|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 1:22 pm Předmět: |
|
|
není nic špatnýho na tom, že někdo není nejlepší... přecijen nejlepší je vždy v ten okamžik jen jeden... ale je škoda, když někdo neumí využívat svůj potenciál... hráči jako Nadal, Fedex nebo tuhle sezonu Nole to dokázali... Berďa podle mě asi nikdy nejlepší nebude, ale furt se může zlepšit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 3:37 pm Předmět: |
|
|
Su zvedavy jak dlouho to Berdychovi vydrzi s tou 'sympatickou' 19ckou XD
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 7:19 pm Předmět: Re: Co vám leze na nervy 4 |
|
|
objednávali se dresy na frisbee :D
Vzal jsem si největší kraťasy a i radši největší tričko... XL :D oni mě vysmívali, jak mi to bude velký... kraťasy mi sou akorát a tričko by mohlo bejt užší, ale přes ruce tam mám tak 2cm rezervu a bude plný...
Nesnáším ty dnešní střihy
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
Kolega si dnes koupil balení multivitaminu a minerálů. Tak si říkám, že si koupím taky něco a zároveň mrknu, zda mi to neproplatí pojišťovna a jaké tam vlastně mám bonusy (velký ho*no tam mám).
A sere mě to, že abych dostal proplacenou usranou stovku na vitamíny, tak musím dokládat fotokopií, že jsem majitel účtu, kam mi pošlou peníze a v obchodě se musím doprošovat prodejce, aby mi na paragon potvrdil mé jméno a rodné číslo. A vitamíny si samozřejmě můžu vybrat jen z připravené nabídky.
Neboli jak lidem znechutit proplácení výhod. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 4:22 pm Předmět: |
|
|
Zacinam byt neskutecne alergickej na vyrazy "tos zabil" a "dobre ty" _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 4:31 pm Předmět: |
|
|
Tohle jsem měl pár měsíců zpět  Časem se naučíš vypouštět to, pohádáš se s pár lidma, kteří tyhle výrazy milují, někteří se s tebou dokonce (nějaký) čas nebudou bavit... _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 4:35 pm Předmět: |
|
|
Ja to posledni dobou vidim vsude mozne a uz to ve me vzdy zacne penit :-)
Taky me serou vyrazy lol, troll, epic fail, pac (=ponevadz, protoze), pak mrkajici smajlik, par lidi na foru a jeste cca 500 dalsich veci _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ja to posledni dobou vidim vsude mozne a uz to ve me vzdy zacne penit :-)
Taky me serou vyrazy lol, troll, epic fail, pac (=ponevadz, protoze), pak mrkajici smajlik, par lidi na foru a jeste cca 500 dalsich veci |
sry (+ na to si taky zapomněl ;) )
|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ja to posledni dobou vidim vsude mozne a uz to ve me vzdy zacne penit :-)
Taky me serou vyrazy lol, troll, epic fail, pac (=ponevadz, protoze), pak mrkajici smajlik, par lidi na foru a jeste cca 500 dalsich veci |
lol tak to si zabil drapere ;-)
taky mě to sralo, ale zvykl jsem si, když to vidíš a slyšíš každý den aspon 100x tak ti to ani nepřijde ještě k tomu když si ve třídě s ajtákama, tam takové výrazy slyšíš nespočetně krát..
Naposledy upravil nestiik dne čt listopad 24, 2011 5:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Draper napsal: | Ja to posledni dobou vidim vsude mozne a uz to ve me vzdy zacne penit :-)
sry (+ na to si taky zapomněl ;) ) |
sry mne treba ani tak nevadi, to pouzivam obcas taky, ale treba me jeste sere tenhle smajlik =) a zvlast kdyz jich je cca 20 v jednom postu, coz ale rozhodne neni tvuj pripad _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
:D tě krom realu s*ru už i na foru... zkusím ti aspoň omezit PMky no
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D tě krom realu s*ru už i na foru... zkusím ti aspoň omezit PMky no |
jo a vidis, ted jsi mne pripomnel, ze me jeste sere, kdyz nekdo konci vetu "no" _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne čt listopad 24, 2011 6:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 5:45 pm Předmět: |
|
|
:D a tři tečky ("...") ve větě a guru ve jméně
|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|