|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 9:55 pm Předmět: |
|
|
https://obchod.ronnie.cz/s-2627-myofusion.html
Toto mi nadělil Ježíšek: chuť výborná, rozpustnost také. Příchuť : čokoláda - ořech.
Ale na borůvku od Extrifitu to nemá. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 11:45 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, chtěl bych si ještě něco nadělit jakože "pod stromeček". Protein jsem nikdy pravidelně neužíval. Koukal jsem na různý výrobky a asi se rozhodnu mezi WPC 80 a Long 80. Co spíš byste mi doporučili (rozumím tomu kulový)? Plánuju si ten protein dávat asi dvakrát denně, jednou jako dopolední sváču a jednou jako druhou večeři/před spaním. Chtěl bych si nějakej ten protein pořídit jednak proto, že bych rád dodal tělu aspoň trochu kvalitních bílkovin, kterých z pevný stravy moc nemám, a druhak hlavně proto, že co jsem to párkrát zkoušel od kámoše, tak jsem zjistil, že se tim dobře zaplácnu a pak nemám hlad, nehoní mě mlsná, nevyžírám lednici a prostě do sebe necpu sračky  . Tak co z těch dvou by pro mě bylo lepší? Asi ten Long? Nebo něco uplně jinýho?
|
|
| nahoru |
|
 |
cast26

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 12:03 am Předmět: |
|
|
| marash napsal: | Zdravim, chtěl bych si ještě něco nadělit jakože "pod stromeček". Protein jsem nikdy pravidelně neužíval. Koukal jsem na různý výrobky a asi se rozhodnu mezi WPC 80 a Long 80. Co spíš byste mi doporučili (rozumím tomu kulový)? Plánuju si ten protein dávat asi dvakrát denně, jednou jako dopolední sváču a jednou jako druhou večeři/před spaním. Chtěl bych si nějakej ten protein pořídit jednak proto, že bych rád dodal tělu aspoň trochu kvalitních bílkovin, kterých z pevný stravy moc nemám, a druhak hlavně proto, že co jsem to párkrát zkoušel od kámoše, tak jsem zjistil, že se tim dobře zaplácnu a pak nemám hlad, nehoní mě mlsná, nevyžírám lednici a prostě do sebe necpu sračky . Tak co z těch dvou by pro mě bylo lepší? Asi ten Long? Nebo něco uplně jinýho? |
Něco úplně jinýho. Kuře a rejži. Nikdo mi nevymluvi ze suplementy jsou vyhozeny penize kdyz nemate vyvazenou stravu umerne svy zatezi.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 12:34 am Předmět: |
|
|
Dík moc, to jsem nevěděl, hned si jdu nakoupit zásoby kuřecího a rejže na celej rok  . Psal jsem, že hlavním důvodem pro mě je, že se tím zaplácnu a nemám hlad. Žrát pořád kuře a rejži nechám jiným..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 10:53 am Předmět: |
|
|
Pro účel který popsuješ ti líp poslouží Long 80. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
na tento ucel bych spis preferoval peptide fusion, 3:3:3 albumin/micelarni/syrovatka , hodi se jak behem dne, tak na spani a neni v nem nasrana laktoza a misto micelarniho kaseinu kaseinat vapenaty  ( ale taky tomu odpovida cena no .. )
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 11:21 am Předmět: |
|
|
kubaz: ja myslim, ze je rec o extrifitackym Longu, tam je micelarni kasein
marash: ten long mam a myslim, ze jako nahrada "svaciny" v pohode poslouzi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 8:20 pm Předmět: |
|
|
Pavelito, CIZO, Luster: díky, to jsem chtěl slyšet.
|
|
| nahoru |
|
 |
DaveX
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 12:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 1:20 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem od nich všechny příchutě, nevíc mě nadchla borůvka a docela i banán (není tak umělý jako u ostatních výrobců).
Jahoda také byla nadmíru dobrá, čoko-kokos je dobrý - opravdu dodrželi příchuť...
|
|
| nahoru |
|
 |
Velor
|
Zaslal: st leden 04, 2012 11:17 pm Předmět: Jakou značku na objem ? |
|
|
čau,jaký by jste mi doporučili protein? ( se kterým máte dobré zkušenosti a je kvalitní ,stačí okolo 70% )
doteď jsem používal tenhle
Maximum Whey Protein Isolate 92%
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 04, 2012 11:23 pm Předmět: Re: Jakou značku na objem ? |
|
|
| Velor napsal: | čau,jaký by jste mi doporučili protein? ( se kterým máte dobré zkušenosti a je kvalitní ,stačí okolo 70% )
doteď jsem používal tenhle
Maximum Whey Protein Isolate 92% |
https://obchod.ronnie.cz/s-3913-combat-powder.html _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|