Tréninky footbalu probíhají dobře, na konci ledna (zhruba) už bychom měli dostat výstroj. Mám nové rukavice a takovou věcičku (z USA), co mi pomůže se správně naučit techniku chytání míče (jelikož bych rád hrál recievera).
Jediné, co mě štve je to, že ten 3-fázový spartan trenink dát teď o vánocích nemůžu, jelikož bude posilovna zavřená : (, takže ho dám někdy začátkem roku, až mi to časově vyjde.
Od února začnou týmové kempy, tzn. v plné výstroji, venku, s Áčkem. Mělo by to být nějak takto: PO, ST, ČT, PA trenink + SO 2 fázový + NE 2 fázový.
Za hoďku jdu do posilky, tak napíšu záznam, jsem hrozně motivovanej takže to dneska pořádně rozsekám!!. Zítra taky posilovna + trenink venku, nějaké sprinty, drilly a nakonec kondička.
Tohle je brutálně dobrý video!!!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Přemístění up to 80kg!! Trh z JČ up to 35kg, pauzy: 20s
Dynamický bench na úzko simulace bránění pauzy: 30s
Floorpress s JČ fighter styl (levá-pravá) zkouška
-------
Metronomy + zkracovačky nohy hore Posílení krku s kotoučem
- motivace pořádná, prázdná posilka, pauzy opravdu krátké, je hrozný rozdíl mít třeba 20-30s a minutu, dvě. Takže spokojenost. Bohužel už mě zase (asi 2 týdny) bolí ten loket, takže jsem ho měl obvázaný, prozatimní řešení bude to, že koupím o ronnieho bandáž na loket. Pak bych měl dojít ke známému, fyzioterapeutovi.
Tohle je zmiňované "námořnické lano" :-):
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dnešní trenink, měl jsem sice zase obvázaný loket, ale i tak 100% spokojenost:
- dnes měl být trenink i venku, ale bohužel jsem měl celý den jiné starosti, takže se přesouvá na zítřek, kde to pořádně zabiju, když už je toho 24. :-) a jako každý rok dodržím tradici - pořádný trenink!
Trh z polo: up to 50kg
Mrtvý tah: up to 1x175kg!!!!! BIG BIG PR!! (100% technika...minulý PR byl 140kg)
Dřep s výskokem mezi kotoučema: 40kg na zádech
Dynamické výstupy 1 nohou na lavici: 40kg na zádech
Kliky na JČ: Nácvik trhu jednoruč s velkou osou :
-------
Posílení krku s 10kg kotoučem:
- aaa mám hroznou radost z MT. Na to, že jsem dlooouho nezkoušel maximálky, a ani se na něj cíleně nezaměřuju, jsem opravdu spokojen. Bohužel úchop by už víc asi nezvládl. JE TO TAM!
Naposledy upravil Frozz. dne so leden 07, 2012 8:31 pm, celkově upraveno 3 krát
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Moc pěknej tah.175kg to už je pěkný číslo.Jaká je BW?
86,5 - 87kg cca. Děkuju.
x-krát Curl Route (sprint rovně, práce rukou - zastavení - otočka - pro přihrávku)
x-krát sprint rovně - naznačení u cornerbacka – 45° sprint a příprava pro catch
x-krát sprint rovně - naznačení u cornerbacka – 90° sprint a příprava pro catch
x-krát sprint rovně – breakdown a otočka na QB (fake) – otočka zpátky a sprint
40y sprinty max.
20y sprinty max.
Breakdowns 20-30s Frekvenční skippingy na místě 20-30s
Výklus
- pršelo, vítr, ale nebyla zas taková zima, takže super počasí. Déšť mi dodal sílu, nikdo nikde nebyl, jen já :). Zkrátka spokojenost.
Jinak téměř po celou dobu jsem měl tretry, protože tartan dost klouzal a pořád bych se válel na zemi a ty drilly by neměly smysl.
Takhle vypadá Curl Route:
Naposledy upravil Frozz. dne so prosinec 24, 2011 3:21 pm, celkově upraveno 2 krát
divam ses ze ses posunul...
jinak nevis kde se daji sehnat ty lana co mas ve videu ?
Jinak s tim na jake pozici budes hrat stejne rozhodne trener xD ja chtel hra middla vzdycky a stejne sem hral furt OL ale ke konci pak i middla
_________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
divam ses ze ses posunul...
jinak nevis kde se daji sehnat ty lana co mas ve videu ?
Jinak s tim na jake pozici budes hrat stejne rozhodne trener xD ja chtel hra middla vzdycky a stejne sem hral furt OL ale ke konci pak i middla
Bohužel nevím, a nejsem si jistý, zda se vůbec dají sehnat v nějakém obchodě tipu "dům a zahrada" atd, jsou dost tlustý. Jinak je to jen 1 lano vcelku, ne 2.
Já vím, že o tom rozhodne trenér, ale pro rychlý a ne tak těžký hráče je výběr užší (wr, cb, rb), než pro velký těžký, tam je pozic víc.
Každopádně se budu snažit o to, abych si zahrál WR, ale co mě fakt nebaví, je blokování :)). Uvidíme, jak se to vyvine...
Jinak jsem si pořídil ortézu na ruku, podle všeho bych měl mít "oštěpařský loket". Vím, že to můj problém nevyřeší (snad to vyřeší pozdější návštěvy fyzioterapeuta), ale alespoň potlačí bolest a zpevní místo.
7km běh
- po tvrdém asfaltu, kopečky, roviny ...
- pršelo, což mi udělalo dobře, v uších mp3, potkal jsem jen jednu běžkyni za celou dobu
- já blb si vzal "objemnější" šušťáky namísto elasťáků, a asi po 10min byly o 5kg těžší
- ta vytrvalost mě ale prostě něbaví...ale někdy je potřeba si to zaběhnout.
tjn blokovani nebavi skoro nikoho ale jako WR budes taky blokovat hodne, ne kazdy pass muze byt mireny na tebe budes volavka nebo proste pudes blokovat pri runech a to je tepvr neco kdyz musis bezet mezi linebackry :-D
_________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
- rozklus, abeceda, protažení
- rozházení, chytání: levá, pravá strana, do výskoku, na spodek
- sprinty rovně + 45° sprint šikmo, přihrávka a chycení - na obě strany
- reakční chytání (přihrávka - otočka - chycení)
- backpedal, shuffle, rychlostní cvičení na nohy
- snožmo výskoky do výšky na překážku, boční vykročení s výskoky na obě strany (trochu plyometrie)
- kruhák: 3x (shyby na bráně + kliky + dřepy s výskokem)
- výklus, konec.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru