|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2011 9:24 am Předmět: |
|
|
Jsou lidi, kteří cvičí jenom split a dosahujou mnohem lepších výsledků než ti, co to neustále mění...a proč? Protože nad tím míň přemýšlí a o to víc makaj...já fullbody používám hodně často, ale víceméně proto, abych se posunul s váhama zase o něco dál. Navíc když budeš cvičit to, co tě už nebaví (což tě přestane každý fullbody po čase), tak jediný co vybuduješ bude nechuť k tréninku...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
clubic

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2011 11:44 am Předmět: |
|
|
vystižně napsané ale hlavně pravdivé _________________ Výška - 180cm, Váha - 95kg, BP - 180kg, Dřep - 190kg, MT- 230kg
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2011 12:16 pm Předmět: |
|
|
Mi vyhovuje klasický split, párkrát jsem zkoušel fullbody, ale vůbec mi to nesedlo. Ani jsem to popravdě nějak neudýchal. Podle mě fullbody vyžaduje i lepší fyzičku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
Kubaz: Presne...
marcos23: s tou fyzickou to je podle me blbost. Mozna si pletes FB a kruhovy trenink. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2011 12:50 pm Předmět: |
|
|
Jo, Kubaz to vystihl. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
čao, někde jsem četl komenty k článku "partie 1x týdně ve splitu je blbost" a tam se lidi hádali co je lepší a padali tam ňáký čísla jako: 2+1, 2+2, 3+1, 4+1, 5+1 a já si připadal jako v nějaký realitce
může mi to prosím někdo vysvětlit?
jinak já teď pro začátek jedu split a+b+c (zádo,tricák + kozy, bicák, pupek + nohy,ramena) pač jsem toho názoru, že pro netrénovanýho člověka s ochablým masem je trénink partie 1x týdně absolutně dostačující no a až si svaly na pravidelnou zátěž zvyknou, získaj nějaký větší zásoby glykogenu tak najedu za 2 měsíce na fullbody (út, čt, so - těžkej, lehkej, těžkej) jen nevím kolik tam budu mít cviků a jakou intenzitu, pač jsem dělal vždy jen ten split 1x týdně a vždy do selhání... prostě si neumím představit, že si dám na benč místo 80Kg (co třeba udělám 10x) jen 65Kg a budu to dělat taky 10x na objem ale zvednul bych to klidně 20x takže neucítím žádnou námahu, pálení, napumpování... toto je tedy vysokofrekvenční trénink s nízkou intenzitou? to mně přijde jako blbost a neumím si představit jak by to mělo stresovat svaly k růstu?
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2011 1:21 pm Předmět: |
|
|
Rambo: Tohle je uplne zbytecna diskuze, ktera se tu resi porad dokola.
mlevora: TBT si po splitu dej, myslim ze prave takovyto vysokofrekvencni trenink bude to, na co tve telo bude po nizkofrekvencnim splitu krasne reagovat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|