|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 9:40 am Předmět: |
|
|
dufam ze karma funguje a zrazi ta auto _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
clubic

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
ale nooo... za par korun zdraví? _________________ Výška - 180cm, Váha - 95kg, BP - 180kg, Dřep - 190kg, MT- 230kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 9:24 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | já jsem tenkrát v nejmenované firmě rozbaloval drahé grafické karty a v nich byly originální hry, které právě vyšly a prodávaly se za plné ceny, Kč cca 1 200-1 500 normálně v obchodě, ale tady k těm grafikám za Kč 12-15 tis. byly zdarma, tak jsem opisoval ty CD key a prodával to kámošům za Kč 300, ale to už je historie... |
Tohle zřejmě nějakým způsobem z různých zdrojů funguje pořád, protože na Aukru jsou k mání stovky klíčů od nejnovějších her jako BF3, COD:MW3 atp. za 350-400Kč, když běžná cena v obchodě je okolo 1000,-
Každopádně je to minimálně na přesdržku a já být zaměstnavatel, tak takovýho zaměstnance, kopnu do prdele, že by letěl až do západního Německa.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 1:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | A krabice nebyla poškozená/rozbalená?
Reklamaci zkusit můžeš, ale v tomhle případě je to tvrzení proti tvrzení, nijak nedokážeš že si to nezaregistroval ty nebo to někomu neprodal... |
No tak si měl pravdu. Řekl mi, že by to tak moh udělat každý, a že mám napsat na podporu na steam a oni mi možná prý pošlou kod nový. Když jsem mu řekl, že mám možnost do 14 dní hru vrátit tak prý mi peníze nevrátí protože je už rozbalená.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 9:14 pm Předmět: |
|
|
chtel bych vas poprosit jestli nemate spolehlivej odkaz kde bych stahl v jedne slozce Starcraft 2, zatim sem vseko nasel na nekolik dilu, nebo me to nejelo. diky.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 9:50 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | chtel bych vas poprosit jestli nemate spolehlivej odkaz kde bych stahl v jedne slozce Starcraft 2, zatim sem vseko nasel na nekolik dilu, nebo me to nejelo. diky. |
to by me taky zajimalo
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 10:21 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | chtel bych vas poprosit jestli nemate spolehlivej odkaz kde bych stahl v jedne slozce Starcraft 2, zatim sem vseko nasel na nekolik dilu, nebo me to nejelo. diky. |
http://www.fileserve.com/file/cnK8gfG
- aha, tak to bude asi něco jiného
edit: těžko seženeš 1 odkaz na stáhnutí celé hry, když má 7gb. Ten link je jen patch. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 10:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 10:59 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | 1odkaz - torrent - np |
Jasně, já nepočítal torent, z těch vůbec nestahuju, nemám s tím moc dobré zkušenosti (ty peeky, čekání atd..). Mám od kamaráda premium účet na czshare, takže proto :)) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 11:02 pm Předmět: |
|
|
frozz: asi jo, myslel sem ze by mohlo byt na nejakym rapidu to v jedne slozce.
U.bob: nechtel sem to sosat pres torent, protoze ho nemam nainstalovanej, ale asi budu muset, je to tam aspon vse pohromade. diky
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 12:55 am Předmět: |
|
|
nainstalovanej... dnes mas klienty bez instalace nebo napr. Opera to umi rovnou sama ..
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 1:40 am Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | nainstalovanej... dnes mas klienty bez instalace nebo napr. Opera to umi rovnou sama .. |
aha aha, vubec nevim, ja rozumim pocitacum asi jako komanci ekonomice
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|