docela velkej problém.. více se dočtete na str. 1

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - docela velkej problém.. více se dočtete na str. 1  Úvodní stránka -> Začátečníci -> docela velkej problém.. více se dočtete na str. 1
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
r@mbo

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cca 8 měsíců objemu + nějaký kolo = 68Kg ani tuk ani maso.. aero total narušilo růst.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
cca 8 měsíců objemu + nějaký kolo = 68Kg ani tuk ani maso.. aero total narušilo růst.

Prosimte, tohle je pekny nesmysl. Ty duvody hledej spise jinde a ne v trose aerobky a jeste predpokladam ne nijak extra intenzivni.
Rachela

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Omnoho radsej by som bol ektomorfom, ktory chce nabrat vahu, nez endomorfom, ktory chce udrziavat celorocne dobru formu
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
r@mbo

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a takto prosím vypadá "ektomorf" po vysazení aera a cca 5 týdnech objemu:

po dalších cca 4 týdnech objemu jsem byl ještě 2x větší, ale to už jsem se ani nefotil

takže co jsem vůbec za somatotyp, když nenabírám svaly a naopak extrémně silně naberu špek?
MAST3R

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediné co mě napadá je to, aby sis zde založil log. Psal si úplně vše do detailu jak strava tak tréning.
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pouze jsi vysadil trochu aerobky a stravu jsi nezmenil jo? Kolik ze jsi te aerobky a v jake intenzite delal prosimte?
r@mbo

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Jediné co mě napadá je to, aby sis zde založil log. Psal si úplně vše do detailu jak strava tak tréning.

to bych moh, spousta lidí se tu pobaví a může se tam i přijít na to, co je můj problém
r@mbo

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Pouze jsi vysadil trochu aerobky a stravu jsi nezmenil jo? Kolik ze jsi te aerobky a v jake intenzite delal prosimte?

stravu jsem nezměnil, cvičo zintenzivnil a zkvalitnil a aero vypustil..

jezdil jsem na cca 70-80% intenzity 2-4h, občas nějakej MTB maraton závod asi 3 myslím
seeya

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozri ako zenske slintaju pri kadejakom pochybnom 60 kilovom "modelovi" - hlavne ze ma brusaky. Pri 68kg boli brusaky? boli. - mission accomplished.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kup si plavky ala Mič Bjůkenen to bude zatím v tvém případě dostačující.
r@mbo

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jsou vtípky

Ne! vysekanejch 68Kg mně na ty nejlepší ku*dy nestačí! Chce to aspoň 75Kg vysekaný kvality - prostě aspoň jako nesportující mezomorf a na to bych se chtěl dostat za rok a půl (čili léto 2013 - v létě 2012 se musím spokojit se 72Kg a střední třídou bab )
Frozz.

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radši bych ženský zaujal šarmem, mozkem a vnímavostí, než 75kg vysekanou kvalitou. To jen tak off-topic a pohled z druhý strany.
Poman

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Radši bych ženský zaujal šarmem, mozkem a vnímavostí, než 75kg vysekanou kvalitou. To jen tak off-topic a pohled z druhý strany.

Ale to mu na ty nejlepší ku*dy nestačí!! Chápeš to?

To snad není možný tohle
r@mbo

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

tak dejme tomu že nic z toho nemám a pořád je pro mě nejreálnější to maso

a tak tedy k tématu: přijde vám ta má proměna za 5 týdnů (bez nějaké změny v jídelníčku, zvýšení kcal..) objemu běžná a normální?

vypadá to, že bez aera se v objemu prostě neobejdu - ale kdy? po cvičení (to je super u rýsování) asi ne když do sebe ihned leji creatinový gainer CELL-t a pak odpočívám (což se pro objem doporučuje).. 3 dny regeneruju nohy po dřepech a aerem to nechci narušit... tak to máme 3 dny tréninkový, 3 dny regenerační po nohách.. tak to zbývá 1 den vhodný pro aero kdy ani necvičim a nohy jsou OK - tak uvidíme jestli to bude stačit nebo se v aktuálních formách za 2 měsíce objeví megavepř
Frozz.

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak do toho běž, a zkus to. V průběhu toho plánu prostě reguluj,..uvidíš, že ti toho jde víc do tuku a že začínáš tlousnout - zvyš aerobku, příp. sniž energ. příjem. Uvidíš, že váha ani svaly nejdou nahoru, přidej na stravě.
Takhle bych to být tebou udělal já, prostě něco fungovat musí, a ty to musíš najít.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - docela velkej problém.. více se dočtete na str. 1 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: