dost vzduchu v břiše a neporadí ti bez zeptání, co s tím, doporučuju změnu doktora.
Břichem máš na mysli žaludek nebo střeva? Nebo oboje? |
Uvažuju o změně, když jsem tam byl naposled, tak mě nechala hnít v čekárně 4 hodiny s tím, že nejsem objednaný a na takové velké vyšetření (Potravinářský průkaz, který ti dá každý normální doktor po změření tlaku) prostě objednaný být musím. Nakonec mi řekla, že ji nefunguje počítač, ať příjdu zítra.
Nevím co to bude, je to spíše spodní část břicha. Lehl jsem si ona mi tam parkrát zaklepala, slyšeli jsme dutý zvuk, řekla, že tam mám dost vzduchu, jestli nemám problém se stolicí, řekl jsem, že ne a to bylo vše.
Ostatní: Vyprdění, ani fazole nejspíš nepomůžou, pozoruju to už delší dobu, někdy to je míň, někdy víc. Teď jsem týden necvičil kvůli brigády a zdá se mi, že to je o něco horší.
A těm co mi chtějí probodnout břicho nemám co říct.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonnyx
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 10:55 am Předmět: |
|
|
Tak stačí obyčejný ultrazvuk střev a zjistí ti, jestli je máš nafouklá. Pokud ne, nejspíše to bude žaludek. Zajdi tam a zjistíš víc.
Nebral jsi v poslední době nějaká antibiotika nebo jiný sajrajt?
Zkus jíst víc jídel denně po menších dávkách, vynechat nadýmavá jídla, šíleně tučná jídla, uzeniny a podobné sra*ky, jestli to teda už neděláš.
Může to být hodně věcí, ale tím, že trochu upravíš jídelák a budeš jíst menší porce trávícímu ústrojí trochu ulehčíš.
Jinak přeju hodně štěstí s verdiktem doktorů, nedávno jsem řešil enormně nafouklá střeva, která nikoho nezajímala a vždy mi předepsali jen nějakou sra*ku, která stejně nezabrala. Táhlo se to půl roku, pak jsem zašel k chlapíkovi, co dělá čínskou medicínu a za měsíc to bylo úplně v pořádku.
Cením si chirurgů a jiných, ale co se obyčejných oborů týče, tak pokud ten doktor není soukromý, pomálu pokaždé to nestojí za nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
espumisan... A je po vsem vlastni zkusenost :D
EDIT: meteorismus je sv**e _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
motto? zivot neni o tom co chces.. Ale o tom co vydrzis
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|