trénink- problém, nějak to nechce růst

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - trénink- problém, nějak to nechce růst  Úvodní stránka -> Trénink -> trénink- problém, nějak to nechce růst
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SCYL

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 2:40 pm    Předmět: trénink- problém, nějak to nechce růst Odpovědět s citátem

jedu ted asi 3 týdny tenhle trénink a snažím se procvičit partie 2x týdně.. Cvičím už docela dlouho a tak nějak jsem vždy cvičil podobným způsobem, občas full body nebo korte..
Dříve jsem cvičil partie taky 2x týdně akorát jsem dával cca tři cviky na velký partie a asi jsem to neuregeneroval, ptz jsem nerostl i když jsem měl vždy kvalitní jídelníček. Problém je, že mi příjde, že nerostu ani teď a to jedu jídelníček zas na 110%, tak bud nemám genetiku nebo tenhle trénink stojí za hovno.. Dělám často změny, jak tréninků, tak cviků atd.
Nevím, možná je to málo pro ten sval a potřebuju mu naložit víc, že nemá impulz k růstu, možná by bylo lepší cvičit 1x týdně a víc cviků na partie.. sice dost lidí je proti tomu, ale pravda je, že když vidím v posilce někoho s dobrou postavou, tak vždy cvičí podobným stylem max 2 partie za trénink.. nicméně tady je trénink a napište vaše názory, jestli vám příjde v poho nebo jak by jste to upravili...

Pondělí
Hrudník jednoručky - 5-6 serii-6-10 opakování
Protisměrné kladky- 4 serie-10-15

Záda
přítahy v předklonu- 5-6 serii-6-10 opak
shyby-4 serie

Triceps- franc tlaky 4 serie 6-12
kladka-4 serie -6-12

uterý
Nohy- dřep-5-6 serii 5-10
předkopy-3-4 serie 8-12
lýtka

ramena-tlaky s jednoručkama-5 serii-6-12 opak
rozpažování-4 serie-8-12

biceps- 4 serie velká činka-8-12 opak
jednoručky lehce 3 serie

středa volno

čtvrtek
bench- 5-6 serii 8-10
rozpažky-4 serie 8-12
triceps- úzký bench-4 serie-6-12
extenze za hlavou-4 serie-6-12

shyby se závažím 4 serie
veslo-4 serie 6-12

pátek-
nohy- dřepy/legpress- 5- serii-6-10
zákopy 4 ser-8-12
lýtka
biceps jednoručky-4 serie - 8-12
scotovka-3 serie 8-12

sobota volno neděle volno
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
seabees

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 2:46 pm    Předmět: .. Odpovědět s citátem

u tvýho příspěvku jsem si vzpoměl jak jsem kdysi začínal.V době když měl Vít Chaloupka obchůdek na Míráku,já dával do cvičení všechno a taky to nerostlo a za pár let jsem zjistil že to ani neporoste,protože stejně jako auto nejede bez benzínu nejede tělo bez pořádnýho žvance.Naštěstí jsem začal chodit do práce a začal si kupovat jídlo a dobroty typu protein,BCCA a pod. a ejhle,už se to hejbe.Jenže roky běží a činky už nežeru tak jako dřív.Prostě zkus jídelníček,jestli máš všeho dost
SCYL

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jídlo já mám hodně kvalitní co se bílkovin týče a sacharidů, žeru jen kvalitu - rejži, maso, vajíčka... jím fakt dost a váha stoupá, ale stejně mi nepříjde, že bych nějak moc rostl, vždy vidím, že naberu 2 kg třeba na váze, ale v zrcadle nevidím nic.. možná je to tím, jak jsem furt nažranej, tak proto jsem těžkej an váze :D Suplementaci mám jen protein a momentálně i Go pro.. možná by to chtělo sypat víc sraček no typu nixtrix, xpand a podobný anabolizéry, aminokyseliny atd
MiKra

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SCYL napsal:
Jídlo já mám hodně kvalitní co se bílkovin týče a sacharidů, žeru jen kvalitu - rejži, maso, vajíčka... jím fakt dost a váha stoupá, ale stejně mi nepříjde, že bych nějak moc rostl, vždy vidím, že naberu 2 kg třeba na váze, ale v zrcadle nevidím nic.. možná je to tím, jak jsem furt nažranej, tak proto jsem těžkej an váze :D Suplementaci mám jen protein a momentálně i Go pro.. možná by to chtělo sypat víc sraček no typu nixtrix, xpand a podobný anabolizéry, aminokyseliny atd

heh trpělivost přináší růže, navíc bych řekl, že jíš méně než si myslíš, i když třeba kvalitně, tak málo a navíc s kecama jako "možná by to chtělo sypat víc sraček" to dotáhneš opravdu daleko... btw stačí se jednou nevysrat, za den vypít víc vody a 2 kg máš navíc jak nic.
Hakymm

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Strava je nejdůležitější!!!Začni jinak jíst.
SCYL

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm moje strava
snídaně 4 vejce k tomu pár racio chlebíčků
sváča- kuřecí 200g pytlík rýže
oběd-200 g kuřecí pytlík rýže
sváča ovesný vločky
další sváča ovestný vločky
po tréninku 200g maso, pytlík rýže
celý racio chlebíčky100+ gramů
ovesný vločky
4 vejce
tvaroh na noc

Příjde vám, že málo jim jo? Je pravda, že takhhle jídelníček jedu asi 3 týdny, váha nahoru trochu jde, ale jinak jsem vždy měl kvalitní stravu po celých 6 let co cvičím... spíš budechyba asi v tom tréninku, že nerostu
8Shade

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za a) záleží kolik vážíš aktuálně za b) jestli ten jídelníček dodržuješ denně a opravdu se ti nestane, že bys několik dní v týdnu jedl míň.
SCYL

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ten trénink se vám zdá v pohodě, že omíláte furt to vaše jídelníček jídelníček každýmu kdo tu založí téma.. znám lidi co rostou jen z housek a salámů, ten trénink je stejně důležitej jako strava ne jak si tu furt někdo myslí, že stačí jen žrát a je jedno co cvičí...

Já se ptám na trénink ne na stravu, říkám, že tu mám pořešenou
g3rtrud

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SCYL napsal:
A ten trénink se vám zdá v pohodě, že omíláte furt to vaše jídelníček jídelníček každýmu kdo tu založí téma.. znám lidi co rostou jen z housek a salámů, ten trénink je stejně důležitej jako strava ne jak si tu furt někdo myslí, že stačí jen žrát a je jedno co cvičí...

tiež poznám ludi čo rastú zo salamy aj ludí čo cvičia podla vás hrozný split typu prsia+biceps, chrbát+triceps a nohy+ramená 3 x do tyzdna, a rastú. Ak sa ti nedarí len pri korte tak podla mna cvič iny trening a nerieš to.
MiKra

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SCYL napsal:

Tak jinak, s pořádnou stravou a horším tréninkem to i tak poroste, obráceně ale ne, neboli mám obdobnou otázkou jako 8Shade. Jestli máš menší váhu a takový jídelníček dodržuješ každý den, tak buď kecáš a nebo si z jiný planety :)

Naposledy upravil MiKra dne pá prosinec 23, 2011 10:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Hakymm

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 10:19 pm    Předmět: lol Odpovědět s citátem

lol

Naposledy upravil Hakymm dne pá prosinec 23, 2011 10:33 pm, celkově upraveno 1 krát
SCYL

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zatím mi nikdo neřekl co si myslí o tom tréninku co jsem napsal.. Budu doufat, že se k tomu vyjádří i někdo zkušenější (draper, cizo..) tady když si nikdo není vždycky jistej odpovědí, tak začne motat to svoje klasický pro tohle forum- strava, strava, zlepši stravu.. aniž by je zajímalo, že ne každej kdo zakládá topic je totální začátečník..
MiKra

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SCYL napsal:
Tak zatím mi nikdo neřekl co si myslí o tom tréninku co jsem napsal.. Budu doufat, že se k tomu vyjádří i někdo zkušenější (draper, cizo..) tady když si nikdo není vždycky jistej odpovědí, tak začne motat to svoje klasický pro tohle forum- strava, strava, zlepši stravu.. aniž by je zajímalo, že ne každej kdo zakládá topic je totální začátečník..

Tak jestli nejsi začátečník, proč zakládáš takový topick? Svoje jsem řekl, víc už sem psát nebudu, btw když chceš aby ti odepsali konkretní lidi,tak jim pošli rovnou PM a nebreč tu :)
blazen

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověče zkoušel jsi kromě Korteho a těchto 8-10 op. něco jinýho? třeba 3x3 nebo pyramidu, jiné varianty cviků, těžko-lehký split,...
8Shade

PříspěvekZaslal: so prosinec 24, 2011 1:01 am    Předmět: Re: trénink- problém, nějak to nechce růst Odpovědět s citátem

SCYL napsal:
Cvičím už docela dlouho a tak nějak jsem vždy cvičil podobným způsobem

Tak zkus naprostou změnu, včetně tempa, počtu opakování, počtu a druhu cviků, počtu sérií a dní v týdnu. Jestli si tvoje tělo už zvyklo na podobnej trénink, tak nemá smysl řešit, co je na něm špatného, ale chce to prostě zvolit jiný trénink.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - trénink- problém, nějak to nechce růst Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: