smoke je Mirek Dusin odhliadnuc od toho,ze stahovanie filmov nie je nelegalne+poplatky zaratane v cene storage devices = mam to predplatene
Píčovina.
Prostě si přiznej že kradeš. Můžeš si to odůvodnit tím že okrádáš zloděje, ale prostě si to přiznej. Poplatky ze storage devices s tím nemají nic společného.
Stejně jako je píčovina že 99 % filmů neseženeš legálně. Seženeš, ale prostě se ti to nechce platit a čekat x dní na zaslání.
Já osobně stahuju, stahuju hodně, přiznám že kradu a lidé jako Smoke mi jsou u prdele. Až se filmové společnosti začnou chovat tržně, rozumně a přestanou vymýšlet píčoviny, rád si za shlédnutí filmu v dobré kvalitě třeba 30 Kč zaplatím.
Mablung - poslem ti zoznam filmov co chcem+serialov co sledujem ( nechcem vidiet casti serialu o mesiac neskor).Ak mi ich zozenies,respekt a zaplatim to
Mablung - poslem ti zoznam filmov co chcem+serialov co sledujem ( nechcem vidiet casti serialu o mesiac neskor).Ak mi ich zozenies,respekt a zaplatim to
No, potom mluvíme o něčem kapku jiném.
Já mluvím o filmech které vyšly na DVDs. Jestli chceš koupit film v den kino premiéry, tak to není o nenažranosti producentů, ale tvojí.
Stejně tak u seriálů jde o to kdy jdou do distribuce a tudíž by tě teoreticky nic nemělo omezovat abys je koupil. Ono je docela logické že producent seriálu prostě musí na jeho natočení vydělat. Jestli je chceš sledovat, doporučuji satelit a nahrát si je ...
Neskutečná sra*ka, 1/10 za pár dobrejch efektů. Jak může takovej hubenej manekýn hrát barbarskýho válečníka, to mi hlava nebere.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Tady si dovolím oponovat.
Arnold byl dobrý Conan, ale Momoa je taky dobrý. Arnold hora masa rozdávající rány, Momoa svalnatý a mrštný rozdávající rány.
Proti herci nemám nejmenší námitky.
Děj filmu a chaotický střih je ovšem opak, tohle sráží hodnocení strmě dolů.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Momoa bol oveľa bližší knižnej predlohe, scenár a pod. boli však značne horšie a poniektoré vedľajšie postavy a spomínaná chaotickosť dosť zrážali celý film.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Neskutečná sra*ka, 1/10 za pár dobrejch efektů. Jak může takovej hubenej manekýn hrát barbarskýho válečníka, to mi hlava nebere.
Tohohle jsem si všimnul tenhle týden. Hoch vypadá jen nepatrně méně teple než Legolas, a má asi 60 kilo i s postelí. Nechápu. Ten film fakt vidět nechci.
Tohohle jsem si všimnul tenhle týden. Hoch vypadá jen nepatrně méně teple než Legolas, a má asi 60 kilo i s postelí. Nechápu. Ten film fakt vidět nechci.
No tak ten 60kg i s postelí nemá... Koukal jsem se na netu a našel jsem 215lbs 6,5 stop výška
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
příběh strašně průhlednej a ničím nepřekvapí, ale jinak je to skvělá podívaná. Výborně zahrané, natočené, dobrý soundtrack. Zkrátka doporučuju shlédnout.
btw. Tom Hardy je strašný monstrum , ty jeho trapézy jsou luxus
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Mimochodem, tuší někdo, proč záporáci v Conanovi cestovali tou lodí?
Nás napadlo jen následující:
1) mělo to být originální (to OPRAVDU bylo )
2) ta zdržovačka cestování lodí byla jediná možnost, aby Conan stíhal běhat z lokace do lokace včas
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
- Ono celkovo presuny vo filmu, ktoré trvali asi 5 sekúnd to dosť kazili, človek vôbec nemal pocit, že im aj nejaký čas zabralo dostať sa z miesta A do miesta B, mohli tam hodiť pár pekných záberov na krajinu, jazdu na koni etc., hneď by bol lepší dojem.
- A Momoa v Game of Thrones bol už o pekných pár kg ťažší a perfektný, jedna z najvýraznejších postáv série a jeho scény napr.: s vytrhnutím jazyka či oblievaním roztopeným zlatom si budem dlho pamätať + mu to fakt dobre presvedčivo rečnilo, toho Khala mu človek fakt veril.
- Warrior ma naopak dosť zklamal, mma rules pritiahnuté za vlasy, zdĺhavé, snaha o dramatizáciu etc. ale padala s priehladným scenárom a nejednou nelogičnosťou.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne ne prosinec 04, 2011 11:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru