|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
clubic

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 2:38 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Nepise sice nijak uzasne (staci aby zacal pouzivat carky, oddelujici vety v souveti a trochu ten text rozdelil), ale byli tady mnohem horsi exemplare a po karlkanasovi to rozhodne prectu mnohem lip nez po slavnem "hnetaci prsou" dunnowaynovi/backyw (mimochodem proc to divci jmeno?). |
To máš naprostou pravdu, tam už to bylo na úrovni duševní poruchy než lenosti dávat si pozor :P (i když teda netuším jak je možný, aby někdo nedokázal psát bez hrubek automaticky a podvědomě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
tak jsem si dal dnes 2 osobacky a velice me potesily :)
premisteni 95kg
mrtvola 172,5kg
mrtvola tezka
a to premisteni bylo slusne, ale spatne se to jede s ohlou osou bez loziska, kde da vetsi namahu otocit ruky, nez zvednuti
a jit do mistnich radoby posiloven, kde ti vynadaji kdyz ti spadne kotouc na zem ... o to fakt nestojim
ale jsem rad ze jsem prekonal strach o zada
TH 77kg
Naposledy upravil Lord_Martas dne st prosinec 21, 2011 9:49 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 9:29 am Předmět: |
|
|
Vcera tlak silou 73 pri TH 78
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
Tak se jeste pochlubim  Dneska konecne nadhoz 100, na cince bylo i 105, to jsem premistil i vyrazil ale neudrzel jsem. Ted mam ve stredu zavody tak doufam ze tam dvojboj 170 padne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
benč 150kg raw pri telesnej váhe okolo 83-84kg. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | benč 150kg raw pri telesnej váhe okolo 83-84kg. |
Moc pekny. Gratulacka. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 8:53 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Tak se jeste pochlubim Dneska konecne nadhoz 100, na cince bylo i 105, to jsem premistil i vyrazil ale neudrzel jsem. Ted mam ve stredu zavody tak doufam ze tam dvojboj 170 padne :) |
Vzpírání vůbec nerozumim, proto tak laická otázka:
Může se na závodech přemisťovat silou?
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 9:33 pm Předmět: |
|
|
Premistovat ano, vyrazet, nebo teda tlacit, ne
|
|
| nahoru |
|
 |
lukin99
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 8:51 pm Předmět: |
|
|
dnes bench 140 kgx 4 (poslední opakování dopomoc). Uplně jsem na to cumel, ptz jsem měl maximálku asi pred mesicem a pul 120 kgx1. trošku jsem rysnul, ale síla šla nahoru. BW 69KG.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
| lukin99 napsal: | | dnes bench 140 kgx 4 (poslední opakování dopomoc). Uplně jsem na to cumel, ptz jsem měl maximálku asi pred mesicem a pul 120 kgx1. trošku jsem rysnul, ale síla šla nahoru. BW 69KG. |
video nemáš?
A věk?
|
|
| nahoru |
|
 |
lukin99
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 9:10 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | lukin99 napsal: | | dnes bench 140 kgx 4 (poslední opakování dopomoc). Uplně jsem na to cumel, ptz jsem měl maximálku asi pred mesicem a pul 120 kgx1. trošku jsem rysnul, ale síla šla nahoru. BW 69KG. |
video nemáš?
A věk? |
video bohužel nemám, ale když trenuješ s borcama kteří dávají na bench 2x200kg při 95 BW, tak se k tomu taky hecneš a zkusíš to. Kkyž bude chut tak to zkusím znovu a natočím to. Věk 21, cvičím cca 5 let.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 9:23 pm Předmět: |
|
|
| lukin99 napsal: |
video bohužel nemám, ale když trenuješ s borcama kteří dávají na bench 2x200kg při 95 BW, tak se k tomu taky hecneš a zkusíš to. Kkyž bude chut tak to zkusím znovu a natočím to. Věk 21, cvičím cca 5 let . |
6.srpen 2011
lukin99:
" Cvičím už asi 2 roky , nedávno sem začal cvičit podle Korte tréninku. Dříve jsem byl zvyklí cvičit např. na biceps v jednom tréninku 3-4 cviky"
...takže ? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | lukin99 napsal: |
video bohužel nemám, ale když trenuješ s borcama kteří dávají na bench 2x200kg při 95 BW, tak se k tomu taky hecneš a zkusíš to. Kkyž bude chut tak to zkusím znovu a natočím to. Věk 21, cvičím cca 5 let . |
6.srpen 2011
lukin99:
" Cvičím už asi 2 roky , nedávno sem začal cvičit podle Korte tréninku. Dříve jsem byl zvyklí cvičit např. na biceps v jednom tréninku 3-4 cviky"
...takže ? |
Sudca Frozz
poprípade ešte Sherlock Frozz*a03*
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|