|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
Den 76
místo cvičení: doma
Bench
70x10
80x6
80x6
80x6
80x6
80x6
no děs běs, moc rezerv jsem tam necítil
Mrtvola
100x5
100x5
100x5
100x5
100x5
celkem vklidu, jen se trochu technicky srovnat
Military press
50x6
50x6
50x6
50x6
50x6
tohle bylo v pohodě
nebyl čas, tak jsem to zkrátil o víkendu jsem měl takový nějaký zváštní zažívací problémy, ale je to vcajku už. Zas se budu orientovat na ty vyšší váhy vícekloubových cviků v rozmezí počtu opakování 5-8, cítím pak to tělo takový kompaktnější. Vyšší počet sérií a opakování není špatnej, ale tak dobrej pocit po tréningu z toho nemám, rozuměj den po tréningu _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 11:13 pm Předmět: |
|
|
AB Ripper
Jako když jsem se na to díval, tak jsem si říkal hm je to těžký, když jsem to vyzkoušel, tak tak nějak nechápu jak to dávají  Potřeboval bych nějakej tréning abych to mohl vůbec dělat, připadal jsem si jak nějakej lachtan, když jsem se to s něma pokoušel cvičit, ale to půjde, to půjde. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
chest
Střelil jsem si to z P90X, na záda nemám činky, tak jsem to jen přeskakoval ke klikům a podobnejm ptákovinám, bylo to dobrý, chce si to zvyknout na ty cviky, tělo vůbec netuší co se děje, ikdyž to byl takovej poloviční tréning tak ze mě lilo. Jo a byl jsem asi tak 2x horší než ta kočka co tam valila _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 10:31 pm Předmět: |
|
|
AB Ripper
už jsem si i připadal, že cvičím, bylo to tak o 70% lepší než poprvé, svaly asi pochopili, že po nic chci něco jinýho než normálně.
Ale celkem dost cítím spojení nohy-trup, to při tom cvičení dostává celkem zabrat, pořád nohy ve vzduchu _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 9:18 pm Předmět: |
|
|
Den 77
Dřep
50x10
72x5
86x5
86x5
86x5
86x5
86x5
Bench
72x10
80x6
80x6
80x6
80x6
80x6
Mrtvola
80x5
101x5
101x5
101x5
101x5
101x5
uvidíme co na to řeknou záda, ale zdálo se mi to vpohodě, ač teda v jeden den s dřepama to dávat pro jistotu nebudu
Military press
55x6
55x6
55x6
55x6
55x6
Biceps s VČ
45x8
45x8
45x8
45x6
45x6
parádní tréning, zase pojedu asi nějak takhle, víc se soustředit na ty cviky s volnou vahou a spíš těžší než lehčí... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so prosinec 10, 2011 12:34 am Předmět: |
|
|
AB ripper
dobré to bylo _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so prosinec 10, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
Den 78
Bench
45x15
72x10
86x5
86x5
86x5
86x5
86x9
Mrtvý tah
45x10
80x5
106x5
106x5
106x5
106x5
106x5
Military press
45x10
60x5
60x5
60x5
60x5
60x5
Kliky na bradlech
7
7
7
7
7
Přítahy JR k pasu
34x8
34x8
34x8
34x8
34x8
paráda, u benče jsem nějak nechápal co se dělo... Minule bylo 80x5x6 tak tak, tak jsem si přidal a stáhnul o jedno opáčko a řišlo mi to jak nic, ale říkal jsem si, nebudu blbnout, dojedu to, ale na konci bylo pořád hodně síly, tak jsem si říkal, že na konci dám co dám a 9op. v pohodě i to 10 by se tam našlo, což jsem snad ještě nedal s vahou okolo 86kg po předchozích sériích. Mrtvola mi moc nesedla technicky, vzal jsem si na to pás, ale po 3 sériích jsem to dal doprdele, prostě to s ním neumím a20* Military press tak akorát pro váhu a počet opakování. Kliky easy peasy a přítahy JČ technika byla asi někde na procházce, ale cítil jsem to _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 11:36 pm Předmět: |
|
|
AB Ripper
Ta změna tréningu celkem sedla, že jsem najel na benč a komplexní cviky.
Jen musím domyslet Mrtvolu a dřep, jakým stylem to jet, tyhle dva cviky si v jednom tréningu dovolit nemůžu a ani si nejsem zcela jistej, jestli můžu dát jeden tréning mrtvolu den volno a pak dřep, jestli se ty spodní záda stihnou zregenerovat. Samotnej dřep rozvoji zad asi moc nedá co? Nejde mi o nějaký ultra namakaný záda, ale jestli by teoreticky stačil jen dřep bez mrtvoly. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 11:42 pm Předmět: |
|
|
a co takhle vymenit klasickej drep za front, ten je k spodnim zadum daleko setrnejsi.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 11:49 pm Předmět: |
|
|
Ok, vyzkouším to, ale třeba standart dřepy mi nevadí, ale jakmile vlezu na legpress, tak to si moje spodní záda moc nelibují. Ta poloha páteře vůči nohám je na legpresu taková celkem podobná jako u předního dřepu, musím to vyzkoušet (jsem vysokej a mám asi 2 plotýnky vyhřezlý a jednu z nich i prasklou) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 11:56 pm Předmět: |
|
|
tak legpress je podle hodne lidi jeden z vubec nejnebezpecnejsich cviku, takze kor u tebe, urcite nedelat _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 8:15 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | AB Ripper
Ta změna tréningu celkem sedla, že jsem najel na benč a komplexní cviky.
Jen musím domyslet Mrtvolu a dřep, jakým stylem to jet, tyhle dva cviky si v jednom tréningu dovolit nemůžu a ani si nejsem zcela jistej, jestli můžu dát jeden tréning mrtvolu den volno a pak dřep, jestli se ty spodní záda stihnou zregenerovat. Samotnej dřep rozvoji zad asi moc nedá co? Nejde mi o nějaký ultra namakaný záda, ale jestli by teoreticky stačil jen dřep bez mrtvoly. |
Dej mrtvolu kazdej den jako ja
Kdybych si mel vybrat, tak bych na tvem miste dal MT, ten ti da vic nez drep, ale myslim, ze pokud das 1x tydne MT a 1x drep, kdy mezi nima budou 2-3 dny volna, tak to snad zada zvladnou. A nebo jak pise Luster, dej celni drep, coz je podle me nejlepsi cvik pro rozvoj nohou.
Leg press je nebezpecnej pro spodni zada v tom, ze spousta lidi odlepuje prdel ze sedatka, cimz zada strasne trpi. Drive jsem to delaval taky a zada me porad strasne bolely nez jsem se dozvedel o teto zakladni chybe pri provadeni legpressu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 10:01 am Předmět: |
|
|
Já jsem to zkoušel bez váhy, na to odlepování prdele jsem si dával bacha a stejně to bylo naprd. Dřepy jsou bombastickej cvik, tam si člověk fakt mákne. Ale asi to přeorientuju spíš na tu mrtvolu a ty klasický dřepy zkusím nahradit buď čelníma, nebo třeba výpadama, ty jsou pro ty záda nejšetrnější, ale zase, že bych měl pocit, že by z toho rostly nohy to ne _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 9:07 pm Předmět: |
|
|
Den 79
Bench
45x15
72x10
93x5
93x5
93x5
93x5
93x5
dnes mi ta technika na benchi nesedla úplně ideálně
Mrtvý tah
rozehřátí
90x5
110x5
110x5
110x5
110x5
chtěl jsem dát 5. sérii, ale nějak divně jsem cítil záda - když jsem dnes spal, tak jsem asi zaujmul nějakou divnou polohu a byl jsem nějakej rozlámanej
Military press
45x10
61x5
61x5
61x5
61x5
61x5
ani jeden pushpress, goood
Pullover
34x8
34x8
34x8
34x8
34x8
dlouho jsem ho nejel, je to můj oblíbenej cvik a pěkně jsem po něm cítil celej vrch
Extenze s JČ
34x8
34x8
34x8
34x8
34x8
Biceps s JČ - vytáčení zápěstí
23x8
23x8
23x8
23x8
23x7
paráda, jak cvičím doma tak tu činku nemám vyváženou a to vytáčení jde ještě hůř
Tréning dobrej, až na tu mrtvolu, tu jsem chtěl sjet. Bench, Military takový optimální váhy pro tenhle počet opakování zatím, bylo to bez rezervy při poslední sérii. Na mrtvole přidávat určitě nebudu. Začnu s těma předníma dřepama ve dny, kdy nebude mrtvola a jeden den v týdnu si dám výpady, ale ten cvik fakt nemám rád  Po tréningu dávám poslední dobou trochu glukopuru.
Přemýšlím, že si udělám nějakou takovou opěrku na hrudník, abych mohl cvičit přítahy v předklonu s VČ. Přítahy jsou pro mě nějehorší cvik na záda, jak se držím v té jendé pozici, ale zase když jsem jel přítahy s VČ, tak jsem cítil, že se mi nejvíc obalovaly záda vzadu, mezi lopatkama atd. Tak to musím nějak vymyslet a až skončí semestr, tak si něco svařím _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
V týdnu jsem tam poslal 2x AB riper, jeden den cca 200 kliků _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|