Frozzi, možná by tě mohlo zajímat. Na Google+ je člověk jménem Scott Kelby (vynikající profesionální fotograf) a dost často posílá docela pěkný fotky ze zápasů amerického fotbalu. Kdybys chtěl, přidej si ho do kruhů (jestli už tam jsi)
Ukázka ze zápasu Falcons vs. Saints
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Daymoon díky, google+ moc neznám, a určitě se po něm podívám. Jo, Saints je můj oblíbený tým :-).
SPARTAN CIRCUIT WORKOUT
- rozklus, protažení
4x 10x tire flip 100kg
12x výskoky na pneu
10x plyo kliky (tlesk+dynamické)
50x horolezci
15x skokové výpady
100x švihadlo snožmo
6x abwheel
5x shyby na tyči
30x zkracovačky nohy nahoře (dotyk kotníků)
- výklus.
Poznámka:
- super kruhák, zabíračka, první kolo bylo nejhorší, protože jsem se musel dostat do tempa
- ten studený vichr byl pěkně nepříjemnej, ještě teď ho mám v plicích
- asi 5 tenistů tam na mě zdálky koukalo, jak si pohazuju s tou obří pneu
- posilka pořád zavřená až do 2.1.
- jinak každý den zařazuju otužování, tzn. sprcha teplá: 10s, studená: 20s, teplá, studená, teplá, studená .... tak snad mi to trochu pomůže zlepšit imunitu
Tohle mi hrálo do uší, motivačka pořádná (český nemusím, tohle je výjimka, úžasnej refren):
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt prosinec 29, 2011 5:51 pm, celkově upraveno 2 krát
kliky s tlesknutím za zády zvládáš?
a výskok do výšky z místa na nějaký bedny, nebo něco, si zkoušel? vím, že si psal o skoku do dálky z místa, ale o tomhle tuším ne. Přecijen potřebuješ trénovat na to, aby si zvládl salto jako Jerome Simpson :D
Kliky s tlesknutím za zádama jsem upřímně ještě nezkoušel, spíš se bojím toho že si totálně rozsekám hubu. No ale ... asi to zkusím, když se takhle ptáš :-).
Výskoky do výšky z místa na bedny děláme na treninku, dělám je i sám, když jsem v Praze. Pak skáču na lavici v posilovně, skáču při plyometrii na stadionu. Takže skáču pořád , jediný problém je, že NEmám jak vyzkoušet moje maximum ve skoku do výšky z místa, bohužel. Ale myslím si, že by to nebylo špatné. Tu dynamiku v nohou cítím dost z mojich treninků.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
kde jsi vzal tak těžkkou pneu a jak víš, že má 100kilo. To si ji nechal v kovošrotu vážit?
Přes známýho, měl ji na vyhazov, tak nám ji dal a říkal, že má cca 90-100kg (je dost široká a velká). A pak že má nějakou 300kg, tu jsme nechtěli. Zkoušel jsem s tím MT - a pocitově to vychází.
Zde dnešní foto a mé treninkové místo :):
Tak nové info: posilka bude zavřená o týden déle, než jsem očekával, takže do cca 9.1. - rekonstrukce. Na jednu stranu jsem naštvanej, už jsem se těšil jak malé děcko na matčino prso, na druhou stranu budou nový koberce a plastová okna .
Zítra slavení silvestru u kámoše na baráku, no jsem zvědavej jak dopadnu - jakožto "nepiják".
Treninky budou pokračovat do 8.1., protože 9.1. mám zkoušku, a pak 17.1. další, takže učení učení učení.
Jen tak pro sebe si tu napíšu maximálky, abych se za rok mohl podívat, co se změnilo.
Maximálky k 31.12.2011 bench: 3x (4x?) 100kg mrtvý tah: 175kg dřep: 10x100kg přední dřep: ? up to 80kg rezerva
přemístění: 80kg rezerva (5-10kg)
trh z polo: 55kg rezerva
pushpress: serie s 50kg rezerva
Primární cíle:
zlepšení rychlosti, výbušnosti, dopilování techniky cviků, pak samozřejmě football.
Váha: v březnu bych dal s kámošem zřejmě přísnou dietu, zkusit, jak se budu cítit o cca 6kg lehčí (87->81/82kg), ale není to jistý. Jinak udržovačka na 87kg mi připadá OK.
Sekundární cíle v posilovně: bench - rád bych zvýšil opakování se 100kg, alespoň 8x100kg mrtvý tah - spokojenost, ale 200kg by bylo lepší
dřep - max zkoušet nebudu, takže cíl cca 20x100kg přední dřep - serie s 90-100kg by byly fajn
přesmístění - rozhodně chci přemístit 90kg, pak 100kg trh z polo - rád bych jel serie s 60-70kg pushpress - rád bych jel serie s 60kg
Pozn. Teď v lednu / únoru mě čeká operace, takže budu zřejmě 3-4 týdny OFF .
4x přetáčení pneu do 10m strmého kopce
- což zahrnovalo přemístění, pushpressy, celkovou stabilitu, držení pneu ve zdvihu, neustálá tenze
- 1 kopec = cca 5x otočení
- výklus
Poznámka:
- déšť, vítr, bláto, prostě to stálo za to , rukavice jsem každou serii ždímal, v botách malej rybník
- jednou mě ta pneu málem zavalila, protože mi sklouzla noha a pak jsem se skoro rozsekal, když jsem sbíhal kopec, protože dole byla kaluž a bahno, ale jen tak tak jsem to vyrovnal
- měl jsem na trenink max 50-60min, takže jsme pospíchali, jinak by toho bylo o něco víc
Dáváš do toho všechno a to se mi líbí. Spousta lidí by se na to v tak špatném počasí vykašlala ...
Díky, máš pravdu.
Hodně lidí cvičí v teple posilovny, nebo jen v létě, kdy svítí sluníčko a venku je hezky.
Ale pro mě, když je déšť (čím větší, tím lepší), zima (i kdyby bylo -30°, šel bych na trenink), vichr, je to daleko větší výzva, prostě pak ten trenink je náročnější a o to víc si ho cením.
Prostě a jednoduše si po treninku můžu říct, že jsem zase porazil nepřízeň počasí, a odcházím jako vítěz ... no a vlastně z toho důvodu mi hodně lidí říká "blázne" .
Ale mě to nevadí, takovej já jsem.
Už od začátku logu :), jsem nevěděl že to tu znáš. Je to super stadion, navíc tam skoro nikdo nikdy není, takže pohoda.
Jsem z Březin, na Lokotce jsem jako malej odehrál spoustu zápasů a i odběhal odskákal atd spousty metrů :D jinač zajímavé treninky hele, ještě v DC založ Team a bude to oukej, než naberu nějaký ty svaly tak ať to tu funguje :D
Nene nic se zakládat nebude, v Ústí je teď nový tým, a já už mám namířeno do pražského.
Aha, tak už to chápu :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru