secret78: cas nedokazu odhadnout jak je dobry, ale uz jen ze si jich udelal 300 je perfektni vykon, sam vim jak umiram u 100ky a ze bych mel dat jeste po dokonceni tu 100ku jeste 2x, si nedokazu predstavit
secret78: cas nedokazu odhadnout jak je dobry, ale uz jen ze si jich udelal 300 je perfektni vykon, sam vim jak umiram u 100ky a ze bych mel dat jeste po dokonceni tu 100ku jeste 2x, si nedokazu predstavit
Čas je samozrejme slabý oproti tým najlepším, ale cieľ som mal do hodiny takže som bol rád. Ono to začalo tak, že som na FB videl niekoho, že za *like* dá 10 drepov alebo čoho. Tak ja som si dal 10 burpees a dostal som 33 lajkov, tak som to musel porobiť.
Secret - brutální výbušnost, palec nahoru za tohle .
Jedeš na to něco speciálního?
Asi to budu muset taky někdy zkusit, zatím co jsem vzal všechny kotouče z posilky, jsem měl na každé straně 7 a rezerva byla.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Secret - brutální výbušnost, palec nahoru za tohle .
Jedeš na to něco speciálního?
Asi to budu muset taky někdy zkusit, zatím co jsem vzal všechny kotouče z posilky, jsem měl na každé straně 7 a rezerva byla.
nič špeciálne momentálne, videl som to niekde na YT tak som si to vyskúšal
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru