|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 7:46 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | cca 8 měsíců objemu + nějaký kolo = 68Kg ani tuk ani maso.. aero total narušilo růst. |
Prosimte, tohle je pekny nesmysl. Ty duvody hledej spise jinde a ne v trose aerobky a jeste predpokladam ne nijak extra intenzivni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
Omnoho radsej by som bol ektomorfom, ktory chce nabrat vahu, nez endomorfom, ktory chce udrziavat celorocne dobru formu _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
Jediné co mě napadá je to, aby sis zde založil log. Psal si úplně vše do detailu jak strava tak tréning. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
Pouze jsi vysadil trochu aerobky a stravu jsi nezmenil jo? Kolik ze jsi te aerobky a v jake intenzite delal prosimte? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Jediné co mě napadá je to, aby sis zde založil log. Psal si úplně vše do detailu jak strava tak tréning. |
to bych moh, spousta lidí se tu pobaví a může se tam i přijít na to, co je můj problém
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pouze jsi vysadil trochu aerobky a stravu jsi nezmenil jo? Kolik ze jsi te aerobky a v jake intenzite delal prosimte? |
stravu jsem nezměnil, cvičo zintenzivnil a zkvalitnil a aero vypustil..
jezdil jsem na cca 70-80% intenzity 2-4h, občas nějakej MTB maraton závod asi 3 myslím
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
Pozri ako zenske slintaju pri kadejakom pochybnom 60 kilovom "modelovi" - hlavne ze ma brusaky. Pri 68kg boli brusaky? boli. - mission accomplished.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
Kup si plavky ala Mič Bjůkenen to bude zatím v tvém případě dostačující.
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
to jsou vtípky
Ne! vysekanejch 68Kg mně na ty nejlepší ku*dy nestačí! Chce to aspoň 75Kg vysekaný kvality - prostě aspoň jako nesportující mezomorf a na to bych se chtěl dostat za rok a půl (čili léto 2013 - v létě 2012 se musím spokojit se 72Kg a střední třídou bab  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
Radši bych ženský zaujal šarmem, mozkem a vnímavostí, než 75kg vysekanou kvalitou. To jen tak off-topic a pohled z druhý strany. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Radši bych ženský zaujal šarmem, mozkem a vnímavostí, než 75kg vysekanou kvalitou. To jen tak off-topic a pohled z druhý strany. |
tak dejme tomu že nic z toho nemám a pořád je pro mě nejreálnější to maso
a tak tedy k tématu: přijde vám ta má proměna za 5 týdnů (bez nějaké změny v jídelníčku, zvýšení kcal..) objemu běžná a normální?
vypadá to, že bez aera se v objemu prostě neobejdu - ale kdy? po cvičení (to je super u rýsování) asi ne když do sebe ihned leji creatinový gainer CELL-t a pak odpočívám (což se pro objem doporučuje).. 3 dny regeneruju nohy po dřepech a aerem to nechci narušit... tak to máme 3 dny tréninkový, 3 dny regenerační po nohách.. tak to zbývá 1 den vhodný pro aero kdy ani necvičim a nohy jsou OK - tak uvidíme jestli to bude stačit nebo se v aktuálních formách za 2 měsíce objeví megavepř
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 9:11 pm Předmět: |
|
|
Tak do toho běž, a zkus to. V průběhu toho plánu prostě reguluj,..uvidíš, že ti toho jde víc do tuku a že začínáš tlousnout - zvyš aerobku, příp. sniž energ. příjem. Uvidíš, že váha ani svaly nejdou nahoru, přidej na stravě.
Takhle bych to být tebou udělal já, prostě něco fungovat musí, a ty to musíš najít. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|