PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 305, 306, 307 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
kubaz

PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2011 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jsem se zapomnel, ja uz sem proti takovym vecem imunni
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2011 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://obchod.ronnie.cz/s-2627-myofusion.html

Toto mi nadělil Ježíšek: chuť výborná, rozpustnost také. Příchuť : čokoláda - ořech.

Ale na borůvku od Extrifitu to nemá.
marash

PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2011 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim, chtěl bych si ještě něco nadělit jakože "pod stromeček". Protein jsem nikdy pravidelně neužíval. Koukal jsem na různý výrobky a asi se rozhodnu mezi WPC 80 a Long 80. Co spíš byste mi doporučili (rozumím tomu kulový)? Plánuju si ten protein dávat asi dvakrát denně, jednou jako dopolední sváču a jednou jako druhou večeři/před spaním. Chtěl bych si nějakej ten protein pořídit jednak proto, že bych rád dodal tělu aspoň trochu kvalitních bílkovin, kterých z pevný stravy moc nemám, a druhak hlavně proto, že co jsem to párkrát zkoušel od kámoše, tak jsem zjistil, že se tim dobře zaplácnu a pak nemám hlad, nehoní mě mlsná, nevyžírám lednici a prostě do sebe necpu sračky . Tak co z těch dvou by pro mě bylo lepší? Asi ten Long? Nebo něco uplně jinýho?
cast26

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 12:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
Zdravim, chtěl bych si ještě něco nadělit jakože "pod stromeček". Protein jsem nikdy pravidelně neužíval. Koukal jsem na různý výrobky a asi se rozhodnu mezi WPC 80 a Long 80. Co spíš byste mi doporučili (rozumím tomu kulový)? Plánuju si ten protein dávat asi dvakrát denně, jednou jako dopolední sváču a jednou jako druhou večeři/před spaním. Chtěl bych si nějakej ten protein pořídit jednak proto, že bych rád dodal tělu aspoň trochu kvalitních bílkovin, kterých z pevný stravy moc nemám, a druhak hlavně proto, že co jsem to párkrát zkoušel od kámoše, tak jsem zjistil, že se tim dobře zaplácnu a pak nemám hlad, nehoní mě mlsná, nevyžírám lednici a prostě do sebe necpu sračky . Tak co z těch dvou by pro mě bylo lepší? Asi ten Long? Nebo něco uplně jinýho?

Něco úplně jinýho. Kuře a rejži. Nikdo mi nevymluvi ze suplementy jsou vyhozeny penize kdyz nemate vyvazenou stravu umerne svy zatezi.
marash

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 12:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík moc, to jsem nevěděl, hned si jdu nakoupit zásoby kuřecího a rejže na celej rok . Psal jsem, že hlavním důvodem pro mě je, že se tím zaplácnu a nemám hlad. Žrát pořád kuře a rejži nechám jiným..
Pavelito

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
Dík moc, to jsem nevěděl, hned si jdu nakoupit zásoby kuřecího a rejže na celej rok . Psal jsem, že hlavním důvodem pro mě je, že se tím zaplácnu a nemám hlad. Žrát pořád kuře a rejži nechám jiným..

JAsně, on tím jen myslel že je základ proste poradne jídlo ale jestli más tohle v pořádku tak ok. S tím proteinem to mám stejně. Hezky zaplní, ale dávám ho spolu ještě s pevnou stravou. Třeba 2 x toust s dvěma plátky šunky a k tomu ho připijím, bral bych ten long když už si vybírás mezi těmito.
CIZO

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
...

Pro účel který popsuješ ti líp poslouží Long 80.

Derek Poundstone
kubaz

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na tento ucel bych spis preferoval peptide fusion, 3:3:3 albumin/micelarni/syrovatka , hodi se jak behem dne, tak na spani a neni v nem nasrana laktoza a misto micelarniho kaseinu kaseinat vapenaty ( ale taky tomu odpovida cena no .. )
Luster

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz: ja myslim, ze je rec o extrifitackym Longu, tam je micelarni kasein

marash: ten long mam a myslim, ze jako nahrada "svaciny" v pohode poslouzi
CIZO

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
na tento ucel bych spis preferoval peptide fusion, 3:3:3 albumin/micelarni/syrovatka , hodi se jak behem dne, tak na spani a neni v nem nasrana laktoza a misto micelarniho kaseinu kaseinat vapenaty ( ale taky tomu odpovida cena no .. )

Když si porovnáš složení, tak zjistíš, že Long od Extrifitu na kterej se ptal je prakticky to samý.

Derek Poundstone
marash

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito, CIZO, Luster: díky, to jsem chtěl slyšet.
DaveX

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, má někdo zkušenost s tímto proteinem? https://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek-zdarma.html

Mám teď období diety, potřebuji si udržet svaly a nahradit stravu. Cena se mi zdá hodně v pohodě.
lookzoR

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem od nich všechny příchutě, nevíc mě nadchla borůvka a docela i banán (není tak umělý jako u ostatních výrobců).

Jahoda také byla nadmíru dobrá, čoko-kokos je dobrý - opravdu dodrželi příchuť...
Velor

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2012 11:17 pm    Předmět: Jakou značku na objem ? Odpovědět s citátem

čau,jaký by jste mi doporučili protein? ( se kterým máte dobré zkušenosti a je kvalitní ,stačí okolo 70% )

doteď jsem používal tenhle
Maximum Whey Protein Isolate 92%
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2012 11:23 pm    Předmět: Re: Jakou značku na objem ? Odpovědět s citátem

Velor napsal:
čau,jaký by jste mi doporučili protein? ( se kterým máte dobré zkušenosti a je kvalitní ,stačí okolo 70% )

doteď jsem používal tenhle
Maximum Whey Protein Isolate 92%

https://obchod.ronnie.cz/s-3913-combat-powder.html

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 305, 306, 307 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: