| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zeck
|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 4:50 pm Předmět: FB nazor |
|
|
cau chlapi,mam takovy dotaz ohledne Fullbody.Jel sem ho jednou v zivote,vetsinou jedu split ale posledni dobou se mi zda ze to chce zmenu.Tady jsem se pokusil poskladat vlastni trenink,zajimal by me vas nazor co je spatne atd ...
PONDĚLÍ
dřep 5s
bench 5s
přítahy v předklonu vč 5s
ez ve stoje 4s
výpony v sedě 4s
schyby 5s
břicho 4s
STŘEDA
mt 5s
tlaky jč hlavou nahoru 4s
předkopávání 5s
tlaky s JČ 4s
jč ve stoje 4s
bradla 4s
schyby 5s
bricho 4s
PÁTEK
čelní dřep 5s
bench 5s
přítahy JČ k pasu 4s
výpony ve stoje 3s
přítahy vč k bradě 4s
francouzák v leže s ez 4s
schyby 5s
břicho 3s
btw moje slabina jsou kridla tak v kazdym trennku pojedu schyby...Predem dik za nazory
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
gryf212
|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
mě se to líbí, ale středu bych dal ty shyby na úzko.. a určo bych dal méně sérií než 5.. Spíš tak všechno po třech ;) _________________ jolanda, be cool :D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 1:01 pm Předmět: |
|
|
Pekny trenink....
a tech 5 serii si myslim, ze je v pohode. Kdyz to nebude rvat vse na krev, tak se toho objemu zase porad tolik nebojte. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
gryf212
|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 1:12 pm Předmět: |
|
|
Jo to máš recht, vždycky záleží, ale např. i když jedeš korte jen s 58-64 % maxima tak ufff :D:D a to jedeš jen 5x5. No ale jak říkáš záleží;) Někdo to dá spoko.. _________________ jolanda, be cool :D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Pekny trenink....
a tech 5 serii si myslim, ze je v pohode. Kdyz to nebude rvat vse na krev, tak se toho objemu zase porad tolik nebojte. |
ja bych se nebal, ale de mi o cas tzn, nechci zkejsnout v posile pres 2 hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 3:07 pm Předmět: |
|
|
Ty shyby doporučuju vždy na začátek tréninku. Pokud ovšem na to nemáš stroj s dopomocí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeck
|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 4:29 pm Předmět: . |
|
|
ok lidi,podle nazoru to nebude nejhorsi trenink  ,vyzkousim to a uvidime,snad to prinese nejaky vysledky  diky moc za nazory....
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 4:46 pm Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | Ty shyby doporučuju vždy na začátek tréninku. Pokud ovšem na to nemáš stroj s dopomocí. |
ja to ve FB jedu tak, ze nejdriv si dam drep/celni drep a potom shyby a pak pritahy VC/mrtvoly. Nejdriv odjet nohy a pak zbytek tela, aby se krev neprelejvala do tela, pak do nohou a zpatky.
|
|
| nahoru |
|
 |
gryf212
|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
dřepy určo vždycky na začátek za prvé jsou nejtěžší (když nejedeš se 40 kily) a zadruhé ti rozjedou podle mě celé tělo, ze mě teda vždycky leje :D _________________ jolanda, be cool :D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | Ty shyby doporučuju vždy na začátek tréninku. Pokud ovšem na to nemáš stroj s dopomocí. |
naopak... po dřepech si krásně "vyvěsím" záda, a na dřepy chci mít vždycky co nejvíce energie. _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 1:17 am Předmět: |
|
|
U dřepů se neunavujou ruce, takže souhlas, klidně shyby až po dřepech. Jde spíš jen o to, aby před shybama nedělal cviky, kde se mu zbytečně unaví úchop (např. tahové cviky) a ruce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |