Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2011 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

06.12.2011

veslo 3min (10)

přemístění silou
5/ 50 - 55 - 60 - 65 - 70 - 75 - 80 - 85

dosed na lavku 45cm
5/ 55 - 85 - 115 - 135 - 155 - 175
3/ 195 - 4.op cinknutí do činky z pravé strany, to mě na...sr...štvalo, tak jsem řekl, ať mi teda pomůžou i s tím pátým, protože opadla motivace. Těch 5 tam dneska bylo určitě.
Do 175ti lehký a všechno bylo krásně dynamický, samozřejmě až na tu poslední sérii.

bp jč
do 5x35
byla obsazená lavička na klasickej bp, celkem lehký, ale koordinace nic moc a nějak moc to bralo kozy, pak se uvolnila lavička, takže pryč :D

bp
5/ 55 - 75 - 85 - 95 - 105 - 105 - 105
možná byla jedna navíc, ale to jedno

shyby podhmat
4x7xbw
na střídačku 4 posledních sérek bp

břicho (4x20) + lehce military (4x8x45)

U přemístění a dosedů jsem měl v plánu lehčí váhy, protože jsem chtěl zas trochu podseknout, ale bylo to moc lehký, kdyby tak lehkej byl i bp (bohužel nebyl :D ) podle plánu, tak by to bylo super.
Dobrej trénink, akorát nasrala ta "5ka" na dosedu (ale stejně tam dělá i hodně průžná osa a lehčí kotouče, ale to egu nevadí :DDD ).
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luuza

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je moc pěkný log. Parádní tréninky, dobře to motivuje. + ještě máš snad nejpřehlednější a takový líbivý styl zapisování
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

08.12.2011

veslo 3min (10)
Je poznat, ze na nej presedlal Draper, zacina byt nejaky povoleny a dneska me ani nebavilo. Asi budu muset vymyslet nejakou novou rozcvicku.

fsq
5/ 55
3/ 65 - 75 - 85 - 95 - 105 - 115
Nejaky ospaly to bylo.

dl
5/ 60
4/ 100 - ??? chtel jsem udelat 5, ale asi byly jenom 4. Asi si mozek rekl, ze to staci...
3/ 140 - 160 - 180 - 200
1/ 210 - PR
1/ 220 - PR, pro dnesek by stacilo, neco se musi nechat do budoucna
Klasika bez pasku, magnezko, od 160 stridavej uchop. Melo bejt jen do 3x190, ale chtel jsem si spravit naladu po dosedu. Maxko odhaduju pri dobre konstelaci asi na 230. Nekdy si budu muset natocit ty tezsi serie, abych zkontroloval zada, jestli uz nejsou moc prohly.

bp
5/ 55
3/ 75 - 85 - 95 - 105 - 115 - 125
1/ 135 + 2op. s chtenou dopomoci, protoze 3op. tam prozatim jeste nejakou chvili nebudou
10/ 95 - to uz bylo po predchozi vysilujici serii tezky jako prase

kruhac:
spodni kladka + francie + bricho

Tak od priste uz snad rozumne s lehcima vahama.

Luuza napsal:
To je moc pěkný log. Parádní tréninky, dobře to motivuje. + ještě máš snad nejpřehlednější a takový líbivý styl zapisování

Diky.
Me spis demotivuje, kdyz se podivam na to, co zvedaji kluci o 5-10let mladsi, ale clovek si tak nejak casem zvykne.
Na druhou stranu jsem rad, ze log nekoho motivuje, aby na sobe makl.
K treninku nemam, co bych dodal. Postupem casu z toho vzniklo to, co je ted a je to spis moje rutina, ve ktere jednou zas cas delam nejaky pidi obmeny.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Rachela

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Too strong! Gratz
Som tvoj fanusik
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Turakam

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shit, už tu máte pomaly všetci väčší mrťák jak ja, musím sa uvedomiť.
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim, co oba prndate :D
Berte to tak, ze taham s pruznou osou a mame lehce podvazeny kotouce od grunu, takze kdyz to budu brat podle Draperova prevazovani nebo aspon podle toho, co mi rikal v BG, tak to bylo tak o 8kg min + pruzna osa. (2,5 + 20 (-1) + 20 (-1) + 20 + 15 (-1) + 15 (-1) +10 + pruzna 15kg osa)
Navic jsem si jen dneska potvrdil to, co uz tam je nejakou chvili.
Ale jinak samozrejme dik.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já osobně jsem zklamanej. Máš tam 220 BG-kg - to je reálně někde nad 210kg. Když vím, jak silnej seš, tak to neodpovídá tomu, kolik by si zvedl... nadruhou stranu je taky otázka to, jak držíš záda. Vím, že si zakládáš na perfektní technice (a to by měl každej), takže to třeba odpovídá. Ale silově tě vidím určitě někde kolem 240kg (s opaskem a třeba mírně zakulacenejma zádama - ikdyž to pro tebe asi nemá smysl a to je vlastně správně).
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Já osobně jsem zklamanej. Máš tam 220 BG-kg - to je reálně někde nad 210kg. Když vím, jak silnej seš, tak to neodpovídá tomu, kolik by si zvedl... nadruhou stranu je taky otázka to, jak držíš záda. Vím, že si zakládáš na perfektní technice (a to by měl každej), takže to třeba odpovídá. Ale silově tě vidím určitě někde kolem 240kg (s opaskem a třeba mírně zakulacenejma zádama - ikdyž to pro tebe asi nemá smysl a to je vlastně správně).

On to ale test maxka nebyl. Puvodne jsem chtel jit jen 3x190, pak jsme si rekl, ze zkusim 3x210 a nakonec jsem usoudil, ze to nebudu prehanet.
Na opasek kaslu, ten nechci. U techniky si myslim, ze uz tak super nebyla, ale zase jsem si to nahore v posledni serce tak 10 vterin podrzel. Mozna tam pro tebe neco do leta natrenuju.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

=) trénuj, ale né pro mě....já jsem o te tvé síle přesvědčenej, takže to neřeším - tím spíš, když to nebyl pokus o maxko :-P

co basket a fyzička? zvládáš? :-P
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
=) trénuj, ale né pro mě....já jsem o te tvé síle přesvědčenej, takže to neřeším - tím spíš, když to nebyl pokus o maxko :-P

co basket a fyzička? zvládáš? :-P

:DDD

K fyzicce muzu napsat jen jediny a to, ze je v prdeli.
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 11:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
veslo 3min (10)
Je poznat, ze na nej presedlal Draper, zacina byt nejaky povoleny a dneska me ani nebavilo. Asi budu muset vymyslet nejakou novou rozcvicku.

Ted jsi mne pripomnel, ze vcera, kdyz jsem poslednich par sekund valil na nejakych 350W, tak z nej vystrelil nejaky sroubek

Jo jinak DL Docela by me zajimalo, jestli bys dal 6x10x160kg jak ja posledne, protoze ja bych ted 220 nevytahl ani omylem.
madball

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2011 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ted jsi mne pripomnel, ze vcera, kdyz jsem poslednich par sekund valil na nejakych 350W, tak z nej vystrelil nejaky sroubek

Skvělý.
Kua, víš, že je náročnější podat nějakej výkon na povoleným vesle, než když je dotažený? Člověk pak musí za ten provázek tahat jak šulda a výkon je stejně horší.
Že jsem ti říkal, že se mi na tomhle líp vesluje.

Draper napsal:
Docela by me zajimalo, jestli bys dal 6x10x160kg jak ja posledne, protoze ja bych ted 220 nevytahl ani omylem.

Vzhledem k tomu, že jsem nějakej čas zpátky jel nějaký 8ky do 160 a celkem jsem si rozsekal spodní záda, tak o tom dost pochybuju, ikdyž tam byla nějaká naakumulovaná únava.
Rozhodně bych u toho měl větší strach o nějaký zranění, než u té 220ky.
Já si myslím, že bys to měl vytáhnout s přehledem, akorát by to chtělo být trošku odpočinutej a neunavit se před finále, jak to máš rád. :-)

Btw. po út a čt jsem celkem rozbitej, takže zítra lehčeji.
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 10, 2011 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Skvělý.
Kua, víš, že je náročnější podat nějakej výkon na povoleným vesle, než když je dotažený? Člověk pak musí za ten provázek tahat jak šulda a výkon je stejně horší.
Že jsem ti říkal, že se mi na tomhle líp vesluje.

Tak myslim, ze nam vcera veslo krasne vycistili, protoze dnes bylo jak novy. Uplne jiny zaber a zvuk nez ve ctvrtek, myslel jsem, ze po 10 minutach zdechnu, tak ne ze ho zase rozflakas :-)
madball

PříspěvekZaslal: so prosinec 10, 2011 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Tak myslim, ze nam vcera veslo krasne vycistili, protoze dnes bylo jak novy. Uplne jiny zaber a zvuk nez ve ctvrtek, myslel jsem, ze po 10 minutach zdechnu, tak ne ze ho zase rozflakas :-)

Ty jseš hrozná potvora. Já se na něm jen rozhejbávám, ty jseš ten Conan Ničitel.

veslo 3min (10)
Tak po údržbě to bylo o něčem jiným, než minule a přemýšlel jsem, že snížím zátěž.

přemístění silou
3/ 60 - 65 - 70 - 75 - 80 - 85 - 90

dosed na lavku 45cm
5/ 60 - 90
3/ 120 - 140 - 160 - 180 - 190 - 200 - PR

Odsuď už to byla spíš taková kulti-multi pumpovačka.

bp jč
8/ 25 - 30 - 35 - 40
4/ 45 - miss na 5.op
Je to nezvyk, ale možná mě to i baví, takže je možná budu střídat s klasickým bp. Možná.

bp
8/ 55 - 75 - 95
4/ 115

shyby podhmat
cca 4x6xbw+5

military
4x6x55

břuch
4x20
madball

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.12.2011

veslo 3min (10)

fsq

5/ 45 - 55 - 65 - 75 - 85 - 95 - 105

dl
5/ 55 - 95 - 125 - 145 - 165 - 175 - 185

bp
5/ 60 - 70 - 80 - 90 - 100 - 110
3/ 120

spodni kladka

francie + bricho

Dneska se to stalo za houby. Chybela dynamika (ta, kdyz mi chybi, tak je vsechno strasne vydreny), nebyla technika a diky tomu se mi pak ani moc nechtelo.
Napsany to vypada mnohem lip, nez jaky to bylo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: