Pekné výkony na to aký si štíhly, to som si nemyslel.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
predny drep:
rozne postoje, s podlozkou po paty aj bez nej, krizovy aj vzperacsky uchop
up to 3x80
cg bench:
8x50
5x80
3x6x95 pr
frazncuzske tlaky:
3x8x30 (bez tyce)
biceps jr:
2 serie
Vcera oslava narodenin (nie mojich) takze par piv (6) kopec cigariet a dnes strasna migrena.
Premiestnenie: prva seria dobre, zo zeme to bolo podstatne lahsie ako z pod kolien. Tak ci tak vsak odchadza rapidne sila kazdym opackom a kazdou seriou. Tretia serie ltt. Nabuduce znizim pocet opakovani uz.
predny drep: uplna galiba, neviem si najst svoj postoj. Bez podloziek velky problem, ale najvacsi problem je "chest up" co mi vytkol grim. Velmi tazko ho dosahujem, ani mensia vaha prilis nepomaha (c j. smrek)
Neviem co dalej. Navyse ma nad kolenami pobolievaju upony uz asi tyzden, asi som si ich trochu natiahol na tych prednych drepoch.
uzky bench: jediny cvik na ktory som sa dnes uprimne tesil, zaznamenavam tu urcity pokrok, v kutiku duse som dufal ze dam viac opacok ale aj tak pr a spokojnost.
Minul sal mi kreatin, neviem ci dat mesiac pauzu alebo pokracovat.
Trochu si te vezmu na paskal..
promin, ale nevim jak tohle muzes nazvat power clean, pro me je to neco mezi pritahem a bicepsovym zdvihem Pokud teda trvas na tom ze to chces jezdit z visu (i kdyz je to blbost, mas si prvne ozkouset tek hruby zakladni pohyb ze zeme, nikdo netrenuje hned z visu), tak se mas spustit do mirne pokrcenych zad, ruce mit napnute, a potom to prudce vyhodit kopancem od stehen do trapezu a hned si okamzite podrepnout. Takhle je to vazne jen neco... ale co, to nevim
Pokud to chces nazyvat power clean tak at to vypada aspon takhle..
Majesty dnes som to uz isiel zo zeme ale ta dynamika tam proste zatial nieje. powerclean to volam hlavne preto aby som vedel dany cvik adresovat jednym slovom pretoze "pofiderny hybrid pritahu a bicepsoveho zdvihu 3x6" je trochu pridlhe do logu. Video si rozoberiem a budem na tom pracovat, dik za analyzu :)
Oka :) A jeste jedna rada, nejezdi serie o sesti opakovanich a pod, pro premisteni je 3 akorat, nekdy spis hodne :) respektive melo by byt, kdyz s tim zvladnes vic tak to mas lehky, je to stejne jako u MT, hodne opakovani ti nic moc neda
Spíš bych ty vysoký reps nechal. Technika je špatná, takže využít nižší váhy pro její zlepšení a až pak se vrhnout na ty 3 reps a třeba níž... (já osobně dělám jen 3-5) Ono s touhle technikou tam zkoušet 3ky nebo jedničky, to by bylo o spodní záda
na 6tich opakovaniach som zacal prave aby som chytil nejaku dynamiku. Myslienka bola ze ako sa bude technika zlepsovat, pocet opakovani znizovat a vaha zvysovat. Teraz mam z tych komentov dojem ze by som si mal dat via casu haha
na 6tich opakovaniach som zacal prave aby som chytil nejaku dynamiku. Myslienka bola ze ako sa bude technika zlepsovat, pocet opakovani znizovat a vaha zvysovat. Teraz mam z tych komentov dojem ze by som si mal dat via casu haha
Já poprvé zkusil přemístění silou asi tak před 3rokama a techniky to byla uplná tragédie. A ani po těch 3 letech to není nic moc.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Spíš bych ty vysoký reps nechal. Technika je špatná, takže využít nižší váhy pro její zlepšení a až pak se vrhnout na ty 3 reps a třeba níž... (já osobně dělám jen 3-5) Ono s touhle technikou tam zkoušet 3ky nebo jedničky, to by bylo o spodní záda
Nikdy jsem nerekl ze ma jezdit jednicky do maxima, to je samozrejme pitomost, nicmene tohle je velmi dynamicky cvik, a tu rychlost a vybusnost proste na vyssich poctech opakovani nenacvicis. Ma si vzit stavajici vahu a jet s tim dynamicky treba osm serii po 2-3 opakovani, a postupem casu si pridavat :) Ale to samozrejme clovek nesmi hned chtit bourat osobaky..
Je hovadina to jezdit po vice nez trech, howg
Naposledy upravil Majesty dne po prosinec 12, 2011 5:57 pm, celkově upraveno 1 krát
V zásadě bych souhlasil s Majestym. Celkově i odmítám, že vyšší počty jsou lepší na techniku. Spíš bych řekl, že je to naopak, protože se člověk unaví, míň se soustředí a technika jde do háje. Nižší počty opakování s lehčí váhou ve více sériích je podle mě lepší způsob, jak se naučit techniku.
citace:
Je hovadina to jezdit po vice nez trech
Kvůli zlepšení dynamiky ano, ale pro kondici bych vyšší počet op. neodsuzoval.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Asi budem musiet dat nejaky kvazi deload alebo skor ist na chvilu do vyssich poctov opakovani. Dnes som ziadnu silu necitil.
Pri premiestneni som sa nezameral na opakovania ani serii len som sa snazil to tahat s rovnymi rukami a mrdnut to tam cez trapez. Par krat som ani nepremiestnil, par krat to pekne vyletelo. Celkovo som sa citil slaby dnes.
Drep mam natiahnute upony nad oboma kolenami..uplne na prd. Budem musiet strecovat. Vraciam sa ku kolasickemu drepu kvoli tomu ze niesom schopny urobit korektny chest up. Dnes iba na prekrvenie. Musim sa zahojit. Uzky bench som dnes nahradil military pressom lebo sa mi nestiha regenerovat triceps. Permanentna svalovica. Military dost neisty, dlho som ho nesiel ale aj tak jediny cvik co za nieco stal.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru