Freimen - návrat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Freimen - návrat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Freimen - návrat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Preventan a nebránit se zimě (nechat si otevřený okno přes noc, nezapínat si bundu apod.)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná to bude znít divně, ale mně nejvíc pomohla lepší strava a víc spánku.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Turakam

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj spánok, vitamín D testujem túto zimu a zatiaľ spokojnosť + fakt skús každé ráno si nadrobnučko nakrájať strúčik cesnaku na lyžičku a zapiť ako nejaký liek + to hrdlo nie je zlé z času na čas prekloktať vodou so soľou. Holt ale zas je pravda, že som nebol u obvodnej asi 3 roky, tobôž nebral nejaké ATB. Skús preventívne zakúpiť 800 tabletový wobenzym a dať si kúru trojmesačnú, tak 3x3 tablety denne.
idoktor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 7:39 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Co pomohlo nejvíce na imunitu Vám? Asi začnu užívat nějaký doplněk.

Z chemie - Echinacea -čajíčky. Uvažoval jsem přidat zinek, ale vzhledem k tomu, že jím dost masa mám zinku dost.
Z lifestyle - denní procházky se psem (celkem aspoň 2 hodiny) za každého počasí, otužování studenó vodó, sauna, jo a ubral jsem stres. Předtím jsem to měl jak ty. Ne, že bych teď občas necítl, že na mě něco neleze, ale stačí mně třeba jedno odpoledne v klidu v teple s čajíčkem a na druhý den bývám 100%tně v pohodě (klepu na dřevo).
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co já vím tak vitamín C. To je dobrá prevence proti nachlazení. No a pak bilinkové čaje. Třezalka, šalvěj. To pomohlo vždy mě.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zázvorový čaj (+ hřebíček + trochu medu)
madball

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kvalitnější strava, rozumný (rozuměj ozkoušený) množství spánku, jak píše Daymoon, ikdyž to by u tebe měla být samozřejmost a řekl bych, že budeš podle mě celkem hodně ve stresu, možná víc, než si uvědomuješ, tak přidat nějakej relax, jak píše idoktor.
Jinak osobně beru jen obyč. mulťák, a když cítím, že na mě něco leze, ta přidám Céčko. Druhá věc je, že když se začínám cítit přtaženej, tak prostě zvolním.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Eros

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepsi vec do ktere muzes investovat je Nexgen od reflexu davam ho 3x dene po snidani, jidle po treninku a po veceri a kdyz uz fakt neco tak 100mg cecko od celaskonu rozskousat tak 3-5 tabletek a dat si apo ibuprofen ten mi na ty zacinajici zanety pomaha.
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jsi mel myslim kdysi mononukleozu ze? A mival jsi tyhle problemy s imunitou i pretim? Moje sestra totiz ma uplne to same. Drive byvala celkem zdrava, jen vyjmecne nejake nachlazeni, ale asi pred 3 lety prodelala mononukl. a od te doby ma stale hodne podlomenou imunitu a nekolikrat do roka nachlazena nebo nemocna.
Oddo

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Česnek domácí od babičky , stroužek denně, nebo k jídlu větší porci vícekrát do týdne a opravdu skvěle mi to tuhle zimu funguje
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Freimen

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 9:15 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

a safra, moc děkuji za reakce, jsem v šoku z toho, co napsal draper

daymoon, moocha: stravu mám právě enormně kvalitní, samozřejmě zeleniny by mohlo být více, ale bílkovin naprosto dostatek a spánku celé Vánoce také, žádný stres, proto to nechápu

Turakam napsal:
jj spánok, vitamín D testujem túto zimu a zatiaľ spokojnosť + fakt skús každé ráno si nadrobnučko nakrájať strúčik cesnaku na lyžičku a zapiť ako nejaký liek + to hrdlo nie je zlé z času na čas prekloktať vodou so soľou. Holt ale zas je pravda, že som nebol u obvodnej asi 3 roky, tobôž nebral nejaké ATB. Skús preventívne zakúpiť 800 tabletový wobenzym a dať si kúru trojmesačnú, tak 3x3 tablety denne.

ten česnek mi radila i Hami (od mooga) a asi na tom opravdu něco bude...ten wobenzym mi už radila přítelkyně na radu její maminky zdravotnice několikrát, ale zatím mě vždy odradila cena, ale je pravda, že je to potřeba asi zkusit...

Jinak otužování dělám denně, každé ráno již několik let vit.C s echinaceou a zinkem, v tréninkové dny vždy V44 a glutamin po tréninku...

madball napsal:
Kvalitnější strava, rozumný (rozuměj ozkoušený) množství spánku, jak píše Daymoon, ikdyž to by u tebe měla být samozřejmost a řekl bych, že budeš podle mě celkem hodně ve stresu, možná víc, než si uvědomuješ, tak přidat nějakej relax, jak píše idoktor.
Jinak osobně beru jen obyč. mulťák, a když cítím, že na mě něco leze, ta přidám Céčko. Druhá věc je, že když se začínám cítit přtaženej, tak prostě zvolním.

zde samozřejmě bude také zakopaný pes a už od letních státnic si říkám, že se musím regulrně začít znovu učit relaxovat a vypnout, protože to již regulérně neumím, po zmíněných státnicích jsem začal psát hned tu knihu, pak doktorské, úvazek na fakultě atd..

Draper napsal:
Ty jsi mel myslim kdysi mononukleozu ze? A mival jsi tyhle problemy s imunitou i pretim? Moje sestra totiz ma uplne to same. Drive byvala celkem zdrava, jen vyjmecne nejake nachlazeni, ale asi pred 3 lety prodelala mononukl. a od te doby ma stale hodne podlomenou imunitu a nekolikrat do roka nachlazena nebo nemocna.

tak mám strach, že jsi řekl dost důležitou věc, kterou jsem si neuvědomil . Mononukleózu jsem měl minulý podzim v září a říjnu, od té doby jsem měl v prosinci a lednu 10 dní opravdu pořádnou chřipku, celé jaro virózy, v létě viróza, na podzim celý listopad angína a teď znovu ATB, což se mi nestalo snad nikdy, abych měl v jednom roce 2x antibiotika. Já takhle býval nemocný podobn ěv dorostu, když jsem ale příliš tvrdě cvičil, měl kolem 3-5 % tuku a hlavně nejedl téměř žádné bílkoviny, tak mě vždy něco ofouklo a měl virózy. Ale takovéhle bacily a antibiotika za sebou jsem neměl nikdy. Jak to ale řešit, pokud vůbec.

Oddo napsal:
Česnek domácí od babičky , stroužek denně, nebo k jídlu větší porci vícekrát do týdne a opravdu skvěle mi to tuhle zimu funguje

v jaké formě to tedy dávkovat, když si tady u nás v Bille koupím česnek, tak vít regulérně stroužek a sníst :) ?
Oddo

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak např. domací česnek a česnek z hypermarketu ať už je země původu Čína nebo Španělsko, se moc srovnat nedá, protože jen tak si samotný domácí česnek požmoulávat v puse je jen pro otrlé Ale já to tak dělám, alespoň denně stroužek česneku pěkně žvýkat v ústech a pak polknout, nebo uplně nejlepší je si přidávat česnek do pomazánek, do sendvičů atd. Ale zase opatrně na žaludek, znám dost lidí co syrový česnek nesnesou. A uplně závěrem, kamarád si koupil česnekové výtažky v kapslích, protože se bál toho typického zápachu a taky si je pochvaluje. Tak si to vyzkoušej a hodně zdaru!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
8Shade

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už měsíc v kuse jsem nemocnej a trochu mi to zlepšuje ten česnek, ale jinak jsem taky bezradnej. Onemocněl jsem den poté, co jsem se večer otužoval studenou... Cibule mi taky přijde docela dobrá, rozhodně mi po ní (a po česneku) přestane škrabat v krku a přestanu kašlat. Rozhodně mi nepomohl ani paralen grip ani coldrex :/ Přeju ti, ať se z toho brzo dostaneš. Já plánuju jednou týdně do sauny, to by prý na 6-7 dní mělo mít pozitivní účinek na imunitu.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so prosinec 31, 2011 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sauna je výborná věc, ale je potřeba zkraje opatně. Jedno kolečko, spíš se prohřát a nepřehřát a ve vodě chvilku, jen se zchladit a jít ven. Pak postupně přidávat dobu v horku a v zimě. Sauna sama o sobě je vynikající věc. Chodíval jsem, když jsem byl ještě na VŠ. Hlavně je to krásná relaxace. Ale nespěchat!

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
johny c

PříspěvekZaslal: so prosinec 31, 2011 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
to bude tím, že když si dá člověk česnek, tak mu trošku táhne z držky a tím pádem se k němu nikdo moc nepřibližuje včetně nemocných lidí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Freimen - návrat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: