Zaslal: pá prosinec 02, 2011 11:49 am Předmět: 1/12/2011
10x CHEST TO BAR
20x ANGLIČÁK
30x 32kg KB SWING (nad hlavu)
40x VÝSKOK NA BOX 61cm
50x DOUBLEUNDER
3 KOLA
trénink v nezvyklý odpolední čas a 3. den za sebou skončil tak, že jsem si ani nevzpomněl na stopky
hrubý odhad času (stopky běžely ještě když jsem se válel a snažil přežít) je něco kolem 24min
dneškem jsem začal "pilovat" HSPU - klik ve stojce, ještě že před hlavním WOD .-). Takže dnes 1, zítra 2, v sobotu 3, ... Cílem je udělat za 1 den 100x HSPU, no uvidím ...
čas 6:12,50
neoficiální výsledky 6.místo z 25 závodníků
chyby:
shyby - moc rychle - rozhození tempa, rozhoupání, musel jsem se zastavit a pak jeden extra - neuznaný
sed leh - příliš poctivě jsem nezvedal pánev, takže určitě nějaká vteřinka
veslo - fatální chyba, nenastavil jsem si předem "pedály" takže možná i 10 sec .- (
Zaslal: út prosinec 06, 2011 10:17 am Předmět: 6/12/2011
velká činka s 42kg
20x thruster (čelní dřep s výtlakem)
20x sumo deadlift high pull (sumo mrtvý tah s výtahem k hrudníku)
20x push press (čelní tlak)
20x OHS (dřep s činkou ve vzpaření)
20x čelní dřep
minutový interval, každou minutu 4 angličáky a pak dle seznamu .-)
start je angličákama
A jaky tam byli rozhodci? Jestli to bylo posuzovany fakt prisne treba. Protoze kdyz jsem videl, jak to bylo posuzovany na tech minulych hrach, tak mi to prislo spis k smichu.
Jinak ten cas je paradni..nemam veslo, jinak bych ho hned zkusil. A nebo to zkusim bez toho a pak si prictu standartnich 1:45 za veslo
Já nechápu jaká hovada mohli být před váma v té bratislavě. To tam byl Blair Morrison a spol?
Holt to byl takový středně lehký mix, takže kratší dráha a rychlejší tělo mělo tentokrát trochu výhodu .-) Osobně vím, že jsem mohl dát pod 6 minut, ale to by mi pomohlo jen asi o 1 místo. NENASTAVIL JSEM SI PŘEDEM VESLO
A jaky tam byli rozhodci? Jestli to bylo posuzovany fakt prisne treba. Protoze kdyz jsem videl, jak to bylo posuzovany na tech minulych hrach, tak mi to prislo spis k smichu.
Jinak ten cas je paradni..nemam veslo, jinak bych ho hned zkusil. A nebo to zkusim bez toho a pak si prictu standartnich 1:45 za veslo
Myslím, že k rozhodčím nebylo třeba se vyjadřovat. Mě třeba neuznal shyb, tak jsem holt udělal jinej .-)
technika:
muscle up - opět jsem přišel o několik cm kůže na obou rukách, ten cvik miluju, ale dělám ho jednou za ... zahojení .-)
doubleunders - peru se s novým švihadlem, není to ono, nervy mám v pr ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru