|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
5/12
bench press
80kg x 6
85kg x 5,5,5,5,5,5
65kg x 19
-vcera byl tezce, dnes jsem chtel lehce, ale citim, ze se me u BP vraci technika a sila, tak jsem ho dal opet tezce. 5kg jsem pridal, technicky to sedlo paradne, rameno uz neomezuje vubec, coz je hlavni. Prvni 4 serie celkem easy, posledni dve 85ky uz na krev. Strasne me ted BP bavi :)
mrtvy tah
150kg x 10
155kg x 10,10,10,10
160kg x 10
165kg x 10
-ja vim, ze to vypada trochu jako sebevrazda jet tahy dva dny po sobe :), ale unavu necitim, takze jsem sel do toho, i kdyz samozrejme v planu bylo jet to lehce tzn. mensi vaha vice op. i kdyz to slovo lehce je pro desitky na mrtvole mirne zavadejici :). Planoval jsem 5x10x150kg jako v minulem lehkem treninku, ale prvni 150ka byla easy, tak jsem 5kg pridal, sice jsem si pekne makl, ale porad jsem tam citil jeste rezervicku, takze jsem zkusil 160kg, tekzy, ale dal jsem a porad s pocitem, ze to nebylo uplne na krev, takze posledni prihozeni na 165, delsi pauza a pokus o 10 opakovani. Totalne na krev, premyslel jsem, jestli do toho posledniho opakovani jit nebo ne, ale kdyby to bylo jen 9, tak by me to sralo, takze jsem to vytahl a nahore jeste chvili podrzel, ale dalsi uz bych momentalne nedal. Kazdopadne na to ze jsem to jel vcera, tak obrovska spokojenost.
premisteni a push press
60kg x 8,8,8,8,8,10
-asi po pul roce konecne tenhle cvik a strasne mne chybel. Ted jsem ho nemohl cvicit kvuli ramenu, predti kvuli loktu atd :-) ale uz jsem citil, ze by to slo a taky ze ano. Zacal jsem s lehkou vahou, ale i tak je to na fyzicku neskutecne narocnej cvik, jeste mnohem narocnejsi nez nejake 10ky na mrtvoly. Prvni serie lehka, pak uz to brutalne tezklo a ty opakovani ke konci serie uz byly dost na doraz. 5. serie uz na krev, ale do te posledni jsem dal uplne vse a dal to 10x. Masakr cvik.
bicepsovy zdvih VC
50kg x 9,9,9,9,9,9
-pridal jsem po jednom opakovani do kazde serie, paradne se to cvici s velkou osou
francouzsky tlak
40kg x 8,8,8,8,8
-zkusil jsem bradla, ale to je jeste jediny cvik, kde dost citim rameno a nepusti me to dolu. Benchove lavicky byly obsazene, tak jsem chte nechte musel tad francii, i kdyz jsem vedel, ze se to loktu moc libit nebude. Bolel jak svina, pak jsem si ho ale pevne stahl a uz to celkem slo, ovsem pravidelne tenhle cvik rozhodne zarazovat nebudu, jinak si pak zase par mesicu nezabenchuju.
pritahy JR k pasu
35kg x 10
37,5kg x 10
40kg x 10,10,10,10,12
-vcera to sedlo naprosto luxusne, takze dnes repete, jen jsem pridal vahu a opet jsem to cvicil s oporou ruky o stojan na JR. Soustredil jsem se na to, abych to tahal k pasu a mel lokty u tela a opet krasny pumping latissimu.
tlaky JR v leze
30kg x 8,8,8,7,7
-opet zrazovalo prave predlokti, ale uz lepsi nez 3 treninky zpet, kdy jsem to cvicil naposledy. Az dam 5x8x30kg, tak pridam.
veslo
20 minut (5330m, 244W, 1:52:8/500m, odpor 4)
20 minut (5220m, 230WW, 1:55:1/500m, odpor 4)
20 minut (5170m, 224W, 1:56:1, odpor 4
-na dalsi doplnky na biceps, triceps a ramena jsem se uz vykaslal, cvicil jsem vcera, tazke zbytecne a sel jsem radeji veslovat, dokud tam bylo volno. PR dnes nebylo, ale horsi jsem byl jen o 10m, takze to se ani nepocita :-). Nic jineho nez MASAKR napsat nemuzu, byl jsem uplne mrtvej a jeste ted se z toho vzpomatovavam  Parada
-opet jsem se rozhodl az rano, ze dnes pujdu cvicit, i presto ze jsem byl vcera. Mel jsem sice trochu svalovku taknejak vsude, ale citil jsem, ze to dnes pujde a take ze z toho byl asi zatim nejlepsi trenink, co jsem po pauze mel, coz nechapu :-) Pokud se mne bude takto darit jeste tak tyden, prepisu si nazev logu :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 4:27 pm Předmět: |
|
|
10x165...
Ty vole, víš že jsem v depresích. Musíš to ještě i ty furt zhoršovat? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
Tady se do toho začíná zas někdo dostávat. Kua, jestli bys tu mrtvolu časem vytáhl na 10x200, tak by to byl mazec. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že to onedlho zmákne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
Tak nebylo by to spatne dat casem tzn. behem pristiho roku v jedne serii 10x200kg (10x10x200kg si necham az na ten dalsi rok  ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 7:09 pm Předmět: |
|
|
Až budeš házet tu aktuální forma, která nás bude informovat o tvé špatné formě, hoď tam i záda  Zajímalo by mě, jak vypadaj takový záda rotopedaře/veslaře/mrtvolaře _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Až budeš házet tu aktuální forma, která nás bude informovat o tvé špatné formě , hoď tam i záda Zajímalo by mě, jak vypadaj takový záda rotopedaře/veslaře/mrtvolaře |
Na tebe nemam duvod byt zlej :), ale doufam, ze tohle je jen hloupy vtip. Nikdy jsem nic o tom, ze mam spatnou formu nenapsal!!!! _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
Foceny je to tak jak to je foceny, takze si tu nepreji komentare k pozovani, ke kvalite fotek, ktomu ze jsou nektere fotky skoro stejne, pripadne k bordelu v pokoji, pokud tam nahodou je videt :) Prvni 3 fotky jsou foceny v zrcadle, tak to vypada lepe nez ty dalsi, ktere jsou normalne. Bohuzel je to take trochu nakrivo a focene z blizka, takze si k tomu domyslete to, ze merim 189cm. A posledni vec, ze mam skoliozu, vim, takze take netreba upozornovat, ale focene je to z krive plochy, takze to mozna trochu zkresluje.
Jinak forma je to nenapumpovana a po vydatnem obede :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
Ahoj drapere, vítej na foru =)
Né, tak je tam jasně vidět, že dost svalů slezlo (ono ani nemělo co jinýho) a podle břicha asi i maličko víc tuku, než bylo při těch 105kg... což furt nemění nic na tom, co jsem psal do forem =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
A je to Libor.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
Kubaz: Jak jsem psal, vizuelne je mne mnohem sympatictejsi forma, co ma numbersix v aktualkach, ale lepe se fyzicky a asi i nasledne psychicky citim takto a to je asi rozhodujici. Ovsem neco malo svalu zpatky se pribrat pokusim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|