|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
lipidek

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 9:43 am Předmět: |
|
|
Velor: Combat co doporucuje Draper je dobrej, za sebe doporucuju prichut cokolada.. Tripple berry za me ne...
Jinak ja doporucuju tenhle https://obchod.ronnie.cz/s-3618-instant-whey-deluxe.html . Chutove neni tak sladkej a vyraznej jako Combat, ale zas je to zarucena kvalita. Vyhovuje mi. _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 10:06 am Předmět: Re: Jakou značku na objem ? |
|
|
| Velor napsal: | čau,jaký by jste mi doporučili protein? ( se kterým máte dobré zkušenosti a je kvalitní ,stačí okolo 70% )
doteď jsem používal tenhle
Maximum Whey Protein Isolate 92% |
od Biotechu Nitro Pure Whey Gold alebo Enzy Fusion Nitro Gold Pro
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 10:19 pm Předmět: warning |
|
|
caute chlopi...mal z vas niekto tu cest pit protein "san bioactive myotein protein"?
zda sa mi to alebo to smrdi ako stanky zmiesane s grckami?
nekupujte si to
|
|
| nahoru |
|
 |
Azzamat1
|
Zaslal: pá leden 06, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, ja jsem si vcera objednal synthu 6 s prichuti susenek (ten bych chtel pit tak hodinku pred spanim) a jako potreningovy napoj sacharidak Mass Gain 14 od Nutrendu. Myslite, ze jsem si vybral dobre?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 06, 2012 10:56 pm Předmět: |
|
|
často se ptáš až potom, co něco uděláš?
Syntha 6 - to je tvoje poslední jídlo před spaním?
micelární kasein, který právě potřebuješ, to má ve složení až na 4. místě, takže ho v tom asi moc nebude... takže před spaním asi ne. Spíš to je taková sváča během dne.
Mass Gain 14... no. Myslím, že sis vybral takovej horší průměr. Podle čeho sis to vybíral? Nebo spíše, co tě přimělo si ho vybrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 11:00 pm Předmět: |
|
|
Azzamat1: jako chces slyset, jestli to bude dobry chutove, nebo jestli jsou to kvalitni znacky, nebo jestli ti po tom porostou rychle svaly... nebo co cekas za odpoved?? To, jestli sis vybral dobre, poznas az to ochutnas.. Co se tyce znacek, tak OK... _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 11:01 pm Předmět: |
|
|
Ta Syntha 6 je jakoby nocni protein ne?... ale ma dost sacharidu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 06, 2012 11:04 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Ta Syntha 6 je jakoby nocni protein ne?... ale ma dost sacharidu |
podle složení právě moc noční není
|
|
| nahoru |
|
 |
Azzamat1
|
Zaslal: pá leden 06, 2012 11:19 pm Předmět: |
|
|
No, za sacharidak jsem nechtel davat moc penez, co kdyz mi to vubec nebude chutnat, nebo z nej budu mit zazivaci problemy, proto jsem si vybral jen kilove baleni. Hodne znacek nabizi takove 6, 7 kilove pixle a z toho jsem mel strach. A ohledne proteinu nevim, tady jsem cetl docela pozitivni ohlasy na znacku BSN. Nekde jsem taktez cetl, ze proteiny s velmi vysokym obsahem bilkovin telo nedokaze poradne stravit a pak velke mnoztvi napoje se z organismu vylouci jako odpad, nehlede na to, ze by to melo zatezovat ledviny a jatra, ale mozna to jsou kecy. Ja tyhle suplementy stejne asi musim brat jenom jako doplnek, bez poradne pevne stravy mi to pravdepodobne moc nepomuze. Asi 2 roky jsem necvicil a velice zeslabl, s temer 90 kilo jsem sel na otresnych 78. Pri vysce 185 tragedie. Tak jsem si rekl, ze ze sebou zacnu neco delat a abych do leta nabral na alespon 85 kilo. Od pondelka zacinam cvicit a hlavne poradne jist. Tak teda dekuji za odpovedi, snad mi tyhle vyrobky z casti pomohou. Cviceni zdar :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 11:25 pm Předmět: |
|
|
Až budeš příště objednávat, tak zkus Mutant Mass sachariďák, já jsem si ho nemohl vynachválit.
https://obchod.ronnie.cz/s-1235-mutant-mass-gainer.html
Měl jsem jahoda-banán, a bylo to krásně sladký a chutnalo to jako žvejkačka, mňam! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 06, 2012 11:29 pm Předmět: |
|
|
Syntha 6 je hodně kvalitní protein, ale právě tím složením bych řekl, že je to prostě taková svačina.
Ale možná by to šlo vyřešit tím, že si spolu sní dáš před spaním cottage třeba.
Ten gainer... ono nemá smysl to asi nějak moc řešit no.
Ale chce to, abys dával po tréningu třeba těch 30g proteinu + cca 50g rychlejch cukrů (glukopur, maltodextrin) ... a pak to pevný jídlo. Po tréningu totiž nejlíp jídlo využiješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: so leden 07, 2012 8:59 am Předmět: |
|
|
PŘesně tak když mutanta tak jahoda banán, jestli ti není líto peněz a chceš fakt chuťovku doporučiji ti compress big. Konzistence pudinku chuť snad ještě lepší. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so leden 07, 2012 9:44 am Předmět: |
|
|
:D twl
Pokud chce gainer jako chuťovku, tak ať si vybere to nejchutnější :D Ale po tréningu to chce spíš kvalitu, než chuťovku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so leden 07, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|