|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 1:00 pm Předmět: 13/12/2011 |
|
|
20x Dřep na jedné noze (10+10)
30x sed leh
20x klik (s odlepením dlaní dole)
30x doubleunder (dvojšvih na 1 skok - švihadlo)
20x trh jednoručkou (ze země nad hlavu) 20/14kg
5 kol na čas, 21:14
Jo a samozřejmě už proběhly i dnešní HSPU - kliky ve stojce, bylo to 13ks
Už teď vidím zlepšení, než jsem začal HSPU challenge, tak jsem dal nejvíc 4 najednou, teď jich je 6 ...
_________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:13 am Předmět: 14/12/2011 |
|
|
FRAN
21-15-19
thruster 42kg
shyby
čas 4:47
a obligátní HSPU, dnes dělám 14ks, protože je 14. .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:16 am Předmět: |
|
|
Pekny cas na Fran, jeste ted si pamatuju jak jsem mel na svem prvnim pokusu pred par mesici skoro 2nasobny cas co ty :)
Jeste otazka, jak se spravne maji jezdit thrusters? Jde mi o to jak ma byt spravne hluboky drep ?
Naposledy upravil Seva98 dne st prosinec 14, 2011 11:25 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:24 am Předmět: |
|
|
front squat + press, ne pushpress...
edit kvuli zmene otazky: ass to fuckin grass
edit2: jo uz sem to chtel kopirovat do google prekladace, ale pak sem tam nasel jisty podobnosti s ceskym jazykem
jinak lide obcas ojebavaj wody kvuli lepsimu casu, kolikrat co je k videni za anglicaky.. _________________ Go For Your Dream..
Naposledy upravil magion dne st prosinec 14, 2011 11:29 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
Diky, ja prave na jednom videu videl jen takovy mini drep a nazyvali to thruster a prave me tim zmatli.
E: editnul jsem to, protoze to bylo tak zvlastne napsane, ze to snad ani cesky nebylo
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Diky, ja prave na jednom videu videl jen takovy mini drep a nazyvali to thruster a prave me tim zmatli.
E: editnul jsem to, protoze to bylo tak zvlastne napsane, ze to snad ani cesky nebylo |
THRUSTER
dá se to popsat jako čelní dřep, kdy kyčle musí jít pod rovnoběžku s podlahou, česky zadek pod úroveň kolen a ve vrchní fázi kdy "dopínáš" kyčle vytlačíš činku nad hlavu (využíváš "swing" pohybu kyčlí - dynamika pohybu). V evrchní části je hlava mezi rukama a při bočním pohledu musíš být v jedné linii, klouby seřazené nad sebou ...
Pokud někdo ojebává techniku, ojebává sebe a pak se nemůže porovnávat s ostatními ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 5:18 pm Předmět: 16/12/2011 |
|
|
8 kol
2x HSPU (klik ve stojce)
20x výskok na bednu 61cm
čas 9:45
(dneska jsem si "vyčůraně" denní příděl HSPU zakopal do WOD .-)) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 3:09 pm Předmět: 17/12/2011 |
|
|
dnešní WOD přímo z CrossFit.com
20x shyb
30x swing 24kg
40x doubleunder
5 KOL
čas 17:59 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Naposledy upravil Stepartin FKF dne so prosinec 17, 2011 8:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | Nechybí ti tam náhodou, že to je 5kol? |
NO JO.-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 7:49 pm Předmět: 19/12/2011 |
|
|
clean - technika + síla
3 op. + 1 minuta pauza
62; 67; ... 92kg (2 op.)
trh do dřepu - technika
zátěž 30 - 62kg
a obligátně během dne HSPU dnes 19ks _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 9:53 am Předmět: 21/12/2011 |
|
|
Po delším laborování s bolavým ramenem a zánětem v něm, jsem se dnes s těžkým srdcem  rozhodlo dát tělu klid až do Nového roku. Nasazuju léčbu a doufám, že po Novém roce to už půjde.
Jo už nejsem nejmladší  a i když si to hlava nepřipouští a neuvědomuje, tak ta regenerace je holt slabší ...
Takže pro všechny, kdo sledujete můj blog:
"HODNĚ ZDRAVÍ, SUPER SVÁTKY A SUPER KONDICI V ROCE 2012" _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 10:09 am Předmět: |
|
|
Sleduju tvůl log a čumím s respektem na tvoje výkony. Bohužel tě teď zastavilo zranění a to je přesně ta věc, která mi na CF vadí - jede se na doraz, rychle, dynamicky atd. a to je dokonalá objednávka k ortopedovi. Podle mě nikdo nemůže vydržet cvičit poctivě CF několik let. Já jsem to jel na jaře a přes léto a začalo mě bolet rameno a obě předloktí. Je to škoda, protože CF je jinak super systém, účinný a zábavný.
Tak ti přeju hlavně zdraví a pokud bys chtěl tip na prima trénink do budoucna, ne tak brutální jako je CF, tak si vygoogli nebo stáhni z ulozto "built like a badass" od DeFranca.
PF 2012. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | Sleduju tvůl log a čumím s respektem na tvoje výkony. Bohužel tě teď zastavilo zranění a to je přesně ta věc, která mi na CF vadí - jede se na doraz, rychle, dynamicky atd. a to je dokonalá objednávka k ortopedovi. Podle mě nikdo nemůže vydržet cvičit poctivě CF několik let. Já jsem to jel na jaře a přes léto a začalo mě bolet rameno a obě předloktí. Je to škoda, protože CF je jinak super systém, účinný a zábavný.
Tak ti přeju hlavně zdraví a pokud bys chtěl tip na prima trénink do budoucna, ne tak brutální jako je CF, tak si vygoogli nebo stáhni z ulozto "built like a badass" od DeFranca.
PF 2012. |
Já nevidím chybu v CF. Chyba je ve mně. Rameno mám náchylné už asi 10 let, ještě z období "kulturistiky" a tím, že nedokážu odpočívat, mimo CF mám ještě dost intenzivní lekce lekce Tae Bo a Spinningu jako instruktor, je prostě toho tréninku někdy nad rámec naturálního sportovce ...
Jsem jen dalším důkazem toho, že odpočinek je podstatnou částí tréninku. _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 2:30 pm Předmět: 27/12/2011 |
|
|
Nevydržel jsem a musel jsem dát aspoň něco bez evidentního zapojení ramene, které se zaplaťbánbůh tváří, že mu je lépe .-)
30 minut AMRAP
2 min běh
30 sec dřepy
Kolik km to bylo netuším, ale dřepů bylo 300.
Běhal jsem samozřejmě venku, "sídlištní divadlo" .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|