|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:37 am Předmět: |
|
|
14. prosince 2011 - Středa
Warm-Up:
◇ švihadlo
◇ krátký statický a dynamický strečink
Goodmornings :
☞ 5x20kg
☞ 5x45kg
☞ 3x60kg
☞ 5x70kg
☞ 5x70kg
☞ 5x70kg
☞ 5x70kg
☞ 5x70kg
☞ 5x70kg
Zakopávání s bandem (purple-small) + Krčení ramen s VČ :
☞ 10x + 5x80kg
☞ 10x + 5x80kg
☞ 10x + 5x80kg
☞ 10x + 5x80kg
☞ 10x + 5x80kg
☞ 10x + 5x80kg
Strečing
Dneska taková rychlovka, snažil jsem se trochu nahradit tahy, protože s nima radši ještě týden počkam, ať to nějak zbytečně neuspěcham ... stejně to na seriózní trénink vidim až po novým roce, takže jsem to jenom tak polochtal :) Hlavně mam ale ještě teď příšernou svalovku v zádech z minula, takže tohle bylo skoro to nejlepší, co jsem ze sebe dneska moh dostat :D :D _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Morico

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 12:06 pm Předmět: |
|
|
16. prosince 2011 - Pátek
Warm-Up:
◇ švihadlo
Push Press s tlustou osou :
☞ 5x35kg
☞ 5x50kg
☞ 3x65kg
☞ 5x75kg
☞ 5x75kg
☞ 5x70kg
☞ 5x70kg
☞ 5x70kg
☞ 5x70kg
☞ 5x70kg
- nechutný jak jsem vychcípanej, ty 75tka zrovna úplně nejlehčí nebyly teda.. sice to bude hlavně tim, že drive z nohou byl rovnej nule, ale i tak je to katastrofa!
SlingShot CG BenchPress : se stopkou
☞ 5x60kg
☞ 5x80kg
☞ 5x100kg
☞ 5x105kg
☞ 5x105kg
☞ 5x105kg
☞ 5x105kg
☞ 5x105kg
Towel T-bar Rows :
☞ 8x40kg
☞ 8x40kg
☞ 8x40kg
☞ 8x40kg
Strečing _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Naposledy upravil Morico dne so prosinec 17, 2011 1:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
17. prosince 2011 - Sobota
Warm-Up:
◇ švihadlo
Zercher Dřep :
☞ 5x20kg
☞ 5x40kg
☞ 5x65kg
☞ 5x65kg
☞ 5x65kg
☞ 5x65kg
☞ 5x65kg
Jefferson Squat :
☞ 12+12x20kg
☞ 12+12x20kg
☞ 12+12x20kg
☞ 12+12x20kg
☞ 12+12x20kg
Rumunský tahy :
☞ 8x40kg
☞ 8x40kg
☞ 8x40kg
☞ 8x40kg
Biceps nadhmatem s tlustou osou :
☞ 12x20kg
☞ 12x20kg
☞ 12x20kg
☞ 12x20kg
☞ 12x20kg
Strečing _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 1:42 pm Předmět: |
|
|
19. prosince 2011 - Pondělí
Warm-Up:
◇ švihadlo
Slingshot Benchpress :
☞ 5x20kg
☞ 5x50kg
☞ 5x62.5kg
☞ 3x75kg
☞ 5x80kg
☞ 5x95kg - omg něco mi křuplo v pravým rameni
☞ 1x105kg - no tak tohle už nešlo
☞ 10x80kg - tohle šlo, ale dvakrát příjemný to nebylo teda, takže jsem se na benchpress vy... že bych už nemoh jezdit ani hořejšek? začínam se nějak rozpadat, no ale tohle snad nic nebude, naštěstí mam zrovna dnes fyzio, takže to snad poladíme
Kroc Rows :
☞ 35x+35x20kg
☞ 35x+35x20kg
☞ 30x+30x20kg
☞ 30x+30x20kg
☞ 30x+30x20kg
Lehkej pumping bicepsu + tricepsu
Strečing
No pěkně se mi to daří :) .. když už dam relativně do kupy spodek, pose*e se rameno _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Naposledy upravil Morico dne po prosinec 19, 2011 1:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: |
No pěkně se mi to daří :) .. když už dam relativně do kupy spodek, pose*e se rameno |
vítej do klubu
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
Načo je dobrý ten slingshot? To niečo pridáva, či naopak sťažuje, či ako? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Načo je dobrý ten slingshot? To niečo pridáva, či naopak sťažuje, či ako? |
Čau, už jsem to tu někde psal, ale jsem línej to hledat, tak ti odpovím tak, že ti sem hodím jak to popsal jeden pro strongman (Tom Mutaffis) na mm foru:
" The SlingShot basically pulls your elbows together to keep you tucked and also gives a little rebound at the bottom to take some tension off your pecs. It seems pretty useful to me since you can do some heavy bench work (for triceps) without really having to worry as much about wrecking your shoulders or tearing a pec ". _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 6:23 pm Předmět: |
|
|
aha, takže ďalšia pomôcka bleh  :)) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 10:50 pm Předmět: |
|
|
Ale teď třeba nevím, co si o slingshotu mám myslet, když Tom Mutaffis píše, že by to mělo předejít zranění ramen. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 11:07 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Ale teď třeba nevím, co si o slingshotu mám myslet, když Tom Mutaffis píše, že by to mělo předejít zranění ramen. |
Tak ono nic neni 100% a můžeš udělat veškerý protiopatření a mít dokonalou techniku a stejně to zranění může přijít ani nevíš jak, s tim je třeba počítat...
Já si to ale pravděpodobně způsobil těma overheadama v pátek, tlačil jsem to tam tam nějak všeliak a už přes víkend jsem o tom rameni věděl, nicméně tohle rozhodně nepočítam mezi zranění, to je jenom taková bolístka, která mi nedovolila jet ten bench pořádně, ty ramena se mi s*ali víc nebo míň dost pravidelně a právě od doby, co používam slingshot to drželo do teď bez sebemenších problémů ... hlavní přínost ale vidim spíš v tom ulevení úponům prsou než těch ramen ... _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
RAM zařazuju hlavně jako doplněk pro trénink do dresu. Už jsem v něm šel tréninků několik a přijde mi, že pro člověka věnujícího se jen raw disciplinám nemá slingshot moc smysl. Ba mi dokonce připadá, že po něm člověk ztrácí tu výbušnost ve spodní fázi benče. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | RAM zařazuju hlavně jako doplněk pro trénink do dresu. Už jsem v něm šel tréninků několik a přijde mi, že pro člověka věnujícího se jen raw disciplinám nemá slingshot moc smysl. Ba mi dokonce připadá, že po něm člověk ztrácí tu výbušnost ve spodní fázi benče. |
A to já si naopak nemyslim :) Ne jako máš pravdu v tom, že doplněk pro dres je to určitě dobrej a možná že i ta výbušnost ve spodní fázi se může ztrácet, ale že by to nemělo smysl pro RAW, to bych neřek. Já předevšim bench cvičim buď jako trénink síly tricepsů a nebo jako objemovej trénink pro hrudník, na samotným výkonu v benchi mi moc nezáleží. A další fakt, proč ho zařazuju je ten, že já nikdy nemam problém ve spodní fázi benche, ale spíš ve v půlce až ve 2/3 dotlaku, takže mi přídá jenom dole a můžu díky tomu použít vetší váhy, abych ten triceps pořádně zatížil. Nicméně až to budu používat 3 měsíce pravidelně, tak si teprv udělam názor. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|