|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 9:50 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | U.B0B napsal: | | nainstalovanej... dnes mas klienty bez instalace nebo napr. Opera to umi rovnou sama .. |
aha aha, vubec nevim, ja rozumim pocitacum asi jako komanci ekonomice |
Nebo to zkus tady http://www.ulozto.cz/hledej/?q=starcraft+2&category=99&disclaimer=0
Máš to sice na pět dílů, ale pokud byly uploadované správně, linky by měly být funkční.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ShawnRay

|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 10:27 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | ShawnRay napsal: | | U.B0B napsal: | | nainstalovanej... dnes mas klienty bez instalace nebo napr. Opera to umi rovnou sama .. |
Nebo to zkus tady http://www.ulozto.cz/hledej/?q=starcraft+2&category=99&disclaimer=0
Máš to sice na pět dílů, ale pokud byly uploadované správně, linky by měly být funkční. |
Já právě potřebuju vědět jestli to je funkční, protože dneska sem stahoval zase celej den údajně funkční verzi a hovno, chtělo to cd-key na battlenet, a když to cracnu zas to nejede. Proto se ptám jestli nemá někdo 100% funkční link, kterej třeba sám stahoval a hrál to.
EDIT: no začal sem to stahovat tak uvidím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 10:48 pm Předmět: |
|
|
A co cekas po multiplayerove hre? V crackle verzi ti stejne pojede tak maximalne kampan a nejaci pseudobotove v normalnich mapach, kteri nebudou mit s normalni sc2 skoro nic spolecneho. Blizzard totiz udelal SC2 tak, ze vetsina dulezitych dat (mapy, boti, myslim i mise) jsou jen po pripojeni k b.netu.
Jestli ti jde ciste o kampan pak to ber tak ze jsem nic nenapsal :)
A abych aji pomohl, pro shaneni odkazu doporucuji www.warez-bb.org , temer vse tam je v 1gigovych partech na minimalne 5 ruznych serverech. Plus byva temer vse na rapidsharu, ktery v dnesni dobe jede na free perfektne, bez cekacky a paradni rychlost.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 10:50 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | A co cekas po multiplayerove hre? V crackle verzi ti stejne pojede tak maximalne kampan a nejaci pseudobotove v normalnich mapach, kteri nebudou mit s normalni sc2 skoro nic spolecneho. Blizzard totiz udelal SC2 tak, ze vetsina dulezitych dat (mapy, boti, myslim i mise) jsou jen po pripojeni k b.netu.
Jestli ti jde ciste o kampan pak to ber tak ze jsem nic nenapsal :)
A abych aji pomohl, pro shaneni odkazu doporucuji www.warez-bb.org , temer vse tam je v 1gigovych partech na minimalne 5 ruznych serverech. Plus byva temer vse na rapidsharu, ktery v dnesni dobe jede na free perfektne, bez cekacky a paradni rychlost. |
mě jde vždycky o kampaň o příběh u všeho, multi mě nikdy moc nebral a beru to jako ztrátu času, protože to je pořád dokola, kdežto kampaň je kampaň
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 11:15 pm Předmět: |
|
|
Hej mam NFS World, ale nejde me hrat po netu, pise to v konzoli: neteerror_opponent_manager_error
nevite co delat?
|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 1:12 pm Předmět: |
|
|
| myval napsal: | Kupujte si originály a nemusíte řešit tyhle chyby proboha.. |
NFS World je free to play, to znamená že tommy má originál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Mablung napsal: | | ShawnRay napsal: | | U.B0B napsal: | | nainstalovanej... dnes mas klienty bez instalace nebo napr. Opera to umi rovnou sama .. |
Máš to sice na pět dílů, ale pokud byly uploadované správně, linky by měly být funkční. |
Já právě potřebuju vědět jestli to je funkční, protože dneska sem stahoval zase celej den údajně funkční verzi a hovno, chtělo to cd-key na battlenet, a když to cracnu zas to nejede. Proto se ptám jestli nemá někdo 100% funkční link, kterej třeba sám stahoval a hrál to.
EDIT: no začal sem to stahovat tak uvidím. |
Starcraft 2 si kup, kdyby to měla být jen jedna hra co si za poslední rok koupíš. Většina důležitých dat je na serveru, takže v cracknuté půjde maxilmálně kampaň a to ještě okleštěná... Ten litr v tomhle případě nebudeš litovat, protože je to dokonalá hra.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 7:47 pm Předmět: |
|
|
spazik: uvazoval sem o tom, vim ze blizzard je zaruka, ale prece jenom to nechcu jet multi, jen tu kampan, tak me to prijde zbytecny.
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 7:57 pm Předmět: |
|
|
Tu kampan ale musel taky nekdo naprogramovat. A ten nekdo by rad za svou praci dostal odmenu :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 1:48 am Předmět: |
|
|
| ikski napsal: | | Tu kampan ale musel taky nekdo naprogramovat. A ten nekdo by rad za svou praci dostal odmenu :P |
Ten už jí dostal. Teď na odměnu čeká ten co do toho peníze investoval ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 8:40 am Předmět: |
|
|
Uz jste nekdo hral to nove Diablo III ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
Betu nie, zahrám, keď vyjde, ale v súčasnej dobe Skyrimu a pod. to fakt len z nostalgie, bo ten koncept je stále ten istý ako s pred 15tich či koľkých rokov, a ono mastiť dokolečka potvory len a len kvôli lepšiemu gearu mi prijde fakt už trošku scestné... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 10:13 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Uz jste nekdo hral to nove Diablo III ? |
chcel by som hrat,ale moja "sunka" mi to asi nerozchodi
cakam kedy uz vyjde oficialne, lebo dvojka ma uz nebavi
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|