|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gresht

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | gresht napsal: | Někdy mě fakt sere, že musim ještě vydržet v objemu |
Musis? | no prostě na jednu stranu se mi celkem daří teď v objemu, ale na druhou stranu už bych chtěl zas sixpack minimálně do jara ale ještě musim nabrat svaly
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
gresht

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 12:35 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | gresht napsal: | Někdy mě fakt sere, že musim ještě vydržet v objemu |
taky miluješ dietu, popř brutální dávky kardia? =) a taky tě sere, že potřebuješ nabrat několik kilo svalů, aby to v zrcadle stálo za to? Vítej v klubu | joo prostě někdy mám fakt chuť jít na kardio a pořádně se zpotit. Co se dá dělat no
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 12:41 pm Předmět: |
|
|
Od kdy je v objemu zakazany kardio ?
|
|
| nahoru |
|
 |
clubic

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
| ikski napsal: | | Od kdy je v objemu zakazany kardio ? |
nikdy nebylo... ale 4h fotbalu párkrát týdně a objem neobjem, síla u toho prostě neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
a od kedy je v objeme zakazany six-pack? objem nie je sprasenie sa _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | a od kedy je v objeme zakazany six-pack? objem nie je sprasenie sa |
..krutá pravda, ale většina to tak dělá, protože to je pro ně nejjednoduší, žrát všechno, na co přindou, a pak "složitě" dietit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
gresht

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 1:36 pm Předmět: |
|
|
vies preco sa to vola kardio?  aj srdce treba trenovat _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 1:41 pm Předmět: |
|
|
| gresht napsal: | neřikám, že nemám sixpack, mám celkem dobrej objem, tuk je všude tak nějak rovnoměrně. Ale ty pracně nažraný kalorie nebudu pálit na kardiu přece. Poměrně těžko se mi nabírá a tak je aspoň pro mě jakákoliv aerobní aktivita na pytel |
To je pekna ptakovina. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
Jedine minus pro kardio v objemu je to, ze pak v diete na to bude telo zvykle a nebude tak pekne reagovat, ale to zase muze pridat, pritvrdit, zmenit druh aerobni aktivity atd. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
gresht

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jedine minus pro kardio v objemu je to, ze pak v diete na to bude telo zvykle a nebude tak pekne reagovat, ale to zase muze pridat, pritvrdit, zmenit druh aerobni aktivity atd. | aha, já měl právě zafixovaný, že když hubnu tak zařadit kardio a když nabírám tak jet silovej trénink. Tak díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|