|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BackyW
|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
Proč mi nikdo nevysvětlí jak se slušně vyjádřit a přitom ronniemu.webu nenasrat do obýváku?
K Petru Březnovi jsem napsal....."Škoda že to video nemá nějakou urověň, škoda"
Já se neotřel ani do něj, ani do reklamy na extrifit prostě jen na kvalitu videa protože si myslím že by mohl mít větší cenu videolog Petra Březny ale asi jsem někomu urazil mobil nebo kterým šmejdem to kdo natáčel....
Vymažete mě a zablokujete jo, bez vysvětlení, to je fakt hnus, se na mě zlobte kdo chcete................
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
Si zvykej, to se tu neděje až tak výjimečně _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 8:50 pm Předmět: |
|
|
Sice to nicemu nepomuze, ale _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 8:58 pm Předmět: |
|
|
Jooooooo ... kdo nechčije s náma, chčije proti nám  . A k některým věcem se tu můžeš zcela svobodně vyjadřovat .... pokud je to pochvalně _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
Ty vole, to je ako možné, mal nejakú vadu vrodenú, či čo? Taký mladý trénivaný borec.... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
jj prej mel od narozeni nejakou srdcecni vadu ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
Kubaz: neni to tenhle patek, je to uz o hodne dele, myslim ze v lete nekdy se to stalo, ale i tak to nic nemeni na RIP
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 8:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 2:48 pm Předmět: |
|
|
Hot Blood NOčko od Scitecu... to neexistue NOčko, který by chutnalo dobře? :D takhle zvracet se mi eště nechtělo, brrrrr
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 5:22 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Hot Blood NOčko od Scitecu... to neexistue NOčko, který by chutnalo dobře? :D takhle zvracet se mi eště nechtělo, brrrrr |
existuje,skus Superpump od Gaspariho _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 7:11 pm Předmět: |
|
|
pri neopatrnym manipulovani s kotoucama v posilovne me jeden spadl na palec u ruky...
kdyz se s tim niceho neditykam tak to boli jenom trochu. pri tlaku vic. Zlomeny to predpokladam neni, to by asi bolelo mnohem vic.
Je to ale otekly jako krava a jak je to natlakovany tak cejtim jak to pulzuje (srdecni tep)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 4:04 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Hot Blood NOčko od Scitecu... to neexistue NOčko, který by chutnalo dobře? :D takhle zvracet se mi eště nechtělo, brrrrr |
NOXplode od BSN je dobrý.
Nebrat NO Shotgun, jakože nejsem mlsnej a jím všechno, tak po tomhle mě regulérně nakopávalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|