Cesta k metě číslo 75

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cesta k metě číslo 75  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Cesta k metě číslo 75
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radit mu můžete jak chcete, pokud se své mentální anorexie nezbaví po psychické stránce zcela absolutně, tak si tu zbytečně plácáte plíce. Bohužel to stále není jen fyzický problém a je potřeba si to konečně přiznat a něco s tím dělat.
Merrao

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si myslím, že on to o sobě ví,...
jenomže někdy je s psychikou těžké bojovat. A upřímě si myslím, že se ani někdy nechce...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak bude nadosmrti malej no. Mu to přejte.
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TEď je to spíš závislost na cvičení než na jídle to nějak neřeším poslední dobou i když teď žeru asi špatně. Většina stravy nezdravé věci. Nějaká ta klobasa čokoláda atd . DNeska v noci dva chleby s medem a potom pytel piskot 250g s mlékem . Doporučuji z lidlu tam maj fakt super piskoty
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toto vážně nechápu, vytknou ti tu že jsi udělal s tim nesmyslnym 3hodinovym treninkem krok do hnoje a ty tu napíšeš ještě že jíš nezdravě a že v lidlu maj dobry piškoty (to mě fakt rozbilo ) Chceš přibrat a děláš snad vše pro to, abys byl furt stejnej.
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Toto vážně nechápu, vytknou ti tu že jsi udělal s tim nesmyslnym 3hodinovym treninkem krok do hnoje a ty tu napíšeš ještě že jíš nezdravě a že v lidlu maj dobry piškoty (to mě fakt rozbilo ) Chceš přibrat a děláš snad vše pro to, abys byl furt stejnej.

Snad ty pohadce o nezdravem jezeni neveris
kubaz

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

on ji nezdrave a ja chciju rovne vole to je krasnej svet
nestiik

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se opravdu dlouho nepobavil.. odpověď na otázku, proč si zase jedeš něco podle sebe, ti odpoví že žere piškoty.. já už nevím jestli dělá blbce z nás, nebo sám ze sebe, ale oboji je hodně smutný..
Tom3

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne jako já furt nechápu proč prostě nedá na zkušenější tady na fóru. Tady Draper mu sem píše už jak dlouho rady ale on si furt valí to svý. Řeknu ti to asi tak, chceš výsledky ? Zkus aspoň měsíc valit podle jejich rad. Pokud chceš být furt stejnej, jeď si dál tříhodinovky. Potom se ale nediv že si furt na stejné váze. Sorry za trochu OT ale dostaň už sakra rozum !
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zejtra.....

"Zdar lidi, píšu vám z fitka, za 30s du cvičit..."
o 6h pozdějc...

"zdar dal sem si svůj oblíbenej 3h maraton a pak sem zjistil, že tu mam dobrej net, tak sem si dal další maraton... celou noc sem nespal a snědl sem troje balení piškotů s cibulovou holandií...."
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Ne jako já furt nechápu proč prostě nedá na zkušenější tady na fóru. Tady Draper mu sem píše už jak dlouho rady ale on si furt valí to svý. Řeknu ti to asi tak, chceš výsledky ? Zkus aspoň měsíc valit podle jejich rad. Pokud chceš být furt stejnej, jeď si dál tříhodinovky. Potom se ale nediv že si furt na stejné váze. Sorry za trochu OT ale dostaň už sakra rozum !

Protože je pořád nemocný. A lže sám sobě, tady lidem to je úplně buřt. Buď s tím začne něco skutečně dělat a podívá se sám sobě do očí jako chlap, i když věřím, že to musí být kurva těžké, jako každá nemoc ( tady psaním na fóru a přesvědčováním ostatních se neposune nikam ), nebo si pojede pořád to své a bude to mít nějaké důsledky ( pro něj, pro nás ne )
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2011 12:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nestiik napsal:

Tak jsem se opravdu dlouho nepobavil.. odpověď na otázku, proč si zase jedeš něco podle sebe, ti odpoví že žere piškoty.. já už nevím jestli dělá blbce z nás, nebo sám ze sebe, ale oboji je hodně smutný..

To jsem zvedavej, co odpovi zitra. Ze v Lidlu bude v akci odstredene mleko po kterem se citi psychicky v pohode ne?
8Shade

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2011 12:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je pravda, že ignorovat příspěvky lidí, co se mu snaží pomoct, mu jde líp, než dodržovat to, co má dělat.

Už jednou jsi odsud odešel z fóra, mam pocit, že to bylo kvůli tomu, že ti vadila kritika lidí odsud (respektive jejich rady). Udělal jsi to vlastně jen z důvodu, aby sis to mohl jet zas po svém. Nakonec ses sem ale vrátil, takže to vypadá, že přecijen chceš se sebou něco udělat. Proto by ses měl už konečně zamyslet, začít cvičit podle rad, které dostáváš a přestat ignorovat místní uživatele, kteří se tu pro tebe můžou roztrhnout.
Merrao

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2011 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně si nejsem jistá, jeslti ho vysmívání se k něčemu "donutí".
Některé příspěvky s prominutím tu měly opravdu debilní nádech :) Zvlášť od lidí, kteří si do něj jenom rýpli a za celou dobu mu nedali žádnou pádnou radu.

Koneckonců i můj tu být nemusel, to přiznávám. Za ten trénink, jeslti by se měl zpovídat, tak Draperovi, který mu sestavil trénink a s prominutím Pavel z něj udělal troubu. (Draper ví, jak to myslím.)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cesta k metě číslo 75 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: