|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 4:28 pm Předmět: |
|
|
Filmy podle komiksů ano, ale musí mít něco navíc. Je to typicky vidět u Sky Captain and the World of Tomorrow a Captain America: The first avenger. Oba jsou hloupoučké, děj mizerný, plný nesmyslů. Ale Sky Captain si dokázal udržet atmosféru a tu komiksovost jsem tam bral jako součást hry. U Captain America byla komiksovost omluvou pro infantilnost.
Mimochodem, Thor byla šílená sračka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 4:35 pm Předmět: |
|
|
Ono ja som fanúšik komixových adaptácií ako od Marvelu či DC Comics, ale proste niekedy to nesadne, inokedy naopak sa vydarí skvelé dielko. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 7:32 pm Předmět: |
|
|
mithril je z pana prstenov,toto je vibranium _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 9:13 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si řikal, že bych si stáhnul ten Drive.
Tak najdu nějakou HD verzi (ano moc tomu nerozumim), stáhnu cca 10GB, rozbalim. A ono se to seká a PC mi to nedává.
Je nějaká rada nebo mám smůlu?
Verze: Drive.2011.Bluray.x264.1080p.DTS-THEBEST
koncovka: .mkv
přehrávač: vlc player
rozlišení monitoru: 1360 x 768 (ano vím že to neni FULL HD)
Nějak najivně jsem doufal, že se to přehraje v poho, jen bude třeba horší rozlišení... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 9:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 9:36 pm Předmět: |
|
|
Mastere, tobě stačí 720p ripy, na tyhle koniny velký se vykašli. VLC je dobrý, ale full HD ripy (podle monitoru soudě) tvůj počítač asi s chladnou myslí nedá. Filmy nefungují tak jako hry, že si stáhneš detaily :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
Jestli to nepřehraje solidně ani Media Player Classic, tak to chce lepší počítač. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
max.bowwer
|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
tusim ve vlc muzes nastavit kvalitu renderovani, ale fakt je ze pak je zbytecny to full hd
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 9:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 9:52 pm Předmět: |
|
|
Díky všem...
S tímto Media Player Classic to vypadá ok. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 9:53 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | http://www.csfd.cz/film/232359-zkazena-mladez/
objektivní hodnocení 9/10 |
+1
jedinej film, kterej ve mě vyvolal to, že se mi opravdu chtělo zvracet... před rokem ještě můj top10 film - určitě doporučuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 5:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 5:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|