objemové tréninkové programy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - objemové tréninkové programy  Úvodní stránka -> Trénink -> objemové tréninkové programy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Korny

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2011 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsou lidi, kteří cvičí jenom split a dosahujou mnohem lepších výsledků než ti, co to neustále mění...a proč? Protože nad tím míň přemýšlí a o to víc makaj...já fullbody používám hodně často, ale víceméně proto, abych se posunul s váhama zase o něco dál. Navíc když budeš cvičit to, co tě už nebaví (což tě přestane každý fullbody po čase), tak jediný co vybuduješ bude nechuť k tréninku...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2011 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ono kdyz se podivas tak celkove lidi ve fitku kteri maji 100x mene znalosti jsou kolikrat o mnoho lepsi nez vetsina lidi tady.. protoze si proste jdou nekolikrat tydne zacvicit, snazi se nejak rozumne zrat a neresi hovadiny a tim se nechci nad nikoho povysovat nebo hrat tady tatku, protoze jsem to samy
clubic

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2011 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vystižně napsané ale hlavně pravdivé
marcos23

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2011 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mi vyhovuje klasický split, párkrát jsem zkoušel fullbody, ale vůbec mi to nesedlo. Ani jsem to popravdě nějak neudýchal. Podle mě fullbody vyžaduje i lepší fyzičku.
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2011 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kubaz: Presne...

marcos23: s tou fyzickou to je podle me blbost. Mozna si pletes FB a kruhovy trenink.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2011 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, Kubaz to vystihl.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
r@mbo

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2011 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čao, někde jsem četl komenty k článku "partie 1x týdně ve splitu je blbost" a tam se lidi hádali co je lepší a padali tam ňáký čísla jako: 2+1, 2+2, 3+1, 4+1, 5+1 a já si připadal jako v nějaký realitce

může mi to prosím někdo vysvětlit?

jinak já teď pro začátek jedu split a+b+c (zádo,tricák + kozy, bicák, pupek + nohy,ramena) pač jsem toho názoru, že pro netrénovanýho člověka s ochablým masem je trénink partie 1x týdně absolutně dostačující no a až si svaly na pravidelnou zátěž zvyknou, získaj nějaký větší zásoby glykogenu tak najedu za 2 měsíce na fullbody (út, čt, so - těžkej, lehkej, těžkej) jen nevím kolik tam budu mít cviků a jakou intenzitu, pač jsem dělal vždy jen ten split 1x týdně a vždy do selhání... prostě si neumím představit, že si dám na benč místo 80Kg (co třeba udělám 10x) jen 65Kg a budu to dělat taky 10x na objem ale zvednul bych to klidně 20x takže neucítím žádnou námahu, pálení, napumpování... toto je tedy vysokofrekvenční trénink s nízkou intenzitou? to mně přijde jako blbost a neumím si představit jak by to mělo stresovat svaly k růstu?
mlevora

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2011 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na zaklade vasich rad si hodim od zacatku roku tak na 4-5 tydnu split. Diky za vsechy rady... Jeste sem se chtel zeptat, ma nekdo zkusenosti s timto treninkem http://kulturistika.ronnie.cz/c-5059-total-body-training.html ? Prijde mi docela zajimavy, ze bych si ho dal po splitu...
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2011 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rambo: Tohle je uplne zbytecna diskuze, ktera se tu resi porad dokola.

mlevora: TBT si po splitu dej, myslim ze prave takovyto vysokofrekvencni trenink bude to, na co tve telo bude po nizkofrekvencnim splitu krasne reagovat.
r@mbo

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2011 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: já se ale nechci ptát co je lepší, aby se tu začli zase lidi hádat, ptám se, když znám jeden jedinej trénink (3x týdne split (A+B+C) s průměrem 3 cviky na partii a 3-5 sérií na partii - cvičeno s maximální váhou pro 7-12opakování) jak se od tohoto liší ten fullbody trénink 3x týdně (kolik cviků, sérií) a hlavně na tu fyzickou intenzitu cvičení? jestli si mám vědomě naložit míň než teď a jet lážo plážo s tím že jde o trénink s nízkou intenzitou - prostě jak jsem psal třeba s tím benchem z 80 na 65Kg dát to 10x a říct si ještě bych to 10x dal ale to už by nebyl objem a tak to pokládám nezadýchaný do stojanů - protože to jsem v posilce nikdy neviděl, že by někdo nejel do selhání (že by byl schopnej dát ještě nějaké opakování když to pokládá) nikdy

prostě pojem vysokofrekvenční fullbody trénink s nízkým objemem a intenzitou mi říká = 3x týdně se flákat v posilovně a odcházet s pocitem nenapumpování, bez bolesti, bez vyčerpání a bez roztrhanejch svalů

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - objemové tréninkové programy Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: