|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | madball napsal: | | Majesty napsal: | | Mimochodem, netahej to moc vysoko, ono staci k pupku, vys ne |
Tohle mně připadá jako nesmysl. Pochopím, že když se někdo učí full clean, tak se potřebuje naučit pod činku dostat. Na druhou stranu, pokud činku vytáhneš výš, tak pod ni nemusíš tak skákat a zbytečně si to ještě stěžovat dřepem. Samozřejmě, že pokud už jede člověk s váhou, kterou výš nedostane, tak mu nic jinýho nezbývá. |
Vytah nadhozovy se proste jede jen k pupku, neco jineho je trhovy vytah, je zbytecne o tom diskutovat |
S tebou se ani diskutovat nedá, ty máš vždycky svou pravdu. Hlavní rozdíl mezi trhovým a nadhozovým výtahem je v úchopu. Konec diskuze. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 11:12 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Majesty napsal: | | madball napsal: | | Majesty napsal: | | Mimochodem, netahej to moc vysoko, ono staci k pupku, vys ne |
Tohle mně připadá jako nesmysl. Pochopím, že když se někdo učí full clean, tak se potřebuje naučit pod činku dostat. Na druhou stranu, pokud činku vytáhneš výš, tak pod ni nemusíš tak skákat a zbytečně si to ještě stěžovat dřepem. Samozřejmě, že pokud už jede člověk s váhou, kterou výš nedostane, tak mu nic jinýho nezbývá. |
Vytah nadhozovy se proste jede jen k pupku, neco jineho je trhovy vytah, je zbytecne o tom diskutovat |
S tebou se ani diskutovat nedá, ty máš vždycky svou pravdu. Hlavní rozdíl mezi trhovým a nadhozovým výtahem je v úchopu. Konec diskuze. |
Ja jen ventiluju co je mi receno trenerem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 2:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 2:51 pm Předmět: |
|
|
Docela by mě zajímalo, co o tom napíše někdo, kdo se tomhle vyzná... osobně si totiž podle sebe myslím, že tam ty důvody maj přiřazený k partiím špatně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 2:53 pm Předmět: |
|
|
Co konkretne sa ti nezda? Ja by som povedal len tolko, ze konkretne bret contreras patri k tym hodnovernym autorom _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 3:00 pm Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | | Co konkretne sa ti nezda? Ja by som povedal len tolko, ze konkretne bret contreras patri k tym hodnovernym autorom |
No mám mrtvolu 210, dřep 165kg... u mrtvoly brutálně kulatím vršek zad. Jakože fakt brutálně. Ale ten rozdíl mezi dřepem se mi zdá takovej, že bych měl mít právě hams a glutes silnější, nebo ne?
Navíc začátek deadliftu - tam mi síla nechybí = nemám slabé hams podle článku - souhlas.
U toho dřepu by to znamenalo, kdyby to bylo podle článku - a je to pravděpodobný a proto to chci slyšet - že teda jakmile jsem na, nebo pod paralelem, tak to není o quadricepsech, ale ten pohyb vychází čistě s zadku a hamstringů. O tom jsem četl, ale nevím, jestli to tak je.
Jde mi teda oto, jestli fakt ten článek brát důvěryhodně
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 7:58 pm Předmět: |
|
|
trening 12
drep:
8x40
8x60
5x80
8x100
6x120
cg bench:
8x50
5x80
2x5x95
high pulls:
up to 3x3x80
biceps scottovka:
up to 5x40 (+tyc kolko kurva vazi?)
ramena jednorucky v sede:
up to 5x37 (x2)
bradla:
5xbw
5xbw+10
5xbw+20
5xbw+30
8xbw+40 pr
Vcera 5 piv zasa, dnes vseobecna nechut. Neviem ci to nesuvisi aj s tym ze uz vyze tyzdna nedavam kreatin. Hlavne regeneracia isla do haja. Stale svalovica na chrbat a brucho.
cg bench dnes nejak nesadol..slaby. Asi ma na tom zasluhu aj moj dojebany stavec. Na tomto cviku by som sa naozaj chcel zlepsit.
Po dlhsej dobe drep potesil so 100 uplne hladko aj 120 bola nejaka rezerva. Este stale ma trochu bolia tie upony nad kolenom ale lepsie uz.
High pulls som chcel kvoli chrbatu len so 60 ale strasne to lietalo, ani som necitil cim to taham tak som radsej pridal.
Ramena jednorucky posledna seria tazke. Mozno keby som to nesiel po benchi bolo by to lepsie. Respect borcom co robia niekolko serii so 40 fakt ..
Kedze triceps som dost odflakol dal som na zaver bradla ktore su imho uplne useless ale lepsie jak kickback alebo nejaka este vacsia chujovina.
zradlo:
musly, kelovy privarok s masom 1-2, necjake chleby so syrom, ziadna slava.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
core:
3x30sec side planks kazda strana
3 serie 6-10 stahovanie spiciek na fitlopte
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
trening 13
drepy:
8x40
8x60
5x80
5x110
6x130
bench:
10x40
8x60
5x80
5x100
3x120 (4. fail)
10x100
francuzske tlaky:
up to 5x40 (+tycka)
Vcera sme trochu popili nejake 4 wisky, dost pofajcili. Vynechal som premiestnenia..davam chvilu tomu stavcu pokoj nech sa spamata chudacisko. Dost v pohode sa teraz citim.
Co sa tyka cvicenia rad by som si zanadaval ze to neslo ale kruta pravda je ze drep aj bench su prakticky moje limitne vykony. Bench po dlhsej dobe normalny nech si uplne neodvyknem. Nabuce zasa cg.
Zradlo:
musly, bravcove pliecko sote, polievka, keks, polievka, kuracie prsia pecene..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
Jen tak mimochodem, jak dlouho už cvičíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
Posledne 3 roky sa to da ratat za cvicenie s hlavou a patou odkedy som zistil ze existuje fullbody,mrtvola, drep (no..ten drep o dost kratsie). Ak ratam aj co som chodil 1x do tyzda a cvicil daku kladku tak aj cez 10 r. ale spoteny som nikdy neodchadzal co si pamatam :)
No co, aspon seniori vidia ze zlepsovat sa da v kazdom veku
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 2:36 pm Předmět: |
|
|
trening 14
mrtvola:
8x60
5x110
3x130
3x150 (odtialto trhacky)
1x170
1x190
1x200
18x150 pr (trhacky + opasok)
pushpress:
6x40
5x60
5x70
4x70 (5 . no balance)
4x70 (5. no balance, no power)
zhyby & kluky na bradlach:
3x5xbw
Od minula neskutocna svalovica na prsa a celkova rozbitost. Chcel som ist silovo viac reps so 190 ale uplne bez sance takze jednotka 200 strop. Poslednu seriu som si siahol na uplne dno svojich sil a zaroven je to posledny krat co som s touto vahou nieco take skusal. Tymto som sa zaroven presvedcil ze som skor vytrvalostny typ zialbohu (nie ze by som to nevedel uz davno).
Pushpress ziadna sila vid minuly bench. Aj keby bola tak rozdiel medzi cistym tlakom a pushpressom je u mna asi 5 kil.
Inak k tomu benchu mam ho napicu asi aj preto ze mam velmi vysoko upnuty triceps --> pakove pomery v hajzli.
Zradlo:
musly..to je zatial vsetko
Tolko moja vianocna depka
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 3:25 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Od minula neskutocna svalovica na prsa a celkova rozbitost. Chcel som ist silovo viac reps so 190 ale uplne bez sance takze jednotka 200 strop. Poslednu seriu som si siahol na uplne dno svojich sil a zaroven je to posledny krat co som s touto vahou nieco take skusal. Tymto som sa zaroven presvedcil ze som skor vytrvalostny typ zialbohu (nie ze by som to nevedel uz davno). |
Jj i ja, ale bez toho "zialbohu" :)
Pro letosek jsi vyhral (svino ) , do 18 opakovani se mne nechce, protoze jsem z tech tahu uz celkem dojebanej, takze zustanu na svych 17 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 4:18 pm Předmět: |
|
|
Je to take pyrhovo vytazstvo povedal by som :))
Jednak som to isiel po nulovom objeme vs 5x5x190 u teba, druhak som mal aj trhacky aj opasok, ty si mal len opasok alebo ani ten nie? neviem. Mimo maxka co mam 220 a ty ho neskusas si vo vsetkom lepsi. Aj to maxko by si dal 230-235..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | Je to take pyrhovo vytazstvo povedal by som :))
Jednak som to isiel po nulovom objeme vs 5x5x190 u teba, druhak som mal aj trhacky aj opasok, ty si mal len opasok alebo ani ten nie? neviem. Mimo maxka co mam 220 a ty ho neskusas si vo vsetkom lepsi. Aj to maxko by si dal 230-235.. |
Opasek jsem na sobe nemel uz asi 2 roky....
A s tim maxkem me opravdu nepresvedcuj. 230 bych momentalne neodlepil ze zeme ani o centimetr. Ja jsem, jak jsem psal, silove vytrvalostni a mel bych problem i s 210. Tech 5x5x190 minule bylo hodne na krev. Az zregeneruji, tak to mozna vytahnu zase o neco vyse, ale na nejaka velka cisla pro 1 opakovani opravdu nejsem trenovanej a ani o to nemam zajem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|