good forma, ale slušelo by ti ještě 10-20 kg navíc
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
good forma, ale slušelo by ti ještě 10-20 kg navíc
Díky, taky zastávám stejnej názor jako ty
Ale časem to snad půjde, teď je můj cíl 85kg, ale bez sacharidů asi moc dobře nepřiberu.....zkusim žrát normálně jako dřív, "paleo" nasadim až budu mít co shazovat :D
@Mr. Muscle
ono to bylo po tahu a bylo 6° pod nulou :D ale shyby šly až moc lehce :D
Front Squat
5-5-3-3-1-1-1-1 (zkoušel jsem dojet až na maxko)
5x50 ......... 1x85 - koukám že o 10kg víc než minule, před 13 dnama, paráda
Deadlift
5-5-5-5-5
70-80-90-100-105
WOD
4kola
5-5-5-15 opáček....jen u thrusteru bylo 20kg místo 30
TIME 1444
- napsaný to nevypadá vůbec těžce, ale když pak člověk začne...
- nohy dost bolely, už ani thrustery s prázdnou osou nešly vůbec lehce, ale nakonec jsem to dal, cíl byl pod 15minut, ale po prvnim kole to vypadalo na 12-13min, bohužel....třeba příště
nakonec ještě 40 nebo 50 sedlehů (teď nevim), cíl bylo 80, ale dostával jsem děsný křeče do boků
20.prosince úterý
- zápěstí pořád bolí, tak nevim jestli bude mít zítra cenu cvičit, uvidíme
Dneska jsem si dal jen pár opáček, aby svaly aspoň věděly, že je jich pořád potřeba
WOD
- bylo potřeba udělat předem určený počet opakování, ale bylo jedno, v jakym pořadí, ale musel se ten cvik udělat v minimálním určeném počtu opakování najednou, tzn, že např. shybů bylo 30 a najednou se jich muselo udělat minimálně 10 v "sérii"
Wall ball - 8kg medicimbal
Pushpress - 2x10kg jednoručky
TIME 3517
- jelikož mě bolelo teď týden zápěstí, tak jsem měl obavy z angličáků, ale po 5 angličácích přestalo bolet
- posledních pár prosezeních dní v učení se na mě dost podepsalo, dneska to bylo hrozně o vůli, ale nakonec jsem to dal celkem v pohodě, i když mě málem porazil méně zkušený kolega
Plány do následujících dní jsou jednoduchý.....přes Vánoce běhat, chtěl bych aspoň 20km , uvidíme, jak se s tim poperu.....cvičit bych chtěl 5x, uvidíme, co zvládnu
Zápěstí už se zdá být OK, ale bolavýmu kolenu to včera asi neprospělo, dneska mě v něm píchá asi víc než včera, pokud to nebude zítra na 100% OK, tak si jen zacvičim, bez běhu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru