Premiestnenie tazke jak diva svina. Tych 5 kil spravi strasny rozdiel.
Predny drep pokus so 120 ma nahlo dopredu a nejak divne ma skrutilo proste uplne nahovno ale nejak som to este dostal hore. Tak som nastavil latku aby som vedel na com som. Na to ze asi 8. krat v zivote som to siel, ok
Potesil uzky bench. Zameranie na triceps sa asi trochu uz zacina prejavovat.
Biceps zasa strasne tazky, hlavne horna faza..dole je sily dost.
Dajte feedback..hlavne na to premiestnenie :)
Zradlo:
musly, spagety (vela), polievka, baklazan.. (vcera som sa dost prezieral)
clean neviem, sam som kripel na tom... ale tie celne drepy su neake divne. Na co tam mas tie kotuce? Dvihas paty ak ich tam nemas? Vyhovuje ti ten vzpieracsky uchop? Lebo mi to pripada ako keby ta to koli nemu tahalo dopredu, nemas tam dostatocne chest up.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
ano dviham paty, ale to sa tyka normalneho drepu. Na celne automaticky pouzivam rovnake podlozky, zatial som neskusal bez nich. Nabuduce dam bez podloziek na skusku. Ten uchop som skusal aj krizovy ale zdalo sa mi ze vzpieracsky vytunim skor. A ano dost ma to tahalo dopredu. Hlavne na tom poslednom som bol uz uplne mimo taziska.
Tazsie alebo lahsie, to je individualne :) Mnoho sportovcov da viac na hang clean, nez na full range power clean. Pri hang cleane totiz nezacinas z mrtveho bodu, pretoze tvoje svaly uz vykonavaju izometricku kontrakciu. Tazsie by si si to spravil, keby si chodil power clean z blokov, tam by si zacinal uplne od nuly.
Asi som tym nijak neprispel do diskusie, len som chcel, aby si to ludia nemylili
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Mnoho sportovcov da viac na hang clean, nez na full range power clean
Kdo? Me prijde power clean o dost lehci nez hang clean (cca o 15-20kg), ta izometricka kontrakce ti k nicemu nepomuze, kdyz je to dynamickej cvik, a potrebujes to od spoda roztahnout hamstringama, nabrat rychlost, aby si to snaz vyhodil od pasu trapezama...
Jestli nemyslis ty sportovce (napr. nekteri americti fotbaliste) co jsou k videni jak si to v hangu rozhoupou a odrazi od stehen a skoci do toho az do polodrepu s totalne vyvracenyma kolenama.. ztoho me trne ve spodnich zadech a kolenech napr. zde , zde a zde
Jinak Seeyo: poradne strecuj zapesti at muzes dotocit ty lokty az do roviny, u vyssich vah ti to takle bude nepekne lamat zapesti a navic ti to pomuze i u celnaku, kde to neudrzis a prepadavas...
Prakticky ano, presne o tomto hovorim, o ludoch s nespravnou technikou. Ale to, co si postol, to uz je fakt extrem
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Dnes nejak nebola nalada ale aj tak som to natocil ked uz mam ten novy telefon :)).
Minule som si odpalil na chrbate stavec ktory ma nema rad na nepodarenom poslednom opacku predneho drepu. Musel som siahnut po ibalgine a nimesile. Dnes uz relativne fajn, chcel som ist iba zhyby a usetrit tak chrbat ale bolo obsadene. Nohy aj chrbat nezregenerovane este od minula z premiestnenia a fsq. Mozno tym a mozno je to moj standard, chrbat kvalitne zagulateny ale nic ma neboli takze asi ok (az na ten blby stavec).
Pushpress uplne naprd, ramena k.o. nezregenerovane takze som to hned vzdal.
Kluky na bradlach maraton, palenie v tricepse...som dlho nezazil.
zradlo:
cottage, graham rozky, polievka, strapacky, nejake sunkove chleby, zemiakovy privarok s fasirkou
Ta mrtvola dost slusna pri tve beach forme A celkove pekny motivacni log
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru