|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marash
|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
27.12. 2011 Home Crossfit
WOD - 100x burpees
Jel jsem to formou tabaty - celkem 13 intervalů (20:10), přičemž jsem si předem naplánoval, kolik anglánů musim kterej interval dát, aby z toho bylo PR, ale spočítal jsem to nějak špatně, protože jsem se překonal zbytečně o moc
čas 7:15 ( PR )
Fuj, hned po dojetí jsem si říkal, že celkem pohoda, ale teď je mi zle, motá se mi šiška.. S večeří asi ještě chvíli počkám
Edit: a ve středu už musí vyjít LA, i kdybych se měl posrat!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marash
|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
28.12. 2011 Crossfit
LA Gym, Praha
Warm up
40x sedleh
30x KTB swing 20 kg
20x wall balls 8 kg
10x dips
Power clean
up to 1x82,5 kg PR
Těžký přemístění jsem ještě nikdy nejel, tak bylo jasný, že to bude PR, ale i tak mi to celkem udělalo radost (a na technice bude třeba ještě hodně zapracovat).
WOD
15 min AMRAP
5x shyb
8x burpee pull-ups
12x na břicho jakože sedlehy s jednoručkou, kterou se v obou krajních fázích třísklo do země, tedy za sebe a pak před sebe = jedno opakování (kdyby někdo věděl, jak se ten cvik jmenuje, tak to pls napište)
celkem přesně 6 kol
No ty shyby byly zase hrůza, od druhýho kola jsem neudělal pomalu ani tři v kuse a hrozně moc mě zdržely, ale na to, že jsem byl v rambodílně asi po třech tejdnech, tak celkem spokojenost, kdybych nedělal poslední dobou aspoň nějaký to domácí cvičení, angličáky a běhání, tak bych byl totálně v řiti, myslim.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2011 4:15 pm Předmět: |
|
|
29.12. 2011 Home Crossfit
Warm up
Kliky, dřepy, panáci...
Tabata burpees
(8x 20s burpees - 10s rest)
9, 8, 8, 7, 7, 7, 7, 7
= celkem 60 burpees
Potom zbylých 40 anglánů do stovky ve volnějším tempu.
Plus ještě nějaký tři trapný série na bicáky s expandérem (ale slušná pumpa a pálení).
Původně jsem chtěl jít běhat, ale zjistil jsem, že mi ještě po vyprání neuschly tepláky a v kraťasech se mi nechtělo  . Jinak mě poslední tři - čtyři dny bolí lejtka, resp. je to taková neurčitá, neidentifikovatelná bolest někde uvnitř v tý noze, asi nějaká šlacha nebo co, na obouch lejtkách to samý.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: so prosinec 31, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
31.12. 2011 Crossfit
Fitness U Pešků, Liberec
Warm up
5 min cross
2 kola:
10x shyb
20x dřep
10x dips
15x hyperextenze
Bench
up to 3x75 kg
Grrr, těžký, tři tejdny jsem nebenchoval a mám sílu asi jak před třema měsícema, snad se na tom aspoň částečně podepsalo i to, že jsem poslední dobou dělal často burpees..
WOD 1
Diamond Dave Dose
9x, 6x, 3x
power clean 52 kg
thrusters 52 kg
Čas nevim odhadem nějakých 6,5 až 7 minut, což je slabý, ale na thrusters je to pro mě těžká váha.
WOD 2
Dumbbell complex
5 kol:
5x mrtvola
5x hang clean
5x pushpress
5x dřep
Kola jsem jel následovně: 15 kg, 21 kg, 21 kg, 21 kg (u PP fail, musel jsem na chvíli položit), 19 kg JČ
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: po leden 02, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
2.1. 2012 Home Crossfit
WOD - 100x burpees
čas 7:18
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: út leden 03, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
3.1. 2012 Crossfit
LA Gym, Praha
Warm up
2 kola
20x sedleh
20x klik
20x dřep
10x shyb
Dřep
up to 5x105 kg
WOD
15x power clean 40 kg
15x OH SQT 20 kg
15x sklapovačky
15x klik
15x shyb
těchto pět cviků se jelo systémem nejdřív první cvik, potom první a druhý, první, druhý a třetí atd... (lavina?)
nakonec ještě:
100x dřep
5x power clean
čas 22:55
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska bohužel volno. Už od pondělí mě pěkně bolí v krku a mám slušnou rýmu a když jsem v pondělí a úterý použil mou taktiku "seru na to a zacvičím si", tak to ničemu neprospělo a vubec se to nezlepšilo, takže si naordinuju zřejmě do neděle klidex. Nejvíc mě sere, že bych hrozně šel bušit, při tréninku mi to nevadí, akorát jsem možná trochu víc zadejchanej, ale probouzet se ráno s tim, že pomalu nemůžu mluvit, mi za to nestojí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
Na bolení v krku zkus anginal, je to kombinace šalvěj heřmánek slez, na mě to účinkuje špičkově. Zkoušel jsem toho dost - septolete, neoangin, tantum verde atd atd, ale tady na to se ani jedno z toho nechytalo _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: po leden 09, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
9.1. 2012 Home Crossfit
Warm up
jenom panáci, lehký protažení
WOD
20 min AMRAP
5x burpees
10x klik
15x sedleh
20x dřep
11 kol, 5 anglánů
Sice nejsem ještě uplně zdravej, ale chtěl bych to od tohoto týdne zase trochu nakopnout, dneska takové "protažení" (chcípal jsem u toho  ) a zítra LA. Rád bych teď chodil opět pravidelně, ale v rámci možností, přeci jen mám ještě pořád dost pracovních starostí a k tomu zkouškový, tak se uvidí, jak to půjde stíhat, ale chci cvičit pravidelně co to půjde.
BTW včera jsem se vážil a mám 93,1 kg , což je o téměř 5 kilo míň, než když jsem se vážil naposled (asi před 2,5 měsícem). Je vidět, že jsem shodil nějakej tuk, ale samozřejmě bohužel i něco svalů, ale co, to mě až tak netrápí.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: út leden 10, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
10.1. 2012 Crossfit
LA Gym, Praha
Warm up
3 kola
5x shyb
15x KTB swing 20 kg
20x sedleh
Mrtvola
up to 3x120 kg, 1x130 kg PR
Asi ještě nějaká rezerva, ale technika už trochu pokulhávala.
WOD
6 kol
10x burpees
10x přemístění a výraz 16 + 16 kg KTB
10x knees to elbows
čas 21:02
Ufff, tak tohle se vůbec nezdálo. Říkal jsem si jen tři cviky? Pohoda... Ale po tý mrtvole úchop dostával dost zabrat a po konci jsem měl co dělat, abych si otevřel flašku s vodou  . Přemístění a výraz s 16 kg kettlama těžký.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st leden 11, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
11.1. 2012 Volejbal
1,5 h
Jsem nějakej rozlámanej..
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
12.1. 2012 Crossfit
LA Gym, Praha
Warm up
2 kola
10x dřep
10x klik
5x shyb
2 min max sedlehy - 68x
Dřep
up to 4x5x100 kg
Těžký.
WOD
5x 3 minuty AMRAP, minuta pauza
3x hang power clean (60 kg první tříminutovka, potom 50 kg)
6x klik
9x dřep
1 kolo: 3 kola, 1x PC
2 kolo: 4 kola, 3x PC
3 kolo: 4 kola, 1x PC
4 kolo: 4 kola, 3x PC
5 kolo: 4 kola, 3x PC, 6x klik, 3x dřep
Těch 60 kg bylo na mě pro hang PC těžký, takže jsem musel sundat. Poslední tříminutovku jsem byl opravdu hodně blízko blití.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
Člověk tam jednu dobu nechodí cvičit, protože je lazar a oni se tam jen tak šolíchaj a mazlí s činkama
Dělám si srandu, zajímavý cvičení, až budu zdráv, jestli to nekdy vůbec bude, taky si to zkusim...
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: so leden 14, 2012 1:10 pm Předmět: |
|
|
Ono se to nezdá, ale je to docela náser, člověk si řekne, že když to jsou "jenom" tři minuty, tak to hecne. A pak během tý minutový pauzy si vlastně vůbec neodpočineš a jedeš znova  .
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: so leden 14, 2012 1:20 pm Předmět: |
|
|
14.1. 2012 Crossfit
Fitness U Pešků, Liberec
Warm up
6 min cross
2 kola
10x shyb
15x klik
20x dřep
20x sedleh
Bench
up to 3x75 kg
Nasrat, začínám tenhle cvik nenávidět. Prostě vůbec neni síla, ale asi ani technika, nevim jak se pod to naskládat, jak širokej úchop, lítá mi to, zápěstí bolí, loket bolí, prostě s benchem mám poslední dobou velkej problém  ...
Military press
5x5x42,5 kg
WOD
upravený Air Force
20x thrusters
20x sumo deadlift high-pull
20x pushpress
20x OHSQT
20x FSQT
(vše 35 kg)
neměřeno, čas odhadem kolem deseti minut
Správně by se měly ještě každou minutu dělat 4 angličáky, ale už takhle jsem v "normálním fitku" za exota. Nečekal jsem, že budu mít takovej problém s OH dřepama, u těch jsem se dost zdržel, hlavně proto, že jsem už kotel cejtil zápěstí.
Váha po tréninku 92,8 kg  , ale v reálu to bude asi o něco víc, protože to bylo na sice slabým, ale přeci jen koberci...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|