|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 5:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ja to posledni dobou vidim vsude mozne a uz to ve me vzdy zacne penit :-)
Taky me serou vyrazy lol, troll, epic fail, pac (=ponevadz, protoze), pak mrkajici smajlik, par lidi na foru a jeste cca 500 dalsich veci |
Rofl , to je epic fail, pac tohodle spamera prostě začínají srát lidi obecně, no
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Draper napsal: | Ja to posledni dobou vidim vsude mozne a uz to ve me vzdy zacne penit :-)
Taky me serou vyrazy lol, troll, epic fail, pac (=ponevadz, protoze), pak mrkajici smajlik, par lidi na foru a jeste cca 500 dalsich veci |
Rofl , to je epic fail, pac tohodle spamera prostě začínají srát lidi obecně, no |
přesně sem čekal až tohle nějakej blbec udělá
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
| citace: | přesně sem čekal až tohle nějakej blbec udělá |
Jojo to mne bylo jasny, ale takhle je mne to samozrejme uplne u prdele :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Draper dne čt listopad 24, 2011 6:14 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
Jo a kdyz nekdo odpovida obrazkem a myslis si, jak je to strasne cool, tak to je dalsi vec, ktera mne lezi na srdci a mirne zvysuje tlak
(ale to ted vubec nic proti tobe Rachelo, to jsi mne jen pripomnel :-) )
No nic, uz koncim, do konce roku si uz na nic nebudu stezovat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Su zvedavy jak dlouho to Berdychovi vydrzi s tou 'sympatickou' 19ckou XD |
jako vždycky, dokud nedojdou prachy, nebo dokud mu bude za to stát... |
jak vidite dnes zapas Tsonga- Nadal, mam v planu vsadit na Tsongu, nevim, na koho byste dali vy?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
není důvod, aby Nadal prohrál... navíc Tsongy tenis Nadalovi vyhovuje, takže by mě Nadalova prohra opravdu překvapila
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
no ma s Nadalem negativni bilanci ale na tvrdem povrchu se Nadalovi posledni dobou moc nedari, nevic ted dostal vyprask od Federera, naopak Tsongovi se darilo, vyhral 2 turnaje na tvrdem, tak nevim no. Kdyz sem videl Tsongu s Federerm ted tak na me udelal dojem, myslim ze Nadal je trochu bez stavy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 9:46 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Mablung napsal: | | Draper napsal: | Ja to posledni dobou vidim vsude mozne a uz to ve me vzdy zacne penit :-)
Rofl , to je epic fail, pac tohodle spamera prostě začínají srát lidi obecně, no |
přesně sem čekal až tohle nějakej blbec udělá |
Dělám si prdel, ale připadá mi že Draper má prostě období kdy ho serou lidi obecně. A pak si člověk něco najde
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 10:21 pm Předmět: |
|
|
A zatim na me dela dojem Tsonga i ted !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|